Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Introvertirani živimo med vami

Introvertirani živimo med vami

Sam sebi sem to uradno potrdil glede na to, da preferiram samoto kot družbo. In da rabim precej več časa zasa, da si nafilam energijo, kot drugi.

V srednji šoli sem bila extrovertiranec 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in še potem kar nekaj let. Potem sem pa postala tudi nekaj introverta in sem pol pol zdaj. Imam obdobje, ko mi paše samota in mi tudi za novo leto ni npr.nikamor za iti in bi bila samo med knjigami. Včasih pa mi je zelo za biti med ljudmi pa tudi to je zdaj v nekih mejah, ni to prepogosto. Včasih sem imela veliko ljudi za druženje. Zdaj se s 3 prijateljicami bolj pogosto slišim in jim lahko zaupam in mi je veliko več vredno, da jih imam manj in so te prave, kot da bi jih imela 20 pa nobena ne bi bila za 1 konkretno osebo. In tudi z njimi se več vidim. Se je pa tudi zgodilo, da če jih 3 mesece nisem videla ni bilo nič narobe. Zakaj bi le bilo. Vsaj ima svoje obveznosti in še bi se kaj našlo. Če ne hodiš več v šolo skupaj, na npr.kakšen skupen hobi se tudi včasih malo porazgubi. Nekdo dobi družino, moškega itd. Razlogov je mnogo. Ampak ne glede na vse, pravo prijateljstvo je trdno in ga nič ne more razdreti, še tako močan vihar ne.

Tudi sama bi rekla, da te ki jim včasih prekipi in se hočejo umakniti naenkrat od ljudi, niso čisto pravi introverti. To je začasen umik.

New Report

Close