Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IQOS

IQOS

Ali kdo ve kje se da unega za 60e kupit pa ali smrdijo tako kot čiki, koliko so heets sticki pa ali je iqos boljši kot cigarete.. hvala

Večji Petroli jih prodajajo, ne smrdijo kot čiki, škatlica heetsov je 3,8€.

Hvala. Koliko pa je ena IQOS naprava?

Če se registriraš kot stranka, te stane Iqos 60eur, drugače okoli 100. Lahko pa pogledaš v kaki FB skupini ali na Bolhi, če kdo prodaja, ker ne uporablja. Lp

Če boš napravico menjavala vsaka 2.meseca, ne bo smrdelo, drugače pa po določenem času začnejo smrdet po samem dreku.
Sem na začetku kadila v stanovanju, noben sploh ni vedel, po 2.mesecih pa ko se je začel segrevat…..bljak. Kot da kdo serje zraven tebe. Pa tistih 10 vdihov, ki jih lahko narediš….
Hvala ne ne.

Lej, jaz imam Iqos že cca. 8 mesecev. Sem pa ravno včera kadila Heets-e v stanovanju na obisku. Gostitelj tudi kadi iqos, zato je bilo dovoljeno kajenje v stanovanju. Smrdelo ni popolnoma NIČ. Veš, moraš ga redno čistit. Očitno je tvoj iqos umazan in zapacan do konca. Pa še to…. narediš 14 vdihov, ne 10….

Hvala. Bom videl kako pa kaj.

Lej, jaz imam Iqos že cca. 8 mesecev. Sem pa ravno včera kadila Heets-e v stanovanju na obisku. Gostitelj tudi kadi iqos, zato je bilo dovoljeno kajenje v stanovanju. Smrdelo ni popolnoma NIČ. Veš, moraš ga redno čistit. Očitno je tvoj iqos umazan in zapacan do konca. Pa še to…. narediš 14 vdihov, ne 10….
[/quote]

A čistit ga moraš? Nebi vedela. Več zapravla za te palčke kot za čike. Mogoče pa jih ti skadiš 5 na dan, kar je 15 manj, kot sem jih jaz…pametnjakovička.

Hahaha nekdo ne zna zdrzat kritike bogi bogi bi ti menjali plenicko?

Iqos je drek od dreka

60 do 100 € je naprava? In 1. ali zapravljaš za neke čistilne palčke ali 2. vsake dva meseca kupiš novo napravo? Stran vržen denar …

Podobno vape, spet zapravljaš za tekočine kot budalo … pa nikotin ima noter.

Wtf. A ni kaj bolj pametnega za nategovat narod.

Odgovor na objavo uporabnika
60 do 100, 04.08.2022 ob 07:26

60 do 100 € je naprava? In 1. ali zapravljaš za neke čistilne palčke ali 2. vsake dva meseca kupiš novo napravo? Stran vržen denar …

Podobno vape, spet zapravljaš za tekočine kot budalo … pa nikotin ima noter.

Wtf. A ni kaj bolj pametnega za nategovat narod.

Če si zmazek, potem bo težko sploh kaka stvar zate. Umivaš se tudi ne, ti dela preglavice? Tisto palčko komot čistiš z navadnimi vatiranimi paličkami. Zmočiš in večkrat z vsake strani lektrode. Na silo v krog pač ne, ker elektrodo odlomiš.

Niti ne vem, kako deluje el. cigareta, tako da se učim iz tega, kar preberem. In kolikor sem gledala na spletu, so tekočine kar drage. Vsaj meni.

60 do 100, 04.08.2022 ob 09:34

Niti ne vem, kako deluje el. cigareta, tako da se učim iz tega, kar preberem. In kolikor sem gledala na spletu, so tekočine kar drage. Vsaj meni.

IQOS nima tekocine, ima kratke cigarete z zelo stisnjenim tobakom. Segreje tobak na 170 stopinj in ti vdihavaš tisto paro. Ni več katrama kot pri navadnih cigaretih, kar je bistvo. Imaš pa pri nas 4 različne arome. Največ se meda proda turkiznih, ki so delno mentolovi.

Jst dam za 1l baze 9-10€.

Nikotin 50 centov. Rabim 2.

Aroma je različno od 23-25. Not pride 1dl arome.

Zdej pa tko. Za pol litra soka rabim 455ml baze. Sepravi 5e. Arome dam 25ml sepravi 6€. 2x nikotin 1€. Zdej si pa zracunaj.

Ves da je drago ce ne ves kje iskat.

Maka čivča, 04.08.2022 ob 09:51

Jst dam za 1l baze 9-10€.

Nikotin 50 centov. Rabim 2.

Aroma je različno od 23-25. Not pride 1dl arome.

Zdej pa tko. Za pol litra soka rabim 455ml baze. Sepravi 5e. Arome dam 25ml sepravi 6€. 2x nikotin 1€. Zdej si pa zracunaj.

Ves da je drago ce ne ves kje iskat.

Zraven tega wape še vsi kadijo navadne cigarete. Pa še štirasto je to s temi tekočinami in že sama naprava je štorasta. Tako da to se ni obneslo, medtem kot ta IQOS uporablja čedalje več ljudi.

🤪🙃😂👍👍

New Report

Close