Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek invalidska komisija-vprašanje?

invalidska komisija-vprašanje?

včer je bil moj na invalidski komisiji-star 30 let, -artroza kolena, kandidat za artroplastiko, prišel je notr, se usedel, mal so prebrali izvide in sam rekli, predlagamo 3 stopnju z omejitvami,..se strinjate? da! nasvidenje.ma je reku da je vse skup trajalo 3 minute:) kaj pomeni to z omejitvami? a pri vsakemu gre tok hitr skoz? in kako dolgo je treba čakat na odločbo?

Če me spomin ne vara, je moj mož prišel na invalidsko komisijo marca, odločbo pa je dobil septembra. Do takrat so ga držali v bolniški, ki je bila po mojem mnenju že zdavnaj brez potrebe, ampak so mu pač podaljševali do odločbe.

Rekel pa je, da je bil notri kakšni dve minuti 🙂

hvala za odgovor

To pomeni, da lahko opravlja določeno delo, vendar z omejitvami – npr. brez dolgotrajnega sedenja, dvig bremen do 5 kg, …

Kako to, da so mu že na obravnavi povedali za tretjo kategorijo. Včasih I.K. ni nikoli povedala kakšna stopnja invalidnosti je. Jaz sem bila 2x in mi niso povedali. Bila sem pa cca. 2. minutki notri. Odločbo sem dobila cca. v 6-tih mesecih.
lp,

Sosed je tudi dobil odločbo šele čez več mesecev, v njej pa je pisalo, da mora v službo že en teden nazaj. Prav pametno so napisali.

Sem pa od večih že slišala, da so jih razglasili za invalide 3. kat., od tega pa niso imeli ničesar, le probleme v službi.

predlagali so, sedaj pa bomo videli kaj bo, ma vse skup je eno vlko sranje

Zima1, to radi delajo, ker tako mislijo, da se samo pacienta rešijo in mu rečejo, da je invalid 3. kat. na koncu mu pa napišejo, da je zmožen za svoje delo.
To je zame več kot PODLO!

Ja, napišejo, da ne sme delati v prahu, ne biti v stiku z ljudmi zaradi možne infekcije, ne delati težkih del, primerni temperaturi, delo ne sme biti stresno, delati le 4 ure. In kaj naj ti v firmi dajo za delat? Marsikdaj se delavca zato znebijo.

ali je možna invalidska upokojitev zaradi slabovidnosti

New Report

Close