Naslovnica Forum Starševski čvek intervju z urško bačovnik

intervju z urško bačovnik

Lepo pozdravljeni!

A je kdo prebral ta famozni intervju? In kaj revolucionarnega je Urška povedala v njem?

Me zanima 😉

Kje paje bil objavljen?primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

V reviji Jana. Ki so jo baje takoj razprodali, čeprav v zvišani nakladi. Nekaj so celo omenjali ponatis… Sej ravno zato me zanima.

Vem le, da je dolg 8 strani. 🙂

Mene bolj zanima, kaj te na Urški tako žuli. 🙂))
Pa ne reci, da te ne – če te ne bi, bi vprašala “Kdo mi ve povedati kaj o Urškinem intervjuju v Jani” ali kaj podobno nevtralnega, ali pa se za to sploh ne bi zanimala in spraševala.
Po vsej verjetnosti pa ni povedala nič posebej “famoznega” in “revolucionarnega” – verjetno je pač odgovarjala na kup vprašanj, ki tarejo firbčno javnost, ko ena “no name” ujame enega znanega in vplivnega. 🙂

Intervju bo v posebni prilogi priložen novi številki Jane.
M

Oh, to revijo pa imam doma – samo ne vem kje.

Sigurno pa ni dolg 8 strani. Sem začela brat in kolikor sem utegnila prebrat je doma iz okolice Velenja in ima rada gore.

Pa v nekaj modrega je oblečena na sliki. Več se pa res ne spomnim.

Fejka celo vrsto imidžov naenkrat, na primer preproste revce s kmetov (“doma sem obdelovala vrt, po drugem letniku fakultete sem tri tedne delala v pralnici Onkološkega inštituta, da sem si plačala jadranje”), predane zdravnice (“diplomatska srečanja niso nič v primerjavi s tem, kar doživiš v medicinskem poklicu” – po nekaj letih staža si pa res že vse videl, ne ??), rojene in naravno talentirane dame (“z ženo tegaintega, ki je specializantka kirurgije, sva se takoj spoprijateljili”) in iskreno zaljubljene deklice (“imava zelo malo časa, ampak ga zato dobro izkoristiva”). Prozoren PR za vse okuse…

Intervju je najbolje komentiral nekdo iz Mladine (Diareja: “Sem vedela, da če je Esmeralda spregledala, lahko tudi Urška spregovori…”)

Dobro, da mi ni treba biti na njenem mestu…

Iz tvojega prispevka veje foušarija, ne pa oddahnenje, da Janez ni ujel tebe.
Urška je za lepa za pogledat, ima zanimive hobije in krasen poklic. Po moje mora bit prav fejst dekle.

Meni pa tale Urška sploh ni všeč. Dela precej kiksov in se mi zdi čudno, da je nihče ne opozori nanje (npr. na to, da pletenina res ni primerna za tisti dunajski ples, ki se ga je udeležila z izbrancem). In tudi jaz imam občutek, da blefira in da bi bila rada pomembna (tole omenjanje titul in poklicev ljudi, s katerimi se kao druži, je čisto mimo. Resnično pomembni ljudje tega pač ne počnejo.)

Eva Braun, hehe.

“What good fortune for those in power that the people do not think.”
–Adolf Hitler

Pa ste prebrali intervju, da lahko komentirate. Jo morda poznate, da lahko komentirate.

Je pač oseba, ki ima za fanta predsednika države. Normalno, da bo imela oboževalce in sovražnike.ŽAlostno je samo to, da ima sovražnike samo zaradi fanta, pa čeprav nikomur ni storila nič slabega.

Pustite ljudem dihati, eni so takšni drugi pa drugačni, ena pa mora biti predsednikova spremljevalka, ali bi raje videtli, da je nima ali pa da je manj lepa?

Ah, nikoli ne bov sem prav.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

[quote Primož] ena pa mora biti predsednikova spremljevalka, ali bi raje videtli, da je nima ali pa da je manj lepa?

primož[/quote]

Ne boš verjel, meni je POPOLNOMA VSEENO, ali ima Janša za spremljevalko Urško Bačovnik, ali je nima, ali pa ima kakšno “manj lepo”. Pomembne so povsem druge stvari. In pri teh o njem ne morem imeti dobrega mnenja. Ja, okus za ženske ima, a zaradi tega še ni dober predsednik vlade.

Predsednika vlade

“Je pač oseba, ki ima za fanta predsednika države.”

A ni spremljevalka predsednika vlade?

[quote 255]Ja, okus za ženske ima, a zaradi tega še ni dober predsednik vlade.[/quote]

Kaj pa pomeni imeti okus za ženske? 🙂

Meni osebno deluje Urška Bačovnik konvencionalna dolgočasna pridna punčka in bi ob njej samo zehala. Je fizično čisto luštna, ampak na tak viktorijanski, ne seksi način. Je pa kot nekarizmatična osebnost seveda sijajna spremljevalka za uspešnega moškega, ker ni nevarnosti, da bi mu lahko konkurirala s svojo osebnostjo ali šarmom, ker tega pač nima. Če to pomeni generalno “dober okus”, potem je Urška terna. Če je Janši všeč, super, meni pač ni in je zato fajn, da je z njim, ne z mano 🙂

[quote Janis]Kaj pa pomeni imeti okus za ženske? 🙂
[/quote]

To sem le tako rekla, ker je pač všečna. Meni osebno je simpatična. O njej pač lahko razmišljam le v teh kategorijah, ne vem, kakšna je kot oseba ali “prva spremljevalka”. 🙂

Osebno ji nisem prav nič fauš, ker ne bi nikoli mogla živeti s politikom. Pa tudi mnenja nimam o njej, ne vem, ne zdi se mi zanimiva.

Če je sama osebno zadovoljna s svojo izbiro potem si bo morala vzeti v zakup, da medijska izpostavljenost pač prinaša tudi negativno “reklamo”.

Tako pač je. Od zdaj naprej jo bodo mediji, pa tudi ljudje nenehno opazovali in ocenjevali, utemeljeno ali ne.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

[quote ojejojej 🙁]Mene bolj zanima, kaj te na Urški tako žuli. 🙂))
Pa ne reci, da te ne – če te ne bi, bi vprašala “Kdo mi ve povedati kaj o Urškinem intervjuju v Jani” ali kaj podobno nevtralnega, ali pa se za to sploh ne bi zanimala in spraševala.
Po vsej verjetnosti pa ni povedala nič posebej “famoznega” in “revolucionarnega” – verjetno je pač odgovarjala na kup vprašanj, ki tarejo firbčno javnost, ko ena “no name” ujame enega znanega in vplivnega. 🙂[/quote]

No, če te že zanima… – nič me na Urški ne moti. Kljub tvojemu prepričanju v nasprotno. Iz vprašanja veje kanček cinizma, ker se za boga nikjer ne da Jane dobit, in je nisem mogla mami kupit. Pa so mi v vseh trafikah o tem intervjuu razlagali.

😉

Da je bila razprodana, ni bilo res, ker sem sama to Jano komot kupila kaka dva dni kasneje, glede Urške pa je res žalostno, koliko faušije (čeprav boste tukaj seveda rekle, da ji seveda niste čisto nič fauš, tiste ki pljuvate… – no, ampak še hujša od faušije je pa zloba).

Meni osebno je čisto simpatična in ji privoščim, da je srečala/spoznala svojo ljubezen, zdi se mi luštna in z zelo lepim poklicem, ima ogromno zanimivih prostočasnih aktivnosti, namesto katerih pa mnogi seveda raje posedajo doma pred tv, berejo rumeni tisk in šimfajo tiste, ki zares živijo! Vešč mi je tudi bilo, da ji kot inteligentni osebi in zdravnici ni bilo nobeno delo izpod časti, delala je npr. v vrtnariji, pa ne vem kje še vse ne… Ne pa nekateri, ki čakajo, da jim starši financirajo hobije, potovanja…

Meni pa Urška zgleda tko kot na obešalnik obešene cote. Imam občutek, da jo je, odkar je z Janezom, kar pobralo.

Imam občutek, da se nekateri v svoji slepi nanaklonjenosti(sovraštvu?), ne morete sprijazniti, da je aktualni predsednik vlade popolnoma normalen človek, oziroma mnogo bolj “ljudski” kot njegovi politični tekmeci.
Pomislite še to, verjetno sexa več kot pa cela politična garnitura z levice skupaj.

Koliko seksa predsednik vlade, je zame čisto nepomembno. Tudi to, da je zasebno čisto normalen človek in, tako kot večina ljudi, nekomu simpatičen, nekomu ne, je povsem nepomembno. Kot predsednik vlade je pa nekje v rangu tistih, ki so se v “prejšnjem režimu” borili proti “notranjemu sovražniku”.

Mogoče zate, ampak množice na volitvah ne zanimajo gospodarski rezultati in dejanska sposobnost politika za vodenje države(živ dokaz za to je priljubljenost Barbike).