Iphone – izkušnje
Zanimajo me vaše izkušnje z telefonom:
Iphone 4s
Že dolgo si ga ogledujem, pa se nekako ne morem odločit….
če si bolj štoraste sorte ti ga odsvetujem ker ima stekleni ploščici torej če ga kje butneš ali ti pade na tla ti bo počil, tega pa najbrž garancija ne krije torej plačaš za servis, pa še glede na uporabnost ima preveč navito ceno.
je tako kot piše Gunnar, da je tako kot da imaš kozarec namesto telefona:))
ko ga imaš pa se težko ločiš od njega.
Igračka za velike
Jst ga pa priporočam… Imam ga dobre pol leta, mi je že padel na tla, pa se ni nič zgodilo. Doma imam 2 mulca (1,5 leti in 7 let), ki ga imata stalno po rokah in ni še utrpel nobenih posledic. Tudi opracijski sistem je dodelan in mi je osebno bolj všeč kot android (ki ga ima mož..). je pa cena res malo visoka, vendar ni dosti višja od npr. Galaxy S2… Odločitev je tvoja…
jabolčica meni je padel na tla in se dobesedno raztreščil, za popravilo sme odštela skoraj 200 EUR!
je pa dober telofon, z vsemi možnimi aplikacijami…
Tema je starejša in nekaj forumašev kritizira iphone.Jaz sem bil privrženec androida in pred nekaj dnevi mi je padla sony xperia rahlo na tla.Telefon nima niti praskice in steklo je celo-.Je pa crknil tak,da pol zaslona ne dela na dotik. Pa me je sin nahecal in mi dal iphone 5s kot nov. Par dni sem belo gledal,sedaj pa vidim ,da je 3 leta star iphone fizično in programsko boljši od večine novih androidov. Če ne bi videl ,ne bi verjel.
Tak ,da od sedaj naprej ,ko bom kupoval teflon,bo to obvezno aplle.
Se strinjam.
Jaz dam roko v ogenj za iPhona.
Me veseli, da si spregledal 🙂 ( sarkazem off).
Jaz imam 5ko od2013, prej 4ko. Pa je 5ka zakon – tudi padla že po tleh,nič ni šlo v maloro. Dela ko šus, nikoli ne štrika, baterija polni kot takrat, ko je bil nov. Nikoli zaštrikal., Nikoli pregreval. Ravno prav velik za v vsak žep. Meni zakon.
Me veseli, da si spregledal 🙂 ( sarkazem off).
Jaz imam 5ko od2013, prej 4ko. Pa je 5ka zakon – tudi padla že po tleh,nič ni šlo v maloro. Dela ko šus, nikoli ne štrika, baterija polni kot takrat, ko je bil nov. Nikoli zaštrikal., Nikoli pregreval. Ravno prav velik za v vsak žep. Meni zakon.[/quote]
Jabol’k. Vreden tisočaka, kaj enega, dva! Morda kar tri.
Ga kdo proda za 100€
Forum je zaprt za komentiranje.