Invalidu dva evra pomoči
hahaha mik, natole sem mislila!!!:)))
Re: Invalidu dva evra pomoči
Napisal: ninej
Datum: 01.07.2009 12:40
Navedeno
peča
Jebeš državo, kjer na eni strani živijo ljudje od socialnih podpor na drugi strani si pa talajo bajne nagrade.Tudi sam sem invalid, hvala bogu že dva meseca v penziji.
mah, men nikol ne bo jasno, zakaj potem nekateri tako branite *desnico*, levica naj bi bila za socialno državo, kaj zdej, a mi lahko nekdo tole čudo razloži!!!
………………………………………………..
a mi boš to čudo lahko razložil!!????:))))
Datum: 01.07.2009 09:41
Datum: 01.07.2009 12:40
Datum: 01.07.2009 13:57
ninej, a ti čez dan nimaš nobene službe? Če dobro pogledamo, lahko v tej temi (politični čvek) vidimo, da približno vsako uro napišeš najmanj dva odgovora.
Me prav zanima, koliko davka dobi od tebe država, ker se vedno hvališ, da edino ti delaš kot črna živina. ostali pa cele dneve presedimo doma.
Največ je pa ravno tvojih sporočil?!
Zdaj mi pa res ni jasno kaj naj bi bila levica. Mi je pa jasno, da je pri nas ni.
Koliko je pa tistih, ki so dobili bajne nagrade in pripadajo tistim, ki jih ti imaš za desnico? In koliko tajkunov je med tistimi, ki jih imaš ti za levico? Pa ne me basat s tem, da niso sposobni niti krast. Morda je pa v tej državi le nekaj poštenih. Poleg mene.
hahaha, pa saj to mi je najbolj smešno na tem forumu, ker se kregamo o politiki, tadesnih pa talevih, a sploh pojma nimamo, kdo kam spada!!!
včasih je bila SD bolj na levo, pa nisem več zihr če je še, kam spada pa SDS, SLS, pa sam bog ne ve!!!ti šment je zapleteno!!!:))))
čak mogoče bo pa kater tapameten povedal, kam spada SDS!!!:)
Saj se ne rabiš razburjat zaradi mojega vprašanja