Ipanema japonke
Prodajali so jih na Stilagu, precej ugodno. Ker sem slišala že dosti pohval zanje, sem vzela 2 para, ker so imele čisto normalno ceno.
Sedaj pa sem brskala po internetu in zasledila, da so njihove št. manjše kot naše. Posebej to ni bilo omenjeno. Naročila sem pač št., ki jo nosim običajno. Zdaj me skrbi, da mi bodo premale.
Kakšne so vaše izkušnje z njimi? In seveda s številkami japonk?
za naslednjič en nasvetek, katerega se jaz poslužujem pri takšnih spletnih nakupih, kjer istovrstno blago prodajajo tudi v trgovini…pred nakupom preko spleta v trgovini sprobam številke in potem naročim preko spleta -če je ugodneje
če boš lahko vrnila oz. zamenjala blago že naročeno, bi jaz naredila tako…
12. Vračilo izdelkov
V primeru, da izdelek ni po meri stranke, ali če stranka z izdelkom ni zadovoljna, se ima stranka pravico umakniti iz Kupoprodajne pogodbe in sporočiti odstop od pogodbe v roku 14 dni po prejemu ter v roku 30 dni vrniti PSEE, razen če PSEE tega roka za ta izdelek enostransko ne podaljša.
Stranke vrnejo izdelke po priporočeni pošti, skupaj z izpolnjenim reklamacijskim obrazcem, na naslov družbe PSEE:
Stilago – Private Sales EE s.r.o.
p.p. 346
2001 Maribor
Vse stroške, povezane z vračilom izdelkov, plača stranka. Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošljk po povzetju.
Stranka je obvezana izdelek vrniti nepoškodovan, v prvotni količini in v originalni embalaži. Stranka mora priložiti obrazec za vračilo in/ali kopijo računa. Čeprav to ni obvezno, smo veseli navedbe razloga za vračilo.
PSEE nudi kot način plačila za izdelke, vrnjene v skladu z zgoraj navedenimi določili, nakazila po pošti in bančna nakazila. Vračilo plačil bo opravljeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po vrnitvi prejetega blaga ali prejema sporočila o odstopu od pogodbe.