Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IQ uporabnika “Julija Cezarja”

IQ uporabnika “Julija Cezarja”

Odgovor na objavo uporabnika
Koki🐔, 30.03.2025 ob 07:37

Julij Cezar, 29.03.2025 ob 19:14

Koki🐔, 29.03.2025 ob 16:05

Julij Cezar, 29.03.2025 ob 15:15

Koki🐔, 29.03.2025 ob 14:34

Julij Cezar, 29.03.2025 ob 14:10

Vesel oče, 28.03.2025 ob 21:00

Koliko imajo IQ sledeči uporabniki: Kokoši, Božo, Julij Cezar?

nekoc mi je bil izmerjen iq 130….veliko?malo?kdo bi vedel…glede na modele z mona bistveno premalo bi rekel…no zdaj veste…

😄

To številko stalno dokazuješ s svojim argumentiranjem na MON-u. Kot se tudi hitro prestrašiš in pobegneš, ko vidiš, da nekdo kaj ve.

kura. .ti si jih od mene vedno dobil po kljunu ,se najbolj v svoji paradni temi o zivalih …inzelektualno potkapicirana terba si na zalost…hehe

Ti si šala na dveh nogah, zanikaš biseksualnost, a za vzdevek si izbral si ime slavnega biseksualca.

Ne skrbi Julij, me ne obremenjuje, če zanikaš biseksualnost o kateri imaš že stoletja študij od najbolj priznanih strokovnjakov. Me ne moti, da zanikaš spolnost, ki jo živi toliko ljudi, ki jih lahko srečaš vsepovsod.

Zame je to enako, kot če bi zanikal sonce, pa travo in obstoj mravelj. Torej zame je to smešno 😅

Mi je pa razumljivo, da si kot samotarski incel, ga kdaj dal kakšnemu čudnemu pedru za pofafati in si se potem kot že v otroštvu indoktriniran kristjan gnusil samemu sebi.

In potem si svoja dejanja upravičil tako, da ti že ne moreš biti biseksualec, ker biseksualnost pač ne obstaja. In si torej samo seksualec. Saj se je to zate slišalo še najbolj naravno in sprejemljivo.

julij cezar je znan po marsicem,o tem kar ti bluzis ne obstaja noben zgodovinski vir….tudi to sem ti ze dokazal pa se skoz bluzis….kot tudi drzi da niti lezbistvo niti pederstvo niti bsx pri zivalih ne obstaja…..obstajajo pa deviacije tako kot pri ljudeh….seveda ti pojma deviacije ne razumes…si pac butl kaj naj

Vsaj lažnivec se trudiš, da nisi. Ker vsakič, ko ti navržem tvoje/o istospolne/o seksualne/o izkušnje/o., jih ne zanikaš, raje to spregledaš in probaš pogovor speljati drugam. Se vsaj trudiš držati krščanskega nauka, da se ne laže. 😅

Tvoje zanikanje obstoja biseksualnosti je osebno. Zato da opravičiš sebe kaj si storil. Če praviš, da biseksualnost ne obstaja in smo pač ljudje samo seksualci, potem se to sliši bolj naravno in ti je lažje pri srcu, saj te to ne bi definiralo kot beseda biseksualnost. Dobro te je zjebala krščanska vzgoja.

Pa hecen si z zanikanjem tega, da je Julij Cezar(pravi Julij Cezar, ne ti brezveznik) imel rad oboje. Zato ker enkrat si zanikal, da je imel rad tako moške kot ženske. Naslednjič pa si mi ga pač opravičil, da so talrat fukali vse. (no vsaj to veš o zgodovini Starega Rima, da istospolni seks je bil nekaj običajnega)

In ne mi zdaj o temu kaj drži v zgodovini in kaj ne, ker vedno se odkrije kaj novega, ki spremeni videnje. Zgodovina ni jasna veda kot kemija ali matematika. So pa logična sklepanja, glede na poznane zadeve(celo dejstva kdaj pa kdaj).

Večino zgodovine so nam prekrili.

A Bejz no…torej ti vleces svoje sklepanje iz rimskih.pravnih rekov da kdor molci ko bi lshko govoril da pritrjuje?ne bluzi kura in ne polagaj svojih blodenj name….dejstvo je da o Juliju Cezarju ne obstaja noben zgodovinski vir ki bi potrjeval tvoje  blodnje o njegovi bsx je ps veliko virov ki omenjajo njegovo zeno in ljubice…tako da…kot srm napisal bsx kot spolna usmerjenost ne obstaha kot ne obstaja pedrstbo in lezbistvo…so pa deviacije….kar je normalno….se kaj kretencino?

New Report

Close