Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ipl green flash

ipl green flash

Pozdravljeni,

zasledila sem, da pri vas za odstranjevanje dlak uporabljate ipl laser green flesh. Imam kar nekaj motečih dlačic na obrazu ( brke, brada in vrat) Dlake so temne, tanke, nežne, nikoli odstranjene ( brite, puljenje) . Ne vidi se jih zelo, vendar mene ob določeni svetlobi moti njihov temni ten ( niso svetle kot puh pri nekaterih ljudeh) so temno rjave in se jih zelo vidi.

Zanima me ali se to da ostraniti s tem laserjem, svetlobo….? Jih je potrebno pred postopkom pobriti ( tega si res ne želim)? Odpadejo po terapiji, oz. koliko postopkov je potrebnih? Zavedam se, da rezultat morda ne bo uspešen, ampak skrbi me da bi lahko bile dlake po končani terapiji močnejše, bolj vidne ali pa da bi se lahko stanje še poslabšalo?

Hvala za vaše odgovore že vnaprej. Rada bi se odločila za to storitev samo da stanje ne bo slabše???

Pozdravljeni,

Vabljeni na razgovor, prav na vsa vprasanja vam bomo lahko odgovorili samo po pregledu vasih dlacic,
Lp Petra,
Cosmeticline

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

New Report

Close