Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Intervju z igralcem Pavlom Ravnohribom

Intervju z igralcem Pavlom Ravnohribom

Je kdo včeraj spremljal intervju z igralcem Pavlom Ravnohrib? Se mi je zdelp zelo zanimivo ga poslušati.

A si malo dislektičen?

Ja, jaz sem ujela en del. Njega bi poslušala ure, Miše niti minuto.

Tako da se lahko prijaviš v vrsto.Je reku, da so mat djal, da rabi eno, ki bi mu kuhava n prava…

Misa je osebno izreeedno prijazna in socutna oseba. O njej imam za povedati samo pozitivne stvari. Tudi znanec, ki jo osebno pozna na rtvju, ima zanjo samo dobre besede. Ne vem, zakaj nekazeri govorite slabo, ce je ne poznate.

Ja ker čudno zgleda, mar ne? Odkar jo je čebela v ustnice pičila, pa sploh.

Miša je skregana z Mariotom. Sosed je skregan z mamo za pol metra zemlje. Jajo je skregan s Kučanom…… in tako smo skregani vsi v naši lubi domovini…

Je pa Ravnohrib sam svoj. Pač umetniška duša, ki trpi po Cankarju in Prešernu.
Jaz ga spoštujem.

Ja ker čudno zgleda, mar ne? Odkar jo je čebela v ustnice pičila, pa sploh.
[/quote]Čebela? Osje gnezdo bi rekel.

Miša je skregana z Mariotom. Sosed je skregan z mamo za pol metra zemlje. Jajo je skregan s Kučanom…… in tako smo skregani vsi v naši lubi domovini…

Je pa Ravnohrib sam svoj. Pač umetniška duša, ki trpi po Cankarju in Prešernu.
Jaz ga spoštujem.
[/quote]

V intevju je bilo čutiti iskrenost, preprostost, ostal je pač sam, so pač okoliščine tako nanesle. Ima rad mir in predvsem samota in tišina mu veliko pomenita, da se lahko umakne od ljudi. Zabav in prireditv se ne udeležuje, sploh pa ne takih množičnih. Živi svoje življenje, takšno kot mu ustreza in tako je tudi prav. Važno, da je zadovoljen in srečen.

Pravi užitek ga je bilo poslušat. Prijeten, inteligenten, simpatičen sogovornik.

Neverjetno mi je bilo to, kako so Ravnohriba na hitrico odžagali iz oddaje malih sivih celic. Bil je odličen voditelj. Ta novejša prenovljena oddaja sivih celih mi ni tako ljuba, kot prejšnja, ko jo je vodil Ravnohrib.

Miša je omenila nek spot (problematičen?). Kaj je to bilo?

Odžagali?
Všeč so mi bile njegove Male sive celice. Tudi te sedaj so o.k

Najbrž propagandni spot v luči referenduma o družinskem zakoniku…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

V intevju je bilo čutiti iskrenost, preprostost, ostal je pač sam, so pač okoliščine tako nanesle. Ima rad mir in predvsem samota in tišina mu veliko pomenita, da se lahko umakne od ljudi. Zabav in prireditv se ne udeležuje, sploh pa ne takih množičnih. Živi svoje življenje, takšno kot mu ustreza in tako je tudi prav. Važno, da je zadovoljen in srečen.
[/quote]

okoliščine so v njegovem primeru pač spolna usmerjenost hehe.

Enako mislim. Bila je simpatična oddaja.
Zdaj? Pa sem za spremembe. Samo to zdaj je en obup, kaj vse mora znat mularija. :)) Kakšne budaleštine….

Kaj pa je Ravnohrib odgovoril?

Odžagali?
Všeč so mi bile njegove Male sive celice. Tudi te sedaj so o.k
[/quote]

Ko so prenovili to oddajo v modernejšo različico stare, se je pričakovalo, da jo bo še naprej vodil Ravnohrib, vendar temu ni bilo tako. Našli so novega, mlajšega voditelja. Mislim da je bil takrat Ravnohrib zelo razočaran. Kot je povedal v nekem intervjuju. Saj je oddajo res vodil s srcem.

Kaj pa je Ravnohrib odgovoril?
[/quote]Da radovedna goska, po tvoji riti ploska. -))

Da radovedna goska, po tvoji riti ploska. -))
[/quote]

Lepo, da se zabavaš z neumnostmi.

je pa parkrat ponovil, da uživa v samoti in da je rad sam.

In da nima težav s fračami, ki bi se nalimale na njegovo kariero. podedovale priimek, hišo. Res je car!

In da nima težav s fračami, ki bi se nalimale na njegovo kariero. podedovale priimek, hišo. Res je car!
[/quote]

Ima pa zato druge težave.
Jebeš samoto, ko si star in rabiš nekoga, ki ti je v pomoč. Nekdo ki ti skuha čaj in kosilo, ko se slabo počutiš.
Potem greš v dom in tuji ljudje ti odrejajo tistih par minut pozornosti, potem grejo naprej, ker jih čaka delo.
In potem si , normalno, samo še številka.
Nimaš otrok, da bi jih videl odraščati, ne veš, kako je, ko se ukvarjaš z njimi, nimaš vnukov.
Čista beda.
Prazno življenje.
Edina stvar ki jo imaš je – kariera.

Intervju z igralcem Pavletom Ravnohribom

Sklanjata se ime in priimek!

Par let nazaj sem se s kolesom vozil okrog Horjula, pa sem v eni bližnji vasici pred hišo videl nekega možakarja kidati gnoj. Še nekaj časa nisem mogel pogruntati, od kje mi je bil ta tip tako znan, pa se mi je potem končno posvetilo, da je bil to Pavle Ravnohrib. Samo vseeno je malce čudno videti osebo s TV-ja v taki vsakdanji situaciji (kar je bil najbrž tudi razlog, da ga nisem takoj prepoznal).

New Report

Close