Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Irena GRAFENAUER

Irena GRAFENAUER

Kaj ni ta gospa pred desetletjem bila zelo bolna? Ena huda levkemija in naj bi ji pomagala samo presaditev kostnega mozga. In ga niso in niso našli identičnega….Evforija!
Se je v ta seznam vpisalo na stotine Slovencev? Še v času Drnovška….več kot 10 let od tega.

No, ta gospa še danes živi, poučuje in konecentira. Hvala bogu. Bi pa lahko kdaj povedala, se je pozdravila? Ali lahko podaljšujejo zdravljenje, če imaš keš.

Danes bo na TVS njen koncert. Pa sem se spomnila na to.

To pa tudi mene zanima, ker sem se šla tudi jaz vpisat v register.

Bila je dobra reklama.

…pa vseeno si nihče ne bi delal take reklame.

Dabogdal tvojemu šefu tako reklamo, zihr se bodo vsi SDSjevci šli vpisat v seznam darovalcev.
[/sarcasm off] jaooo, kretenska izjava za ne verjet – oziroma za verjet glede na avtorja.

Irena Grafenauer je imela (še ima?) kronično obliko levkemije, ne akutne. Pri kronični ne gre za to, da bi te v parih mesecih ne bilo več, a življenje je vseeno peklensko. Kolikor vem, darovalca niso iskali samo v Sloveniji (saj ga nikoli ne) in čisto možno je, da so ji ga medtem že našli. Gospa slovenske javnosti o tem ni nič obvestila, kar pa je čisto njena pravica. Kolikor pa vem, se pa itak zdravi v tujini, kjer živi.

Seveda ima vso pravico, da o svoji zasebnosti molči.

Samo, če se izpostavlja, ko rabiš pomoč – je fer, da poveš, kako pa zdaj kaj laufa.

OK – živa je, dela! In čeprav živi v tujini, se tam zdravi – lahko bi povedala tudi nam v Sloveniji. Ker je bilo ogromno darovalcev.

Samo da je vse dobro!

Bi umetnica takšnega formata (http://sl.wikipedia.org/wiki/Irena_Grafenauer) res potrebovala tako reklamo?

Se strinjam.

New Report

Close