Intervju z igralcem Pavlom Ravnohribom
Miša je skregana z Mariotom. Sosed je skregan z mamo za pol metra zemlje. Jajo je skregan s Kučanom…… in tako smo skregani vsi v naši lubi domovini…
Je pa Ravnohrib sam svoj. Pač umetniška duša, ki trpi po Cankarju in Prešernu.
Jaz ga spoštujem.
[/quote]
V intevju je bilo čutiti iskrenost, preprostost, ostal je pač sam, so pač okoliščine tako nanesle. Ima rad mir in predvsem samota in tišina mu veliko pomenita, da se lahko umakne od ljudi. Zabav in prireditv se ne udeležuje, sploh pa ne takih množičnih. Živi svoje življenje, takšno kot mu ustreza in tako je tudi prav. Važno, da je zadovoljen in srečen.
V intevju je bilo čutiti iskrenost, preprostost, ostal je pač sam, so pač okoliščine tako nanesle. Ima rad mir in predvsem samota in tišina mu veliko pomenita, da se lahko umakne od ljudi. Zabav in prireditv se ne udeležuje, sploh pa ne takih množičnih. Živi svoje življenje, takšno kot mu ustreza in tako je tudi prav. Važno, da je zadovoljen in srečen.
[/quote]
okoliščine so v njegovem primeru pač spolna usmerjenost hehe.
Odžagali?
Všeč so mi bile njegove Male sive celice. Tudi te sedaj so o.k
[/quote]
Ko so prenovili to oddajo v modernejšo različico stare, se je pričakovalo, da jo bo še naprej vodil Ravnohrib, vendar temu ni bilo tako. Našli so novega, mlajšega voditelja. Mislim da je bil takrat Ravnohrib zelo razočaran. Kot je povedal v nekem intervjuju. Saj je oddajo res vodil s srcem.
In da nima težav s fračami, ki bi se nalimale na njegovo kariero. podedovale priimek, hišo. Res je car!
[/quote]
Ima pa zato druge težave.
Jebeš samoto, ko si star in rabiš nekoga, ki ti je v pomoč. Nekdo ki ti skuha čaj in kosilo, ko se slabo počutiš.
Potem greš v dom in tuji ljudje ti odrejajo tistih par minut pozornosti, potem grejo naprej, ker jih čaka delo.
In potem si , normalno, samo še številka.
Nimaš otrok, da bi jih videl odraščati, ne veš, kako je, ko se ukvarjaš z njimi, nimaš vnukov.
Čista beda.
Prazno življenje.
Edina stvar ki jo imaš je – kariera.
Par let nazaj sem se s kolesom vozil okrog Horjula, pa sem v eni bližnji vasici pred hišo videl nekega možakarja kidati gnoj. Še nekaj časa nisem mogel pogruntati, od kje mi je bil ta tip tako znan, pa se mi je potem končno posvetilo, da je bil to Pavle Ravnohrib. Samo vseeno je malce čudno videti osebo s TV-ja v taki vsakdanji situaciji (kar je bil najbrž tudi razlog, da ga nisem takoj prepoznal).