Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IPL, laser za domačo depilacijo

IPL, laser za domačo depilacijo

Ima katera izkušnej z IPL, laser napravami za odstranjevanje dlak doma?

Tudi jaz razmišljam, da bi to kupila pa ne vem, če je ok.

Imam Lumeo. Imam močne in črne dlake. Zadeva deluje super. Ko enkrat odstaniš, potem samo vzdržuješ. Morda se sem pa tja res pokaže še kakšna dlaka ampak res samo sem pa tja. Meni ni žal, stvar je odlična. Aja edino ko se že močno segreje, mene radi malo peče ampak nič drastičnega. Skratka priporčam zelo.

isto imam philips lumeo. Prej močne črne dlake, danes sem pozabila na nje. Tudi dva meseca ne uporabljam lumeo, edino poleti polučkam še kakšno redko dlako. Kar je mega uspeh, saj sem imela res probleme s tem. Vredno več kot stane

Odgovor na objavo uporabnika
Ena649, 19.02.2022 ob 21:12

Imam Lumeo. Imam močne in črne dlake. Zadeva deluje super. Ko enkrat odstaniš, potem samo vzdržuješ. Morda se sem pa tja res pokaže še kakšna dlaka ampak res samo sem pa tja. Meni ni žal, stvar je odlična. Aja edino ko se že močno segreje, mene radi malo peče ampak nič drastičnega. Skratka priporčam zelo.

Fina zadeva! Tudi jaz sem kosmulja in tale Lumea mi je zadevo razredcila na 20 procentov glede na prejsnjo porascenost. Kosmulja v smislu: pobrijem noge zvecer, zjutraj so ze toliko ven, da koza ni gladka; na notranjem in zadnjem delu stegna mocne, crne dlake; bikini od bikinija do kolen. Medtem ko z rokami in obrazom (zaenkrat) nobenih problemov. Na rokah imam celo blond dlake. Tako da sem zelo vesela, da imam ta ipl in se ne rabim vec mucit z vecno raskavo kozo ali vrascenimi dlakami.

Ja, na temne dlake dobro deluje, na svetle pa slabše.

To je ipl?

Kater model pa?

https://www.bigbang.si/izdelki/?search_q=lumea&securecode=main_search&gclid=EAIaIQobChMIl4y5sM-M9gIViJNmAh0YKgv6EAAYASAAEgIDs_D_BwE

Tole glede svetlih dlak me malo skrbi. Ampak, če je koža svetla in dlake črne (ne pa neke hudo močne kocine), verjetno gre?

Ta reč je primerna za bikini predel (tisto, kar gleda izpod kopalk) in pazduhe, ker tam je bolj nežna koža.

Imam močne, goste črne dlake v bikini predelu in podpazduhami.

V treh postopkih mi je razredčilo na 70%.

Odlična zadeva!

Kaj pa stranski učinki? Morebitne poškodbe kože?

Pa koliko časa ne sme biti obdelovano območje na soncu?

Če to opraviš na nogah, smeš biti v senci v kratkih hlačah ali ne? Na soncu, kolikor vem, da sploh ne? Torej je zadnji čas za tole, ker kmalu bo pomlad, kratke hlače :).

Nameravam kupiti kako rabljeno reč, kaj je potrebno pazit?

Jaz sem kupila Philips Lumeo pred spbirmi tremi meseci. Rabljeno z bolhe. In se tolčem po glavi kaj sem tako dolgo čakala da sem se odločila za to. Sem najprej kolebala ali bi šla v studio ali bi probala doma. Pa je potem cena in priročnost zmagala. Jaz sem imela težave predvsem z občutljivo kožo po britju in epilaciji. Na nogah kjer sem se epilirala leta sem imela bolj razredčene in svetlo rjave dlake, na bikiniju pa še vedno temne in goste dlake. V app sem pogledala, pri podpazduhah sem naredila točno 6 tretmajev in grem lahko cel mesec brez da bi se  brila. Če pogledam čisto od blizu je še kje kakšna svetlo blond dlaka, čisto kratka in kot rečeno se ne vidi če dobesedno ne tiščiš nos notri. Na nogah se je po 4ih tretmajih stanje malce izboljšalo (bila sem malo lena in sem zgrešila 2 tretmaja). Pri bikiniju oz. jaz si delam kar brazilian (no črtico si pustim – super za primerjavo before/ after ) sem prav tako naredila 6 tretmajev in je razlika neverjetna. Pač ne kljub temu da sem brala reviews sem bila še vedno skeptična ker so to le močne dlake ane. Mislim da imma za 80% manj dlak. Te ki so ostale so svetle in mehke. Kot nekakšen puhek. Zato rabim da se vidi super primerjava pri črtici kjer so dlake intact, bi skoraj pozabila kakšno je bilo stanje prej. Najbolj sem zadovoljna ker me nič ne boli (pri epilatorju sem se morala prej nahajpati da sem se spravila bikini delati), samo paziti moraš da imaš pravo nastavitev in da se zelo natančno pobriješ prej. Nič nimam več težav z rdečimi pikicami in vraščeno dlako po britju. Pač meni je res fenomenalno, in mi je žal da se nisem že prej spravila kupiti to.

ja, nekaj najboljšega na trgu.l Tudi jaz sem kupila na bolhi, mojih najbolj pametno uporabljenih sto evrov. Dlak že leta skorajda nimam več, polučkam enkrat na 3 mesece kakšno redko. In to je zame, ki sem res imela črne goste dlake povsod, izjemen uspeh. Pozabila sem že na problem prekomerne poraščenosti, saj sem praktično brez dlak.

Si dlake pred posegom pobrijete ali jih populite z epilatorjem? Na isti dan ali raje en dan prej?

New Report

Close