iPhone 12
Nima pomena kupovat, v teh časih. Ne morš ga kazat na ulici, ne morš ga kazat v gostilni, ne morš ga kazat sploh. Na selfiju se ga ne vid, če ga ravno ne delaš v kopalnici. Ampak to je potem diagnoza, tko da je malo sitno. Torej, ni najboljši čas za taka vprašanja. Prej kot bo konc korone, zna bit pa že nov model zuni in kako boš potem takrat dvanajstko kazal? Halo?!?
Jaz uporabljam samo iPhone in nimam namena kupit nič drugega. Ta ni nič dražji od raznih kao dobrih Samsungov ipd., je pa boljši in če si navajen na Appla potem drugega ne greš kupit. Rabim nov telefon in na prvi uč se razlikujeta, sam so zdej 11-tkam ceno spustili pa razmišljam katerega kupit.Zato sprašujem za očitno razliko med 11 in 12. Če kdo ima ali ve.
Zdej pa argumentiraj prosim zakaj je to zaostala firma. In katera pa zate ni zaostala?
Vedno pišeš čez Apple, pa nikoli nič konkretnega ne poveš.
[/quote]
konkretno, vsaka njihova “novost” je nekaj kar imajo ostale firme že dlje časa…
zadnjič je kolega kupil nov applov watch in vestno in ponosno razlagal kaj vse ima, pa je večino funkcij imela že moja no name pametna zapestnica 4 leta nazaj, “novitete” pa pametna ura kupljena za tretjino cene pred 2. leti… telefoni podobno.
zadnjič je kolega kupil nov applov watch in vestno in ponosno razlagal kaj vse ima, pa je večino funkcij imela že moja no name pametna zapestnica 4 leta nazaj, “novitete” pa pametna ura kupljena za tretjino cene pred 2. leti… telefoni podobno.
[/quote]
A veš kaj, “neke novitete” in “kaj vse ima” je pa odgovor ki paše v kategorijo “kr neki”, tko da se vidi, da pojma ravno nimaš, še manj veš o čem sploh govoriš.
[/quote]
Mnja, eno je specifikacija, drugo pa, da te zadeve dejansko delajo. Smo dali dovolj no-name zadev skozi, da hvala lepa. Na papirju imajo itak vse.
A veš kaj, “neke novitete” in “kaj vse ima” je pa odgovor ki paše v kategorijo “kr neki”, tko da se vidi, da pojma ravno nimaš, še manj veš o čem sploh govoriš.
[/quote]
dobro vem o čem govorim, ker glede na stestirano in videno mirne duše lahko povem da jabček folku z vsemi “novitetami” in “inovacijami” sledilcem prodaja v celofan zavit drek po premium ceni…
dobro vem o čem govorim, ker glede na stestirano in videno mirne duše lahko povem da jabček folku z vsemi “novitetami” in “inovacijami” sledilcem prodaja v celofan zavit drek po premium ceni…
[/quote]
Veš ti bolj malo, se vidi :))) Verjetno res samo foušija, ker drugač bi kej konkretnega povedal, ne pa meglo tukaj prodajal.
[/quote]
Itak. Glede njega ste najbolj pametni kupci no name jajc. Ker vam dlje ne nese. Kako se že reče temu?
z enostavnimi besedami, gunnar nima denarja….hahaha
[/quote]
kar tolaži se, vendar se motiš… to je samo še ena vaših manter da si človek ne more privoščit iphona… trenutno imam dražji in sposobnejši telefon od ajfončka ergo nekateri znamo pametnejše vložit denar in kaj zanj dobimo.
Itak. Glede njega ste najbolj pametni kupci no name jajc. Ker vam dlje ne nese. Kako se že reče temu?
[/quote]
v lasti, na testih in na reševanju sem imel že ogromno naprav od a do ž in vem kaj govorim, in na podlagi česa se odločam kaj ostane, kaj se splača in za kaj je škoda vsakega centa…