Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Intervju z igralcem Pavlom Ravnohribom

Intervju z igralcem Pavlom Ravnohribom

Presenetljivo kaj takega videt. Če uživa v tem, zakaj pa ne. Treba mu ni. Torej je to neke vrste užitek, sprostitev.

Sem opazila, da je tema premaknjena pod “opravljivke” in sem zelo začudena nad tem, saj ni nikjer nič opravljiega in tudi temo nisem odprla zaradi opravljanja, temveč, da se diskutira o oddaji (ki je bila zelo zanimiva), ali pač kdor jo je gledal poda svoje mnenje.
Drugače pa naj odgovorim nekomu, ki zgoraj komentira, da bo na stara leta čisto sam, ker nima otrok. Oroci niso nikarkšna garancija in naslanjati se na njih in pričakovati, da ti oni osmišljajo tvoje življenje je čista iluzija. Ti sam si ga moraš in ne pričakovati tega od drugih ljudi. Koliko starostnikov je v domu in imajo otroke, pa jih ti ne obiskujejo.
Pa še odgovor “slavistki” vem, da sem naredila napako pri sklanjanju, vendar sem prehitro oddala post in ga potem ne moreš več popravljati. Sama sicer stremim k temu, da pišem pravilno, pa vendar včasih mi pa malce uide. Upam, da razumeš in mi oprostiš.

Prijetno je bilo poslušati oba sogovornika. Oba. Čudovito za zaključek leta in te praznične dni.
Ni se bilo treba napravljati, truditi, se nasilo hahljati… oba sproščena, pogovor je lepo stekel. En tak mir je zavel. Super.

To je res dobra oddaja. Odličen gost. Prijeten, simpatičen, naraven. Res pravi užitek ga je bilo poslušat. Oba, pravzaprav. Sta se izjemno dobro ujela. Še več takih oddaj in takih gostov!!

ZA MODERATORJE: Ta tema ne spada v opravljivke. Znate povedat, zakaj bi??

Če so družinski odnosi normalni, potem se mi tudi zdi normalno, da se poskrbi za starše v mejah zmožnosti.Pri nas doma smo to vedno prakticirali s starimi starši, tako bomo s starši in meni je to čisto normalno.Seveda ne moreš biti vsakič na voljo, se pa da najti zamenjavo in pri nas smo se v hiši vedno menjali pri pomoči.
Tako je bilo tudi pri sestrični, tako je bilo pri mojem bratrancu.
in popolnoma drugače je ali nameniš besedo tvojemu ožjemu sorodniku, s katerim imaš skupno vsaj delno preteklost in korenine – ali pa te neguje v domu popolni tujec, ki je sicer ustrežljiv in prijazen, pogovor z njim pa je popolnoma drugačen in zelo omejen.

New Report

Close