Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IQ uporabnika “Julija Cezarja”

IQ uporabnika “Julija Cezarja”

Koliko imajo IQ sledeči uporabniki: Kokoši, Božo, Julij Cezar?

A se še nisi fental?

Ne bi blo nobene škode…

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 28.03.2025 ob 21:00

Koliko imajo IQ sledeči uporabniki: Kokoši, Božo, Julij Cezar?

Pa Cezar je sam zase še kar brihten, samo moral bi iti na tehnične preglede nekaj stvari vprašat, ki mu še niso jasne.

Čeprav je JC velikokrat nesramen in žaljiv, je svetlobna leta pred Darkom, kje si našlo pa še tistega reveža Kokoši zraven, pa sploh ne vem…..

Julij Cezar pač ne spada v skupino Darka in Kokoši.

Raje se vprašaj po svojem IQ , dejstvo da si  ukradel vzdevek odstranjenega uporabnika ti ne šteje v plus, Srbi imate že po naravi manj kot 100 pik, torej je več ali manj jasno !

Đuli je fajni.

Ti imaš IQ mrzle vode!

crazyfrog, 29.03.2025 ob 07:00

Đuli je fajni.

To da je prebral 4 knjige, ker nima v življenju nič za početi, ga še ne naredi pametnega. Ko ga prosiš, naj zadeve še obrazloži, pa popolnoma odpove. Stalno se tudi nekaj zagovori in potem se laže in zgovarja, ko se vem vleče.

Bob Lazar, 29.03.2025 ob 07:04

Ti imaš IQ mrzle vode!

V resnici je V.O. doktor znanosti. Izjemno inteligenten in zanimiv človek. O vsebinah in načinu ne bi sodila, enim sede drugim ne, ampak glede inteligence in spomina spada v sam slovenski akademski vrh.

Kokoši in Božo nista neumna. Niti najmanj. Kokoši je zelo razgledan in sposoben kompleksne razprave. večina primerkov tu gori tega ni sposobna. Božo se zafrkava. Piše enkrat bosansko, naslednjič pa lahko vidimo, da dobro pozna slovenski jezik. Ni neumen, tu se gre bolj se za provociranje. Julij je preprost in podpovprečno inteligenten.

spomladanska zvezda, 29.03.2025 ob 07:12

To da je prebral 4 knjige, ker nima v življenju nič za početi, ga še ne naredi pametnega. Ko ga prosiš, naj zadeve še obrazloži, pa popolnoma odpove. Stalno se tudi nekaj zagovori in potem se laže in zgovarja, ko se vem vleče.

Naredi ga fajnega? Vidim, da ste eni tu res prikaz doberga intelekta. Kratek stavek v vas vzbudi potrebi po “dokazovati se”.

IQ637, 29.03.2025 ob 07:18

Kokoši in Božo nista neumna. Niti najmanj. Kokoši je zelo razgledan in sposoben kompleksne razprave. večina primerkov tu gori tega ni sposobna. Božo se zafrkava. Piše enkrat bosansko, naslednjič pa lahko vidimo, da dobro pozna slovenski jezik. Ni neumen, tu se gre bolj se za provociranje. Julij je preprost in podpovprečno inteligenten.

Seveda to bo to, Defektni kura. ☝️😁 Pa nepismeni Božo se zagotovo heca, ko je dal vse poboljševalnice skozi in je enako umsko zaostal kot ti kokoši.

Lulek cesarjev je pa težak, lažnivec in primitivec, vedno bil. Niti eden v vasi kjer živi ga ni nikoli maral.

crazyfrog, 29.03.2025 ob 07:20

Naredi ga fajnega? Vidim, da ste eni tu res prikaz doberga intelekta. Kratek stavek v vas vzbudi potrebi po “dokazovati se”.

A tako malo je treba, da moški pritegne tvojo pozornost?

spomladanska zvezda, 29.03.2025 ob 07:24

A tako malo je treba, da moški pritegne tvojo pozornost?

Če si ti ženska, lh sklepam, da za nežni spol rabim še manj, da mi namenite pozornost?

Priporočam Modremu vragu naj se ne obremenjuje zaradi mene, saj je zadnjič CRAZYFROG razložila, da sem izjemen in nadpovprečen posameznik, ki odstopa od normativov. Torej od vas ostalih navadnih brezveznikov.

Koki🐔, 29.03.2025 ob 07:33

Priporočam Modremu vragu naj se ne obremenjuje zaradi mene, saj je zadnjič CRAZYFROG razložila, da sem izjemen in nadpovprečen posameznik, ki odstopa od normativov. Torej od vas ostalih navadnih brezveznikov.

Debeli bebo defekt mavrični Rozi. Po čistem naključju si se takoj pojavil…..jaoooo.☝️😂😂

Res je, zelo si izjemen in absolutn nadpovprečn.

crazyfrog, 29.03.2025 ob 07:36

Res je, zelo si izjemen in absolutn nadpovprečn.

Hvala.

💐🌸💮🪷🏵️🌹🥀🌺🌻🌼🌷🪻

vse so zate ☺️

Modri vrag, že 1 uro sem tu

🔥🐦🔥🔥, 29.03.2025 ob 07:43

Hvala.

💐🌸💮🪷🏵️🌹🥀🌺🌻🌼🌷🪻

vse so zate ☺️

Modri vrag, že 1 uro sem tu

Hvala, sm ti lih misla posredovat link,kjer mi lh naročiš sveže. Obljubljajo dostavo do naslednjega dne. Všeč so mi vrtnice. Lh je kombiniran šopek, naj bo vsaj premium, kkšna buteljka poleg ne bo delala škode.

Defektni maloumni kurji rozi. Nik veselega očeta tudi ti kradeš? Ti zapisi zadnje čase ziher niso njegovi. Preveč po kurje zaudarjajo.☝️😁

Vsi navedeni so ena in ista oseba, srbskega rodu.

Poznamo ga, 29.03.2025 ob 08:36

Vsi navedeni so ena in ista oseba, srbskega rodu.

Vsi so eden, eden so vsi. Tako. Vsota IQ ostaja tudi enaka, 3×0=0

Veselo kurje božasto, Cezar je s terbami vred za tebe gospod.
Modrivrag se je pa itak moral poleg oglasit, kaj pa. Močnega se on počuti, ko ima za ritjo vsaj še tri bodigarde. Heroj mona, da bruhaš.

Kdo je torej kdo?

Št. jajc, 29.03.2025 ob 13:46

Kdo je torej kdo?

Besedo troedinost verjetno poznaš 😀

lloyd, 29.03.2025 ob 13:56

Besedo troedinost verjetno poznaš 😀

Če malo prečitate, kdaj kdo piše, vam mora biti vse jasno. Veseli foter še nikoli ni Kokošija napadal in obratno, oba pa sta istočasno prisotna ali odsotna na monu.
Božo je tudi alterego istega motenca. S tem nikom se futra z igricami in mamico, z Veselim dela sramoto janšistom in ženskomrzcem, s Kokošijem pa se izživlja s svojimi pederskimi in brutalno agresivnimi izpadi.

Ogaba de luxe.
Kar napiše povezanega, je s pomočjo AI in Wikipedie.
Norec totalni pač.

New Report

Close