Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Irena Joveva – prazna ohola puhlica

Irena Joveva – prazna ohola puhlica

Rada bi videla soočenje samo prazne puhlice Joveve in Petra Gregorčiča.

To bi bilo smeha. Peter jo povozi, kot vlak :-)))) Zato je on moj kandidat!

eu poslanci so bruseljski plačanci, ki delajo po nareku bruslja. kaj več od njih ni za pričakovati.

Irena pa moja kandidatka.

No, samo da ne bo Polike zmanjkalo, le veselo udrihajte še vnaprej, verjemite, da kakega posebnega učinka ne bo. Žal pa mi je samo, da tebe avtorica in tebi podobnih niso primarne družine naučile spoštljivega govora. Kako lepše bi se bralo, če ne bi bilo zaničevalnih in podcenjevalnih besed. Vsak podpira tistega, ki mu je enak, mu je všeč, ali pa so mu drugi povedali, da se ga mora podpirati.

Rečeno je bilo, da bo Merlo nosilec liste, vendar se je zgodilo (po Mikstone):

Državni sekretar Črnčec  je doma obiskal premiera Goloba in ga postavil pred dejstvo. Irena Joveva bo nosilka liste. Če se ji bo zahotelo, bo še komisarka.

Kaj pa, če ne? Če ti zdaj pokažem vrata, je napol razburjeno jecljal Golob.

Lahko, samo potem gresta ti dve mapi v javnost še ta večer. Ni kotička na zemlji, kamor se lahko zavlečeta s Tino, če tole javnost vidi! Se strinjaš, je Črnčec dvignil glas nad Golobom.

Na soočenjih je ne bo več. Do ugotovili, da dla preveč škode z bedarijami, ki jih strelja.  Zamenjal jo bo Šarec. Pazi, Šarec!

Peter je legenda, ona pa kura.

Odgovor na objavo uporabnika
Julka231, 20.05.2024 ob 11:42

Peter je legenda, ona pa kura.

Ja, kura, ampak bo izvoljena. Žal.

Prazna, ohola puhlica… cuzat pa zna pri državnih jaslih… in bo do penzjona… u izi, nič stresa, nobene odgovornosti, mnogo hrupa za nič… tudi njo bomo plačali, kot vse druge.

Ja bomo plačali, tako kot plačamo Jordanovo, Zvera, Bogoviča in vse ostale. Kaj so pa ti imenovani naredili za našo državo, kje so se zavzeli in raztrgali za naše boljše življenje.

Ona je samo mednožna lukna…..

Kako se je vceraj odrezala na soočenju?

Kot lukna za fukat! Pa prati noge svom gazdi. Kaj bi pa ena južna drugega znala?

New Report

Close