IQ uporabnika “Julija Cezarja”
Anonimno 10010, 29.03.2025 ob 06:43
Raje se vprašaj po svojem IQ , dejstvo da si ukradel vzdevek odstranjenega uporabnika ti ne šteje v plus, Srbi imate že po naravi manj kot 100 pik, torej je več ali manj jasno !
Nehaj uporabljati prekleto besedo Srbi, a je prav poslovenjeno šovinistično govedo, a je prav.
Mušketir, 29.03.2025 ob 08:46
Poznamo ga, 29.03.2025 ob 08:36
Vsi navedeni so ena in ista oseba, srbskega rodu.
Vsi so eden, eden so vsi. Tako. Vsota IQ ostaja tudi enaka, 3×0=0
Veselo kurje božasto, Cezar je s terbami vred za tebe gospod.
Modrivrag se je pa itak moral poleg oglasit, kaj pa. Močnega se on počuti, ko ima za ritjo vsaj še tri bodigarde. Heroj mona, da bruhaš.
Seveda nekdo hvali Julija Cezarja, ker ima Cezar enako nizek IQ in bo zato blizu vsakemu preprostemu kmetiču in vsakemu malemu šovinistku.
Troedini, 29.03.2025 ob 14:07
lloyd, 29.03.2025 ob 13:56
Št. jajc, 29.03.2025 ob 13:46
Kdo je torej kdo?
Besedo troedinost verjetno poznaš
Če malo prečitate, kdaj kdo piše, vam mora biti vse jasno. Veseli foter še nikoli ni Kokošija napadal in obratno, oba pa sta istočasno prisotna ali odsotna na monu.
Božo je tudi alterego istega motenca. S tem nikom se futra z igricami in mamico, z Veselim dela sramoto janšistom in ženskomrzcem, s Kokošijem pa se izživlja s svojimi pederskimi in brutalno agresivnimi izpadi.
Ogaba de luxe.
Kar napiše povezanega, je s pomočjo AI in Wikipedie.
Norec totalni pač.
Ni AI. On je enciklopedija in tega, ko ga poznaš, ne moreš zanikati. Inteligenca, um…ti zagotavljam, da gre za unikum. Psiha, socializiranost, travme ali kar koli že…to je pa druga pesem. Tukaj na forumu se spuca. V reali je spoštovan in karizmatičen, odličen sogovornik, kar ga vprašaš to on ve, ampak z njim ni lahko.
Micka sosedova, 29.03.2025 ob 14:22
Ni AI. On je enciklopedija in tega, ko ga poznaš, ne moreš zanikati. Inteligenca, um…ti zagotavljam, da gre za unikum. Psiha, socializiranost, travme ali kar koli že…to je pa druga pesem. Tukaj na forumu se spuca. V reali je spoštovan in karizmatičen, odličen sogovornik, kar ga vprašaš to on ve, ampak z njim ni lahko.
Hvala
Julij Cezar, 29.03.2025 ob 14:10
nekoc mi je bil izmerjen iq 130….veliko?malo?kdo bi vedel…glede na modele z mona bistveno premalo bi rekel…no zdaj veste…
To številko stalno dokazuješ s svojim argumentiranjem na MON-u. Kot se tudi hitro prestrašiš in pobegneš, ko vidiš, da nekdo kaj ve.
Koki
Dejansko me v realnem življenju veliko ljudi pohvali in mi pripisuje iste lastnosti.
Da veš, da ti verjamem, zares. Bi pa bilo od tebe častno, da bi se tudi tukaj pogovarjal kulturno in zrelo.
Zakaj tega ne storiš?
Samo tvoje gejevske in telenovelske traparije ven spusti, to te naredi največjega zoprnjaka med vsemi.
Pa nike nehaj krast, to je tudi za nikamor.
Povej, ali te je vsaj včasih malo sram tega hinavljenja in spletkarjenja?
Ti je resno treba ta sramota? Zajebeš vse, kar je na tebi dobrega.
Menim, da ni potrebe kogarkoli vlačit na plano. Če nimate kaj fan za povedati, ni treba slabo. Se ne vtikam, vendar se občasno vprašam in pridem do odgovora, da tako nekateri funkcionirajo in jih ne bi želela niti pozdraviti v reali. Ki so veejetno nadvse tretirani pod svojo komando, kot prijazni. Dokler sw z njihovim kolom ne srečaš. Ta Mon je zelo življenjski in učljiv. Če ne prebiram vsebine, jo pač ne. Se pa nameeno nisem na nikigar spravila. Kot to pride iz istih. Si kar si, ne podpiram netenja proti uporabnikom.
Mi bi tudi, 29.03.2025 ob 14:41
Da veš, da ti verjamem, zares. Bi pa bilo od tebe častno, da bi se tudi tukaj pogovarjal kulturno in zrelo.
Zakaj tega ne storiš?
Samo tvoje gejevske in telenovelske traparije ven spusti, to te naredi največjega zoprnjaka med vsemi.
Pa nike nehaj krast, to je tudi za nikamor.
Povej, ali te je vsaj včasih malo sram tega hinavljenja in spletkarjenja?
Ti je resno treba ta sramota? Zajebeš vse, kar je na tebi dobrega.
Zdaj se pa spomnim, tudi pod nikom Vesel oče je pisal o telenovelah. Hvalil je telenovelo Judežinja, pod nikom Vesel oče.
daj res, 29.03.2025 ob 15:01
Zdaj se pa spomnim, tudi pod nikom Vesel oče je pisal o telenovelah. Hvalil je telenovelo Judežinja, pod nikom Vesel oče.
Zdaj vidim, da so res ista oseba. Božo je pisal o telenoveli Rubi, da ga je prestrašila, Julij o telenoveli Prevare. Vesel oče o Judežinji, za Kokošija pa je znano, da rad o telenovelah piše.
Koki
To številko stalno dokazuješ s svojim argumentiranjem na MON-u. Kot se tudi hitro prestrašiš in pobegneš, ko vidiš, da nekdo kaj ve.
kura. .ti si jih od mene vedno dobil po kljunu ,se najbolj v svoji paradni temi o zivalih …inzelektualno potkapicirana terba si na zalost…hehe
Julij Cezar, 29.03.2025 ob 15:15
kura. .ti si jih od mene vedno dobil po kljunu ,se najbolj v svoji paradni temi o zivalih …inzelektualno potkapicirana terba si na zalost…hehe
Ti si šala na dveh nogah, zanikaš biseksualnost, a za vzdevek si izbral si ime slavnega biseksualca.
Ne skrbi Julij, me ne obremenjuje, če zanikaš biseksualnost o kateri imaš že stoletja študij od najbolj priznanih strokovnjakov. Me ne moti, da zanikaš spolnost, ki jo živi toliko ljudi, ki jih lahko srečaš vsepovsod.
Zame je to enako, kot če bi zanikal sonce, pa travo in obstoj mravelj. Torej zame je to smešno
Mi je pa razumljivo, da si kot samotarski incel, ga kdaj dal kakšnemu čudnemu pedru za pofafati in si se potem kot že v otroštvu indoktriniran kristjan gnusil samemu sebi.
In potem si svoja dejanja upravičil tako, da ti že ne moreš biti biseksualec, ker biseksualnost pač ne obstaja. In si torej samo seksualec. Saj se je to zate slišalo še najbolj naravno in sprejemljivo.
crazyfrog, 29.03.2025 ob 07:26
spomladanska zvezda, 29.03.2025 ob 07:24
crazyfrog, 29.03.2025 ob 07:20
spomladanska zvezda, 29.03.2025 ob 07:12
crazyfrog, 29.03.2025 ob 07:00
Đuli je fajni.
To da je prebral 4 knjige, ker nima v življenju nič za početi, ga še ne naredi pametnega. Ko ga prosiš, naj zadeve še obrazloži, pa popolnoma odpove. Stalno se tudi nekaj zagovori in potem se laže in zgovarja, ko se vem vleče.
Naredi ga fajnega? Vidim, da ste eni tu res prikaz doberga intelekta. Kratek stavek v vas vzbudi potrebi po “dokazovati se”.
A tako malo je treba, da moški pritegne tvojo pozornost?
Če si ti ženska, lh sklepam, da za nežni spol rabim še manj, da mi namenite pozornost?
Ker rabiš pozornost Froga.
Koki
Ti si šala na dveh nogah, zanikaš biseksualnost, a za vzdevek si izbral si ime slavnega biseksualca.
Ne skrbi Julij, me ne obremenjuje, če zanikaš biseksualnost o kateri imaš že stoletja študij od najbolj priznanih strokovnjakov. Me ne moti, da zanikaš spolnost, ki jo živi toliko ljudi, ki jih lahko srečaš vsepovsod.
Zame je to enako, kot če bi zanikal sonce, pa travo in obstoj mravelj. Torej zame je to smešno
Mi je pa razumljivo, da si kot samotarski incel, ga kdaj dal kakšnemu čudnemu pedru za pofafati in si se potem kot že v otroštvu indoktriniran kristjan gnusil samemu sebi.
In potem si svoja dejanja upravičil tako, da ti že ne moreš biti biseksualec, ker biseksualnost pač ne obstaja. In si torej samo seksualec. Saj se je to zate slišalo še najbolj naravno in sprejemljivo.
julij cezar je znan po marsicem,o tem kar ti bluzis ne obstaja noben zgodovinski vir….tudi to sem ti ze dokazal pa se skoz bluzis….kot tudi drzi da niti lezbistvo niti pederstvo niti bsx pri zivalih ne obstaja…..obstajajo pa deviacije tako kot pri ljudeh….seveda ti pojma deviacije ne razumes…si pac butl kaj naj
Julij Cezar, 29.03.2025 ob 19:14
julij cezar je znan po marsicem,o tem kar ti bluzis ne obstaja noben zgodovinski vir….tudi to sem ti ze dokazal pa se skoz bluzis….kot tudi drzi da niti lezbistvo niti pederstvo niti bsx pri zivalih ne obstaja…..obstajajo pa deviacije tako kot pri ljudeh….seveda ti pojma deviacije ne razumes…si pac butl kaj naj
Vsaj lažnivec se trudiš, da nisi. Ker vsakič, ko ti navržem tvoje/o istospolne/o seksualne/o izkušnje/o., jih ne zanikaš, raje to spregledaš in probaš pogovor speljati drugam. Se vsaj trudiš držati krščanskega nauka, da se ne laže.
Tvoje zanikanje obstoja biseksualnosti je osebno. Zato da opravičiš sebe kaj si storil. Če praviš, da biseksualnost ne obstaja in smo pač ljudje samo seksualci, potem se to sliši bolj naravno in ti je lažje pri srcu, saj te to ne bi definiralo kot beseda biseksualnost. Dobro te je zjebala krščanska vzgoja.
Pa hecen si z zanikanjem tega, da je Julij Cezar(pravi Julij Cezar, ne ti brezveznik) imel rad oboje. Zato ker enkrat si zanikal, da je imel rad tako moške kot ženske. Naslednjič pa si mi ga pač opravičil, da so talrat fukali vse. (no vsaj to veš o zgodovini Starega Rima, da istospolni seks je bil nekaj običajnega)
In ne mi zdaj o temu kaj drži v zgodovini in kaj ne, ker vedno se odkrije kaj novega, ki spremeni videnje. Zgodovina ni jasna veda kot kemija ali matematika. So pa logična sklepanja, glede na poznane zadeve(celo dejstva kdaj pa kdaj).
Koki
Vsaj lažnivec se trudiš, da nisi. Ker vsakič, ko ti navržem tvoje/o istospolne/o seksualne/o izkušnje/o., jih ne zanikaš, raje to spregledaš in probaš pogovor speljati drugam. Se vsaj trudiš držati krščanskega nauka, da se ne laže.
Tvoje zanikanje obstoja biseksualnosti je osebno. Zato da opravičiš sebe kaj si storil. Če praviš, da biseksualnost ne obstaja in smo pač ljudje samo seksualci, potem se to sliši bolj naravno in ti je lažje pri srcu, saj te to ne bi definiralo kot beseda biseksualnost. Dobro te je zjebala krščanska vzgoja.
Pa hecen si z zanikanjem tega, da je Julij Cezar(pravi Julij Cezar, ne ti brezveznik) imel rad oboje. Zato ker enkrat si zanikal, da je imel rad tako moške kot ženske. Naslednjič pa si mi ga pač opravičil, da so talrat fukali vse. (no vsaj to veš o zgodovini Starega Rima, da istospolni seks je bil nekaj običajnega)
In ne mi zdaj o temu kaj drži v zgodovini in kaj ne, ker vedno se odkrije kaj novega, ki spremeni videnje. Zgodovina ni jasna veda kot kemija ali matematika. So pa logična sklepanja, glede na poznane zadeve(celo dejstva kdaj pa kdaj).
Dejstvo je tud, glede na logično sklepanje, da je norost marsikomu postavljena v zibko in da je tk številno naplavila, da bo nemara vidna kt naravno stanje