Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija iphone 6 – vračilo denarja

iphone 6 – vračilo denarja

Pozdravljeni, zanima me če je možno vračilo denarja za telefon iphone 6 ( odplačujem ga mesečno 20€/mesec).

Pri simobilu sem vzela iphone 6, vendar me je žal zelo razočaral.

1. servis – odstop ekrana, ni lovil ltg omrežja, zamrznitev telefona, pregrevanje
2. servis – iz prvega servisa poslan v enakem stanju kot je bil poslan na servis
nato sem dobila nov telefon katerega sem v kratkem morala dati ponovno na servis
3. servis- odstop ekrana

27.12.2015 sem dobila novi telefon, vendar mi danes že telefon ne deluje tako kot bi moral.
Na ekranu se ne izpisuje kdo me kliče, ekran je črn in se ne moram javiti, aplikacije delajo zelo počasi ali zmrznejo, včasih telefona sploh ne gre utišati ali ga zakleniti, in problem z prekinitvijo klica.

zanima me če je možno za ta izdelek, glede na to koliko krat je bil na servisih zahtevati denar nazaj , saj z telefonom resnično nisem zadovoljna in ga imam pol obdobja uporabe že na servisih . V času, ko je telefon na servisu dobim zelo star nadomestni telefon, kateri ne služi funkcijam, ki jih potrebujem za vsakodnevno uporabo.

Hvala za odgovore in nasvete

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close