Intesa Sanpaolo banka, izkušnje
Inteso so kupili Hrvatje. PBS.
Totalna katastrofa od banke, nagonili pa not bivše hipovce. Ne delajo nič drugega kot težijo. Za jurja ko ga položiš ti serejo z izvorom. Potem prodaš brezvezen avto spet serejo da jim pojasniš izvor….
Včasih so bili ok. Ko je bila še banka koper, pa intesa…sedaj tole hrvatarsko sranje pa samo še dol zapret. Pa še podražili so storitve.
Od italjaniv niti I, 11.07.2022 ob 15:48
Inteso so kupili Hrvatje. PBS.
Totalna katastrofa od banke, nagonili pa not bivše hipovce. Ne delajo nič drugega kot težijo. Za jurja ko ga položiš ti serejo z izvorom. Potem prodaš brezvezen avto spet serejo da jim pojasniš izvor….
Včasih so bili ok. Ko je bila še banka koper, pa intesa…sedaj tole hrvatarsko sranje pa samo še dol zapret. Pa še podražili so storitve.
To si se nekaj razjezil in sedaj komentiraš pod multiniki. Intesa je odlična, sama jo imam za privat in za moj d.o.o. Intesa je ena največjih bank na svetu, sedež je pa v Torinu.
a tiste ex, hipovce oz, Addiko bank uslužbencem ki se jih je nova uprava želela znebit, kot darilo Kostiću?
bankirska veksl posla, 11.07.2022 ob 16:36
a tiste ex, hipovce oz, Addiko bank uslužbencem ki se jih je nova uprava želela znebit, kot darilo Kostiću?
replika na Od italjaniv niti I
bankirska veksl posla, 11.07.2022 ob 16:37
replika na Od italjaniv niti I
PBZ ( sem se zmotil)
Privredna banka Zagreb.
Kostič je srbjanc.
Bivša intesa je pa sedaj hrvstarska. Tako da. Kar se mene tiče ,lahko tilih par uslužbencev banke promovira kolikor hoče in podtika drugim da so multinicki. Dejstvo je! Kot je že pred menoj nekdo omenil. Banka tone!
Lahko pa vprašate še kakšnega starega uslužbenca ki je tam še iz časov banke koper, pa vam bo povedal kaj in kako so v koorcu. Jaz kot dolgoletni komitent odhajam ASAP ! S poslovnim in osebnim računom.
Kaj ta model sanja o enih hrvaskih bankah , intesa je Italijanska banka in nimajo hrvati nic s tem. Ce pa poslovni prostor od intese spremeni v kero koli drugo banko to je njihova stvar. Drugo pa najvecje sranje od banke je Ljubljanska banka celo zivljenje problemi z njo, tko da mislim da je bilo kera bolsa od NLBja.
Iz KP so najprej vse preselili v LJ, potem v Zagreb. Kar se tiče odločanja na višjih inštancah. Obup od banke. Za komitente je to trenutno ena najslabših bank v Sloveniji. Totalno nefleksibilna v vsem. Verjetno zaradi selitve centra odločanja, ker nižji šefi ne morejo ničesar sami odločit. Pred leti so si napraskali espejevce, z relativno ok paketi za podjetnike, potem pa večini ukinili limite, tudi glede kreditov so bolj leseni. Njihove mobilne banke še niso v novem tisočletju. Če si s. p. moraš uporabljat dve različni aplikaciji za dva računa na isti banki. Ko so mi ukinili limit na fizičnem računu, sem ga zaprl in šel drugam.
To je bivša Banka Koper, ki so jo kupili Italijani s transakcijo preko zagrebške podružnice. Kolikor je meni znano so vsi vodilni Italijani. Mislim, da je bila strateška napaka, da so silili v Ljublano in s tem izgubili veliko kvalitetnega kadra in tudi komitentov. Na banki so leta nazaj ponujali najugodnejše kredite za gradnjo, kako je danes ne vem. Kolikor poslujem z banko zaenkrat nimam pripomb niti glede mobilne banke niti glede drugega. Vedno je bila med dražjimi bankami, poceni je baje Delavska hranilnica.
Koprčan, 21.08.2023 ob 19:37
To je bivša Banka Koper, ki so jo kupili Italijani s transakcijo preko zagrebške podružnice. Kolikor je meni znano so vsi vodilni Italijani. Mislim, da je bila strateška napaka, da so silili v Ljublano in s tem izgubili veliko kvalitetnega kadra in tudi komitentov. Na banki so leta nazaj ponujali najugodnejše kredite za gradnjo, kako je danes ne vem. Kolikor poslujem z banko zaenkrat nimam pripomb niti glede mobilne banke niti glede drugega. Vedno je bila med dražjimi bankami, poceni je baje Delavska hranilnica.
Na tej banki sem pred 13 leti dobil hipotekarni kredit za gradnjo hiše z obrestno mero 1,9%. Glede na to, da je bil Euribor nato negativen, je bil kredit še bolj ugoden.