Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ipanema japonke

Ipanema japonke

Prodajali so jih na Stilagu, precej ugodno. Ker sem slišala že dosti pohval zanje, sem vzela 2 para, ker so imele čisto normalno ceno.
Sedaj pa sem brskala po internetu in zasledila, da so njihove št. manjše kot naše. Posebej to ni bilo omenjeno. Naročila sem pač št., ki jo nosim običajno. Zdaj me skrbi, da mi bodo premale.
Kakšne so vaše izkušnje z njimi? In seveda s številkami japonk?

res so manjše. jaz nosim ponavadi št. 38, japonke od ipaneme pa imam št. 40.

Res so manjše, njihova 41/42 mi je premajhna, sicer nosim 41. Tako da večine modelov ne morem dobiti, ker je to največja številka :(((

za naslednjič en nasvetek, katerega se jaz poslužujem pri takšnih spletnih nakupih, kjer istovrstno blago prodajajo tudi v trgovini…pred nakupom preko spleta v trgovini sprobam številke in potem naročim preko spleta -če je ugodneje
če boš lahko vrnila oz. zamenjala blago že naročeno, bi jaz naredila tako…

Ja, bo držalo. Imam 38, njihove pa 39.

N

Pa je katera naročala na Stilagu? Ker posebej ni bilo navedeno, da so manjše št.
Brala pa sem tudi, da so označene z več različnimi velikostmi, ena od njih velja za EU. In ta bi naj ustrezala našim številkam.

tako je. zadaj na mojih piše 9 usa, 38 bra, 40 eur. moraš si naročiti večje. ampak mislim, da ne bo problem jih zamenjati, ko jih dobiš. preberi na njihovi spletni strani, kako je z menjavo blaga!

12. Vračilo izdelkov

V primeru, da izdelek ni po meri stranke, ali če stranka z izdelkom ni zadovoljna, se ima stranka pravico umakniti iz Kupoprodajne pogodbe in sporočiti odstop od pogodbe v roku 14 dni po prejemu ter v roku 30 dni vrniti PSEE, razen če PSEE tega roka za ta izdelek enostransko ne podaljša.

Stranke vrnejo izdelke po priporočeni pošti, skupaj z izpolnjenim reklamacijskim obrazcem, na naslov družbe PSEE:

Stilago – Private Sales EE s.r.o.
p.p. 346
2001 Maribor

Vse stroške, povezane z vračilom izdelkov, plača stranka. Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošljk po povzetju.

Stranka je obvezana izdelek vrniti nepoškodovan, v prvotni količini in v originalni embalaži. Stranka mora priložiti obrazec za vračilo in/ali kopijo računa. Čeprav to ni obvezno, smo veseli navedbe razloga za vračilo.

PSEE nudi kot način plačila za izdelke, vrnjene v skladu z zgoraj navedenimi določili, nakazila po pošti in bančna nakazila. Vračilo plačil bo opravljeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po vrnitvi prejetega blaga ali prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Glede na to, da Stilago večkrat pošilja tudi po 4 tedne, jim mogoče lahko pišeš in vprašaš, če se da naročit večjo cifro.

New Report

Close