Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style IPL odstranjevanje dlačic doma – kaj menite

IPL odstranjevanje dlačic doma – kaj menite

Neko ponudbo vidla, pa ne vem ali bi si nabiavila, glede na to da ni poceni… 😉
Ali katera uporablja, kako se obnese…?

to mi je pa na ženski nekaj najgršega. jaz sem svojo peljal na lasersko. prej je imela ni da ni preparatov pa ji ni nič pomagal. Tko da tale šparova zadeva je tudi bolj tako.

Za noge uporabljam že več kot 30 let epilady (isti, stal je takrat enih 100 DEM), za pazduhe in bikini predel pa čisto navadne britvice. Mi je bilo zmeraj tole dvoje zadosti in kakšne večje investicije popolnoma nepotrebne.

Ja v enem letaku v kaselcu je bila te dni reklama.
Mislim, da je to stran vržen denar. Philips Lumea je cena med 300-400€ in še ta ni primerljiv s saloni. Pomaga, se vidi razlika nikakor pa to ni trajna odstranitev. Zames sicer vreden nakupa samo se je potrebno zavedati kaj lahko pričakujemo, da nismo potem razočarani.

Sem zelo zadovoljna s tem aparatom in sem si postrupila dlake, kjer so me motile – po dveh letih niso spet zrasle. Je pa res, da ena presvetlitev ponavadi ne pomaga, je treba kar ponavljat. Najbolje deluje na temne dlake na svetli podlagi – če si izrazito temne polti, mogoče ne bo okej delovalo. Jaz sem aparat naročila v tujini, kjer je bil občutno cenejši, porabila sem samo priložene žarnice, torej nisem imela dodatnih stroškov.
Ne predstavljam pa si, da bi se s to napravico lotila celih nog … se mi zdi malo preveč. Ampak če imaš čas in potrpljenje, bi se dalo popedenat tudi noge.

Saj to JE laser, le da je šibkejši kot tisti v salonu, zato ne odstranjuje svetlih dlak, pa kot vidim, ima precej majhne “lučke”, torej ni za večje predele oz. moraš biti mazohist, da se greš “kurit” po centimetrih.

Avtorica, si že bila na laserski odstranitvi dlak v kakšnem salonu? Če si bila, potem najbrž veš, da zadeva ni neboleča (laser zbada, ker ti zažge korenino v koži), torej moraš vedeti, da je takšno odstranjevanje z ročnim laserjem precej zamudno in boš težko zdržala na kakšnih večjih predelih.

Jaz sem imela lumeo, pa mi je crknil. Dobila denar nazaj in kupila remington. Med obema jeminilo skoraj leto (uveljajanje stvarne napake, vracilo denarja, nakup novega), pa sem imela se vedno cca pol dlak manj (soodbji del nog). Zdaj nadaljejem, pa pazduho, pa biniki. Jazsem z domacimi ipl zadovoljna. Vzame sicer cas, lahko pa to delas ko gledas filme.

Smo že pisal o tem; intimne cone dela, je potrebno prebrati navodila in dela. Garant.
Sem imel prste zraven.

Stvarna napaka je bila na seriji 2000. Danes delajo te zadeve tip top….

Saj to JE laser, le da je šibkejši kot tisti v salonu, zato ne odstranjuje svetlih dlak, pa kot vidim, ima precej majhne “lučke”, torej ni za večje predele oz. moraš biti mazohist, da se greš “kurit” po centimetrih.

Avtorica, si že bila na laserski odstranitvi dlak v kakšnem salonu? Če si bila, potem najbrž veš, da zadeva ni neboleča (laser zbada, ker ti zažge korenino v koži), torej moraš vedeti, da je takšno odstranjevanje z ročnim laserjem precej zamudno in boš težko zdržala na kakšnih večjih predelih.[/quote]

To NI laser. IPL – intense pulsed light!

Cena ne pomeni nič

http://www.ceneje.si/Izdelek/2870740/lepota-in-zdravje/aparati-za-osebno-nego/depilatorji/remington-depilator-ipl-4000

Jaz ga imam že več let in sem zadovoljna. Sem ga pa kupila skupaj s prijateljico, vsaka pa uporablja svojo lučko. Naprava je uspešna, če si dosledenin si vzameš čas. Za noge od kolen navzdol rabiš na začetku eno uro in ponavljaš vsaj na 3 tedne. Rezultati pa so opazni šele čez ene 2 meseca. Meni dlake niso zrasle nazaj. N8sem se pa rešila še vseh. Prej sem si brila noge vsak dan, oz pozimi na par dni. Sedaj pa si jih obrijem poleti ene 2x, tiste, ki so še, drugače pa na 2 meseca. Moram se pa še lotit bikinija,pazduhe sem se že mal.

Sem probala le EN impulz z Remingtonom.
Ne, hvala! raje sem celo življenje kosmata kot pa da bi trpela tovrstne bolečine.
Silkepil-bolečina je mala malca proti IPL-u.

Pa je to kaj nevarno?

IPL ne boli!

Mene je ZAPEKLO. In pekočina je zame ta hujša vrsta bolečine.

Mogoče je tudi nevarno, ker tisti svetlobni pulz je bil meni tako moteč. In ne predstavljam si, da obe nogi oddelam s pulzirajočo svetlobo + pekočo bolečino (kot neka mini opeklina)

Dekleta,

boli takrat kadar je koža vlažna; brez zezanja;
koža mora biti predvsem suha! Tudi razni madeži na koži, materina znamenja, absorbirajo več svetlobe. Ampak kot rečeno, če je koža namazana ali pravkar izpod tuša…. ja peče.

Ponavadi uporabljajte IPL v suhem okolju – kar kopalnica ni, če ste se pravkar tuširale!

Ali ima kdo isti problem – meni Remington IPL6500 i-LIGHT pri impulzu vrže ven varovalke? Serviser pravi, da je z napravo vse ok ampak doma mi ne dela? ima kdo isti problem? thx.

New Report

Close