iq in cepljenje
Zanimajo me vaša opažanja iz okolja kjer živite. Kaj se vam zdi, se cepijo ljudje z višjim ali nižjim IQjem ? I moje okolice, se cepijo predvsem ljudje z nižjo ali brez izobrazbe oz. ljudje z nižjim IQjem, ki seveda ni povezan s stopnjo izobrazbe, pa vendar. Niti ne znajo razložiti zakaj so se cepili. Večinoma zato, ker tako rečejo na TV.
IQ, ne glede na izobrazbo je še kako lahko ključ do pomembnih odločitev. Predvsem ti lahko pove, da je človek sposoben razmišljati s svojo glavo.
Iz mojih krogov, sorodnikov, prijateljev, znancev, sosedov… se cepi večina tistih, ki slepo verjame vsemu kar propagira tv. Ljudje, ki se ne znajdejo toliko, da bi malo raziskali, pretehtali za in proti.
Mojči, 25.05.2021 ob 16:38
IQ, ne glede na izobrazbo je še kako lahko ključ do pomembnih odločitev. Predvsem ti lahko pove, da je človek sposoben razmišljati s svojo glavo.
Iz mojih krogov, sorodnikov, prijateljev, znancev, sosedov… se cepi večina tistih, ki slepo verjame vsemu kar propagira tv. Ljudje, ki se ne znajdejo toliko, da bi malo raziskali, pretehtali za in proti.
Tako je povsod.
Cepljenih 650 000, okuženost in smrtnost v močnem upadu, daj povej glede na očitno tvoj “visok” IQ, je cepljenje razlog upadu okuženosti in smrtnosti ali kaj drugega, morda Robi ve čeprav je njegov IQ dvoštevilčen bo sigurno našel neko samo njemu znano teorijo zarote.
Mimogrede ena zanimivost, večina EU držav je že preko 50% precepljenosti in kot kažejo podatki bodo dosegli in verjetno presegli procent precepljenih, ki so ga načrtovali, kar mi je čudno in skrb vzbujajoče, da imajo te države toliko neizobraženih.
C – N – N prau takole:
https://www.cnn.com/interactive/2021/health/global-covid-vaccinations/
Sam mimgrede… Evropa caplja…
Takole pa JMurop…
https://qap.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#uptake-tab
Orngispiknjenih je precej pod dvejset. Enkrat za hec pa ja, vec. Sam ne se pol…
Ampk praujo, da sam dvakrat steje da si ful… 🙂
Z višjo stopnjo izobrazbe narašča zanimanje za cepljenje:
Education Is Now a Bigger Factor Than Race in Desire for COVID-19 Vaccine
Najbrž to pomeni, da so neizobraženi sami Einsteini?
Zgornjega komentarja ni spisal nekdo z visokim IQjem. Tile ki se ne cepijo, se večinoma ne cepijo zato, ker kao razmišljajo s svojo glavo, ampak zato ker so prebrali nekaj anticepilskega na FBju.
Tisti, ki dejansko razmišljajo s svojo glavo, so navadno inovatorji in alternativci. Oziroma večina jih ima za čudake.
Na vcerajsnji dan je slika takale:
Slika je izjemno zgovorna.
Pa lep dan vam zelim
nobody
MAVRICAAAAA, 26.05.2021 ob 13:35
Zaradi cepljenja- po cepljenju 12.274 mrtvih in 463.476 hudo bolnih kot posledica cepiva.
Nič od tega ni res, je pa res, več kot se jih cepi manj je okuženih in to vidimo vsak dan tako pri nas kot po svetu, preveč ste lagali potvarjali informacije, prirejali izjave izvlečene iz konteksta itd.
Neverjetno, 26.05.2021 ob 16:17
Nič od tega ni res, je pa res, več kot se jih cepi manj je okuženih in to vidimo vsak dan tako pri nas kot po svetu, preveč ste lagali potvarjali informacije, prirejali izjave izvlečene iz konteksta itd.
kakšen debilizem. 🙂
Zakaj fašisti niso cepili sredi zime ?
Zato, ker bi bilo še več bolnih in mrtvih.
Robi…, 26.05.2021 ob 17:36
kakšen debilizem. 🙂
Zakaj fašisti niso cepili sredi zime ?
Zato, ker bi bilo še več bolnih in mrtvih.
Ker je bila dobava cepiva veliko manjša kot sedaj, zakaj je sedaj mnogo manj okuženih, ker je skoraj 700 000 slovencev vsaj 1x cepljeno, logika ti šepa ker je čisto jasno, več je cepljenih manj je okužb.
MAVRICAAAAA, 26.05.2021 ob 19:11
Zaradi cepljenja- po cepljenju 12.274 mrtvih in 463.476 hudo bolnih kot posledica cepiva.
Dodaj še kakšnega, ne more biti vedno isto število, medtem ko širiš to mantro je sigurno še kdo umrl ti ga kar pripiši cepivu itak je vse skupaj laži zato laži na debelo ne pa drobit in cincat.
V mojem okolju opazam, da ni vezano na izobrazbo. Cepijo se konformisti, ljudje, ki nekriticno sprejmejo vsako informacijo, tisti, ki mislijo, da bo cepljenje itak obvezno, tisti, ki mislijo, da bo cepljenje slej ko prej pogoj za sluzbo in tisti, ki zelijo potovati. Vodilni so se cepili “za vzgled”.
Zanimivo je tudi, da se zadnje tedne tudi pri visoko izobrazenih cepljenih zacenjajo pojavljati dvomi o resnosti pandemije in da jih vedno vec misli, da smo zrtev politicnih igric, saj se ni zgodila pricakovana svoboda, temvec ravno obratno. Stevilke po cepljenjih niso sle dol, ampak gor. Ravno te dni se je trend navzgor upocasnil. Tako se vedno veljajo omejitve, nekatere celo strozje kot prej. Smo v tujini.
Celotni kovid cirkus je najbolj prefinjena manipulacija vseh časov.
Zelo žal mi je za vse, ki tega ne vidijo. Ampak tudi ta “slepota” je bila predvidena v scenariju.
Nesmiselno je vsako spraševanje o zapovedi uporabi mask, potrebnosti testov, smiselnosti cepljenja, nakupu in uporabi ventilatorjev…razprtije okrog tega so samo orodje za zamegljevanje situacije.
Poleg očitnega dejstva, da “gre samo za posel”, pa je v igri še plasiranje genskega inženiringa, ki ima za cilj depopulacijo.
Kar navsezadnje niti ni tako slabo.
stranski ucinek po antibiotikih, 26.05.2021 ob 20:51
V mojem okolju opazam, da ni vezano na izobrazbo. Cepijo se konformisti, ljudje, ki nekriticno sprejmejo vsako informacijo, tisti, ki mislijo, da bo cepljenje itak obvezno, tisti, ki mislijo, da bo cepljenje slej ko prej pogoj za sluzbo in tisti, ki zelijo potovati. Vodilni so se cepili “za vzgled”.
Zanimivo je tudi, da se zadnje tedne tudi pri visoko izobrazenih cepljenih zacenjajo pojavljati dvomi o resnosti pandemije in da jih vedno vec misli, da smo zrtev politicnih igric, saj se ni zgodila pricakovana svoboda, temvec ravno obratno. Stevilke po cepljenjih niso sle dol, ampak gor. Ravno te dni se je trend navzgor upocasnil. Tako se vedno veljajo omejitve, nekatere celo strozje kot prej. Smo v tujini.
Tako je.
Kar pomeni, da so se skoraj vsi cepili zaradi psihičnih pritiskov in ne zaradi virusa.
Če ne bi bilo vsega tega medijskega in političnega nasilja, bi se cepilo le par ljudi.
Zato je ta korona fašizem dober dokaz o manipulativnosti množice. Kako preprosto je množico zmanipulirati in izkoristiti.
intuicija & IQ, 27.05.2021 ob 10:21
Celotni kovid cirkus je najbolj prefinjena manipulacija vseh časov.
Zelo žal mi je za vse, ki tega ne vidijo. Ampak tudi ta “slepota” je bila predvidena v scenariju.
Nesmiselno je vsako spraševanje o zapovedi uporabi mask, potrebnosti testov, smiselnosti cepljenja, nakupu in uporabi ventilatorjev…razprtije okrog tega so samo orodje za zamegljevanje situacije.
Poleg očitnega dejstva, da “gre samo za posel”, pa je v igri še plasiranje genskega inženiringa, ki ima za cilj depopulacijo.
Kar navsezadnje niti ni tako slabo.
Sem malo pomislil okrog te korone in ukrepih, pa sem opazil, da takrat, ko spoznaš pravo naravo korone, vidiš, da so ukrepi le navidez nelogični. v resnici pa vse dobi logiko in smisel, ko spoznaš d,a je korona ponočnjak in da ga žura ponoči. Korona ga ponoči žura in je po prekrokani noči seveda zjutraj utrujena in ves dopoldan prespi.
Zato smo morali imeti policijsko uro in zato imamo popoldan zaprte zdravstvene domove. Saj korona dopoldan spi in ni problema.
Popoldan se pa že zbudi in se morajo zdravstveni domovi zapreti. Tudi zobozdravniki ne smejo delati popoldan, ker lahko korona skoči skozi okno direkt v odprta usta.
Korona je tudi pametna in loči privat žurke od poslovnih. Sicer še ne vem, zakaj ne mara poslovnih žurk. Verjetno ne mara tistih ljudi, ki so preveč arogantni za korono.
Zato privat žurke niso bile dovoljene, ker je to spet smrtno nevarno.
Tako, da ima vse svoj smisel, le pravo naravo korone je treba poznati.