Invalidnost III. kategorije
Spoštovani,
regres za letni dopust vam pripada v celoti, ravno tako velja za malico.
S spoštovanjem!
Spoštovani!
V MB sem zaposlena v eni izmed srednjih šol kot učiteljica matematike za polni delovni čas za nedoločen čas. Pred dnevi sem prejela odločbo, da me ZPIZ invalidsko upokoji za 4 ure, 4 ure pa delodajalec razporedi na drugo delovno mesto, torej ne poučevanje. V dopisu ZPIZu prej nisem navedla, da sem pripravljena na poklicno rehabilitacijo (to naš direktor sigurno ni navedel v pritožbi, če jo je naslovil na ZPIZ). V sredo 22. januarja mora moj odvetnik do 18 h oddati pritožbo, ki jo želim preko njega vložiti na ZPIZ. Prosim, navedite mi, na kaj naj bom pozorna pri pritožbi. Ali mi kot invalidki tretje kategorije lahko direktor, če ima s strani ZPIZa odločbo, da me razporedi na delo (ne poučevanje), kot sem navedla, lahko kar odpusti oziroma prične s postopkom “na” Zavod za zaposlovanje. Dopust sem izkoristila lani v celoti.
Res sem se malo pozno odločila, da vam piše, na kaj naj bom pozorna oziroma odvetnik v pritožbi na ZPIZ, vendar se vam resnično iskreno zahvaljujem za vaš odgovor. Sem po vašem mnenju potem na “Zavodu za zaposlovanje”, ko bo sodba ZPIZa pravnomočna in direktor…., kot sem navedla ali “mora najti delo zame tudi, če ni bilo sprva sistematizirano (grem lahko na čakanje do nove sistematizacije, vnovič na bolniško po pravnomočnosti odločbe, ko se zaključi tudi bolniška?
Lp iz MB.
Spoštovani,
predlagamo vam, da se o tem pogovorite s svojim odvetnikom. Mi namreč ne smemo posegati v obstoječe mandatno razmerje, ki ga imate s svojim odvetnikom, ki je nedvomno strokovno usposobljen, da bo pripravil ustrezno pritožbo.
S spoštovanjem!
Spoštovani,
sem trgovka v živilski stroki in imam 3 .kategorijo invalidnosti s polnim delovnim časom, omejitev bremen do največ 5 kg. Na teden opravim okoli 7 nadur, potem pa jih smem izkoristiti. Zanima me, ali je invalidu 3. kategorije dovoljeno delati nadure.
Hvala in lep pozdrav,
Sanja
Spoštovani!
Ponovno se obračam na vas. Od moje poškodbe je minilo že leto in 8 mesecev. Ves ta čas sem brez zaposlitve. Prejemam le denarno socialno pomoč v višini 265 eur. Če bi imela status trajno nezaposljive osebe oz. status osebe, ki je trajno nezmožen za delo, bi lahko vložila vlogo za varstveni dodatek. Tega pa ne morem storiti, saj osebni zdravnik lahko poda vlogo na zdravniško komisijo šele, ko bo zdravljenje zaključeno. Mene pa čaka že tretja operacija in vstavitev umetnega sklepa, torej zdravljenje vsaj še do konca leta. Seveda zakon veli drugače, a jaz mislim, da bi ravno sedaj morala imeti status trajno nezmožne in nezaposljive osebe, ko zdravljenje še poteka, saj potem, ko bo zdravljenje zaključeno, bom najbrž že sposobna za kakšno delo, upam vsaj. Takrat bo tudi podana vloga za ocenitev invalidnosti a problem je ta vmesni čas, ko nimam nobenih pravic in možnosti.
Ali imam pravico za nazaj zahtevati povračilo varstvenega dodatka, saj sem ves ta čas zaradi težke poškodbe nezaposljiva?
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav!
DRAGO
LP SEM INVALID IIIKAT.PA ME ZANIMA ČE MORAM DELAT ŠTIRI IZMENSKO DELO OZIROMA 56UR NA TEDEN.NA ODLOČBI IMAM 40UR ZANIMA PA ME KOLKO IZMENSKO DELO SEM UPRAVIČEN.
HVALA
Pozdravljeni!
Sem delavni invalid 3 kategorije,in se hočem odpovedati tej kategoriji.Kaj morem storiti,in kako dolgo se čaka na odgovor.
Pozdravljeni!
Sem delavni invalid 3. kategorije in se hočem odpovedati tej kategoriji.Ker nemorem dobiti zaposlitev z omejitvami,ki jih imam,in me zanima kako ta postopek poteka.
prosim za odgovor.
lep pozdrav.
Spoštovani,
delavcu invalidu ni dovoljeno odrejati nadurnega dela.
S spoštovanjem!
Spoštovani,
vaš delodajalec mora upoštevati odločbo invalidske komisije, v nobenem primeru pa vam ne sme odrejati nadurnega dela. Glede na vaše navedbe, lahko delate največ 40 ur.
Glede izmenskega dela: lahko ga opravljate, če je tako določeno v odločbi invalidske komisije.
S spoštovanjem!
Spoštovani,
navedeno bi bilo možno le s sprožitvijo novega postopka za ugotavljanje invalidnosti, v katerem bi komisija ugotovila, da se vam je stanje izboljšalo do te mere, da invalidnost ni več podana.
S spoštovanjem!
pozdravljeni
mene pa zanima nasledjna zadeva:
imamo delavko, na delovnem mestu čistilke, katera je dobila priznano III kategorijo invalidnosti in odločbo ZPIZS-a da ima pravico dela na drugem delovnem mestu z omejitvami: lažje delo, ki se opravlja le občasno v prisilnem položaju hrbtenice, pri katerem ročno premešča brememna do največ 8 kg, s polnim delovnim časom.
Ker smo društvo in imamo vse preostale zaposlene preko javnih del, gospe ne moremo premestiti na drugo delovno mesto, ker ne obstaja. Želeli bi samo, da ji Zavod dodeli skrajšani delovni čas na 4 ure. Kaj narediti oz na kaj apelirati v pritožbi na Zavod, da bi ji ugodili 4 urni delovni čas (morda imate kakšen vzorec pritožbe).
Hvala za odgovor
Spoštovani,
Zoper odločbo, izdano na prvi stopnji, ima zavarovanec pravico do pritožbe. V postopku za uveljavljanje pravic na podlagi invalidnosti ima pravico do pritožbe tudi delodajalec.
Vzorca pritožbe žal nimamo.
S spoštovanjem!
Spoštovani,
menimo, da varstvenega dodatka za nazaj ne morete zahtevati.
S spoštovanjem!
Pozdravljeni. Prosila bi za en nasvet oz.mnenje. Moj oče ima okoli 36.let delovne dobe. Od tega je zadnjih 12 let delal samo štiri ure, ker je bil za 4 ure invalidsko upokojen (2.stopnja invalidnosti zaradi preživetega srčnega infarkta in s tem slabše zmožnosti za delo). Zadnje leto je bil na bolniški, ker se mu je stanje poslabšalo in je čakal na operacijo na srcu (bypassi). Sedaj po operaciji mu je zdravnik dal za ponovno ocenjevanje zmožnosti za delo, če bi lahko bil invalidsko upokojen za 8 ur. Sedaj pa je dobil, da mora za 4.ure nazaj v službo. Zanima me, če mu ne bi odobrili polne invalidnosti za 8 ur, a mu lahko “vzamejo” tudi invalidnost 2.stopnje (4 ure dela), ki jo ima že 12 let? hvala.lp
Spoštovani,
glede na to, da se vašemu očetu zdravstveno stanje ni izboljšalo, ni verjetno, da bi prišlo do odvzema invalidnosti.
S spoštovanjem!
Pozdravljeni.
24.2.2012 sem dobila od ZPIZ-a pravnomocno Odlocbo za 5 urni delovnik ( zaradi bolezni) in razporeditev na delovno mesto referent 1( na istem sem ze takrat delala nekaj let, le obseg se je zmanjsal) Stara sem bila 54 let.
V podjetju sem takoj dobila v podpis novo Pogodbo o zaposlitvi, kjer so upostevali Odlocbo Zpiz.Vpisana je bila tudi bruto placa za 5 urni delovnik. Sedaj pa sem dobila v podpis novo Pogodbo o zaposlitvi, kjer je moja bruto placa nizja. Res je sedaj podjetje sprejelo novo sistemizacijo in nove ocenitve, a jaz se zmerom delam isto delo in moji sodelavci, ki delajo enako delo, imajo iste ali celo visje place kot prej. Le meni so jo znizali. Ko sem odgovorne vprasala zakaj, so mi odgovorili da pac ni denarja, da bi vsi imeli iste place kot prej.
Je to v skladu z zakonodajo?
Zanima me tudi, kdo ima pravico do uveljavitve izplacila invalidnine in kje je mozno videti, za katere bolezni jo je mozno dobiti?.Kdo poda predlog? Procenta invalidnosti IK ni vpisala. Kako ga lahko pridobim?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Pozdravljeni,
mami je bila priznana III. kategorija invalidnosti in premestitev na drugo delovno mesto s krajšim delovnikom. Slednje je v istem tarifnem in nižjem plačilnem razredu kot prejšnje (za 2). Slišala sem, da če nekoga premestijo zaradi invalidnosti, mu ne bi smeli znižati plačilni razred – ali to drži?
Pa še nekaj, prejema tudi nadomestilo iz invalidskega zavarovanja oz. akontacijo le-tega, ker še vedno niso naredili končne odmere (menda zaradi težav z računalniškim programom, nalog za izplačevanje akontacije je dobila v začetku 2013, od takrat je klicala na območno enoto ZPIZ-a kakšnih 8x). Ali obstaja kakšen rok, do katerega bi ji morali izračunati točno, koliko bo znašalo nadomestilo? Boji se, da ga dobiva preveč in da bo na koncu morala vrniti velik znesek.
Najlepša hvala za odgovor!
Manca
Star sem 56 let. Po 39 letih (neprekinjene) delovne dobe sem se prijavil na Zavod za zaposlovanje, saj mi delodajalec ni podaljšal pogodbe, ker nisem opravil zdravniškega pregleda za delo na višini in za voznika vilicarja. To delo sem sicer neprekinjeno opravljal 39 let. Sedaj pa mi zdravnica na zdravniškem pregledu tega ni več odobrila. Ko sem bil star 18 let sem imel poškodbo pri delu, gre za trajno poškodbo levega očesa, zaradi katere sem na levem očesu utrpel 85 % izgubo vida. Kljub temu do letos nisem imel večjih težav s tem na zdravniških pregledih. Ker sedaj po mnenju zdravnice nisem več sposoben za to delo, mi delodajalec ni podaljšal pogodbe, ker drugega prostega delovnega mesta zame nima. Prijavljen sem na zavodu, kjer mi pripada 25 mesečno denarno nadomestilo, potem pa se lahko upokojim. Zanima me, če lahko podam vlogo za določitev stopnje invalidnosti, torej za invalidnino zaradi očesa?
Šel sem tudi na ZPIZ po obrazec za invalidnino, pa mi je uslužbenka dejala, da se po 2012 invalidnine ne izplačujejo več.
Na koga se lahko obrnem za nasvet in pomoč?
Za odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujum.
Lep pozdrav!
Spoštovani,
V skladu z Zakonom o delovnih razmerjih je delodajalec dolžan v naprej opisati in oceniti posamezna delovna mesta (notranji akti delodajalca o organizaciji in sistemizaciji). Na podlagi teh aktov se sklepajo pogodbe o zaposlitvi in obračunava plače zaposlenih na posameznih delovnih mestih – enako za mlade in zdrave, kot za invalide ali starejše delavce. Nasprotno ravnaje delodajalca je diskriminatorno, kot tako prepovedano in zato iztožljivo na sodišču.
Predlagamo vam, da se z ostalimi vprašanji obrnete na ZPIZ. Invalidnina za telesno okvaro od uveljavitve Zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju – ZPIZ-2 (Uradni list RS, št 96/12) ne sodi več med pravice, določene s tem zakonom. Njeno urejanje se prenaša v predpise s področja varstva invalidov, ki bodo uredili postopke ugotavljanja vrste in stopnje telesnih okvar. Vse dokler ti predpisi ne bodo uveljavljeni, pa lahko zavarovanci še pridobijo pravico do invalidnine, vendar v omejenem obsegu in sicer le za telesne okvare, nastale zaradi poškodbe pri delu ali poklicne bolezni. Pri priznanju pravice se upoštevajo predpisi, veljavni do 31. 12. 2012 (pojasnilo ZPIZ).
S spoštovanjem!
Spoštovani,
Zakon o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, ki je veljal do 31. 12. 2012, je določal, da zavarovanec pridobi pravico do invalidnine za telesno okvaro, ki je posledica poškodbe pri delu ali poklicne bolezni, če je telesna okvara najmanj 30-odstotna, in to ne glede na dopolnjeno pokojninsko dobo. Če pa je telesna okvara posledica bolezni ali poškodbe mimo dela, pa je pridobil pravico do invalidnine za najmanj 50-odstotno telesno okvaro, če je ob nastanku dopolnil ustrezno pokojninsko dobo ali je uživalec starostne ali invalidske pokojnine. Novi zakon, ki velja od 1. 1. 2013, pa ne vsebuje več pravice do invalidnine za telesno okvaro, ki je posledica bolezni ali poškodbe mimo dela. Do uveljavitve predpisov s področja varstva invalidov, ki bodo uredili postopke ugotavljanja vrste in stopnje telesnih okvar, lahko zavarovanci pridobijo pravico do invalidnine še po prejšnjem zakonu, vendar le za poškodbo pri delu ali za poklicno bolezen.
Če torej niste vložili zahtevka za oceno telesne okvare do konca leta 2012, torej še v času veljavnosti ZPIZ-1, ne morete pridobiti pravice do invalidnine za novo telesno okvaro zaradi bolezni, tudi če bi invalidska komisija v izvedenskem mnenju zapisala, da gre za najmanj 50-odstotno okvaro.
Predlagamo, da se za dodatna pojasnila obrnete na Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve.
S spoštovanjem!
Pozdravljeni
Sem invalid lll.kategorije. Novembra 2013 sem se vrnil nazaj na delovno mesto s skrajšanim delovnim časom po 4 ure.
Od ZPIZA dobivam delno nadomestilo v višini 160€. Zanima me, kaj je to delno nadomestilo? Ali je to nadometilo za preostale 4 ure, ki mi jih podjetje ne plača ali pa lahko še pričakujem nakazilo za druge 4 ure.
Upam, da sem napisal dovolj razumljivo.
Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem
lep dan vam želim
Dario
Spoštovani,
Pravico do delnega nadomestila ima zavarovanec s priznano pravico do dela s krajšim delovnim časom od polnega, najmanj štiri ure dnevno oziroma 20 ur tedensko.
Delno nadomestilo se zavarovancu odmeri v odstotku, ki ustreza skrajšanju polnega delovnega časa, od invalidske pokojnine, ki bi zavarovancu pripadala na dan nastanka invalidnost, in sicer v višini:
50 %, ko zavarovanec dela s krajšim delovnim časom 4 ure dnevno oziroma 20 ur tedensko;
37,5 %, ko zavarovanec dela s krajšim delovnim časom 5 ur dnevno oziroma 25 ur tedensko;
25 %, ko zavarovanec dela s krajšim delovnim časom 6 ur dnevno oziroma 30 ur tedensko;
12,5 %, ko zavarovanec dela s krajšim delovnim časom 7 ur dnevno oziroma 35 ur tedensko.
Delno nadomestilo se odmeri od osnove najmanj v višini 57,25% najnižje pokojninske osnove. Osebam, ki niso vključene v obvezno zavarovanje, se odmeri najmanj v višini najnižje pokojnine.
Plačilo za preostale 4 ure pa boste dobili od delodajalca.
S spoštovanjem!
Pozdravljeni. Vljudno bi Vas prosila za mnenje. Sem invalid III. kategorije z določenimi omejitvami.Lahko opravljam drugo delo, z polnim delovnim časom, brez poslabšanja zdravstvenega stanja. Po stečaju podjetja sem se prekvalificirala v bolničarko-negovalko. Zanima me če lahko opravljam delo ki je ob sobotah, nedeljah in praznikih 12 urno in pa seveda nočno delo??
Kolikor sem seznanjena mora delodajalec podati obrazec na ZPIZ ZA DOPOLNILNO MNENJE o ustreznosti dela, šele nato lahko nastopim z delom??Odvisno seveda kakšno je mnenje.
Če pa tega delodajalec ne izvede, pa smatram, če seveda podpišem pogodbo o zaposlitvi, da se s pogoji strinjam in mislim, da se lahko hudo opečem, kajti invalidnost se ne dodeljuje samo tako na lepe oči.
Vljudno bi Vas prosila za čimprejšen odgovor , hkrati pa se Vam tudi zahvaljujem za nasvet
Spoštovani,
vaš delodajalec mora v vsakem primeru spoštovati odločbo ZPIZ.
Invalidu ni dovoljeno nalagati nadurnega dela.
S spoštovanjem!
Forum je zaprt za komentiranje.