ionska krtača za lase
Jo kupim še enkrat, če se mi ta, ki jo imam pokvari. Nimam sicer težav z naelektrenostjo, ampak lasje se mi pa kar lepo mastijo. S to krtačo si frizuro hitreje uredim, lasje pa so čisto normalno mastni in ne kot politi z oljem, kar se mi je prej dogajalo. Lasje so lepi pa zelo OK mi je, ker zelo lepo zmasira lasišče. Imam pa zelo poceni izdelek žnj znamke – bi rekel kdo.
Jaz imam fen s temi ioni in je tudi boljse. Imam pa s tem probleme tudi brez poliester puloverjev. Bi pa dodala se moje vprasanje. Kupila sem si bundo in je prisla po posti, v skatli in se zavita v plasticno vrecko. Ko sem jo oblekla, so mi sli lasje pokonci kot bi s prikljucila na E. Kaj naj naredim?
Hči ima tanke in zelo goste lase, dolge, pa po naravi malo valovite in zelo nehvaležne v jesensko zimskem vremenu, ko se začne kurit na drva, pa jutranji smog….. Topsi rata, vse štrli stran , sploh “mladiči” na vrhu … Kljub uporabi balzama, kokosovga olja…… Neukrotljivo, fecljavo, dokler ni začela uporabljat BRAUN ionske krtače , ki ima tudi prave veprove ščetine – zakon, tole ima:
https://www.youtube.com/watch?v=0L-rrRHmrWc
Prezadovoljna. Je pa na baterije.
uporablja pa še WetBrush krtačo, če slušajno pozabi v torbo vržt Braunovo.