Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style IPL, Philips Lumea- ali deluje?

IPL, Philips Lumea- ali deluje?

Imam Lumeo od Phillipsa.
Super dobra zadeva. Med enim in drugim bliskom je par sekund.
Dlake pa res izginjajo.
Definitivno vreden 300€.

Pozdravljene!

Vem, da je bila tema odprta že pred časom in je bilo o tem že veliko povedanega, vendar me zanima, kateri aparat bolj priporočate, s katerim imate boljše izkušnje – Philips Lumea, Braun ali Remington?

Hvala in lep pozdrav 🙂

jaz imam lumeo. Nekje dve leti jo imam, če si vztrajen, definitivno deluje. Dlak je zdaj za 80% procentov manj, tako da ga uporabim nekje na mesec dni, ker je dlak veliko veliko manj, porabim le par minut.

Največji dokaz, da deluje, je ta. Prej so bile dlake črne, zdaj pa že marsikje rastejo blond, ali pa jih ni več. Čudo, ki te reši problemov z dlakami

Zdravo,

v navodilih piše, da se naj ne bi uporabljalo na raznih znamenjih itd… Ste se znamenjem izognili ali ne? Na hrbtu imam namrec kar nekaj znamenj (lepoticnih pik).

Hvala in lp

Jaz bi tudi kupila philips lumea. Ampak katerega? Imam dlake po bradi, vratu. Dlake so crne in mocne, polt imam pa svetlo. Torej prosim, ce mi svetujete kateri lumea naj kupim

Jaz se jim ne izognem, ker imam tudi veliko znamenj. Edino, ce bi bilo katero izboceno, ne ta obicna znamenja – pigmentni madezi.

Vzemi zadnji model bri956, saj denarno ni taksne razlike med modeli pa v akciji je ali preko mimovrste ali v bigbangu, preveri.

Hvala vsem za odgovore. Ima katera izkušnje z aparatom Philips Lumea SC1994/00, ker je trenutno znižan v Intersparu? In poleg je bilo obvestilo, da se ta aparat ne bi smel uporabljati za dlačice po obrazu; je seznanjena katera s tem?

Ali to napravo še vedno uporabljate?

napravo uporabljam že več kot dve leti. Dlake so izginile 85%, sploh se ne spomnim več, kako je biti poraščen kot medved. Končno sem sproščena vse leto, ker je moja koža gladka, preostale dlačice pa skoraj neopazne. Postopek ponovim še vedno na vsake tri tedne, posamezna dlaka tu pa tam še zraste, ampak rezultat je osupljiv in trajen, dlak kot že rečeno ni več, ali pa so tanjše, svetlejše, te redke še preostale.

New Report

Close