Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek irena sirena

irena sirena

Poznate njen blog. Koliko je stara, kaj dela. Vedno piše o bolj šmensi zadevah.

te firbec matra???

kolikor sem brala njen blog, je njeno delo to, da lepi slike iz interneta na svoj blog in jih komentira. kaj je tu šmensi, ne bi vedela…

Dela kot novinarka na Siolu.

Jaz jo samo berem in se z ničemer drugim ne ukvarjam. Meni je super. 🙂

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

A je noseča?

glede na to, kaj piše v zadnjem postu na blogu, pa res ne rabiš biti einstein, da ugotoviš, da je.

glede na to, kaj piše v zadnjem postu na blogu, pa res ne rabiš biti einstein, da ugotoviš, da je.[/quote]

Haha, tudi o tvoji inteligenci bi se dalo razglabljat. Danes namreč piše o prenažiranju s hrano. Svašta no, dokazujete, da veljajo vsi stereotipi o MONu in MONovkah.

Drugače pa sama menim, da je Irena super blogerka, ki resda pogosto piše o fensišmensi zadevah, kar pa ne pomeni, da ona to tudi je. Piše tekoče in lahkotno, tudi o težkih tematikah, kar je odlika redkih in z veseljem kliknem vsaj enkrat dnevno na njen blog. Ki ga piše zastonj, kljub temu, da bi najbrž lahko kar nekaj zaslužila glede na obiskanost.

Evo še ena, ki zjutraj pri kavi najprej pogleda na irenin blog. Tiste, ki vas moti , kaj in kako piše pač odklikajte stran. Tudi jaz se vedno ne strinjam s stvarmi, ki jih napiše, mi je pa dovolj zabavna, da vsak dan pogledam k njej, včasih tudi kaj napišem med komentarje. Je samo ena od tistih, ki pač rada napiše tudi kaj o sebi obenem pa je že večkrat napisala, da ne mara oz. ji gre na živce to, da imajo ljudje, ki berejo njen blog občutek, da jo poznajo oz. da so skupaj krave pasli. Torej, če vam ni všeč, je samo en klik stran morje drugih.

Sicer ne berem njenega bloga, se mi zdi pa nasploh bebavo najprej lepiti osebne stvari na javno razglasno desko, potem se pa pritoževati nad tem, da imajo ljudje občutek, da te poznajo. Če hočeš ostati anonimen, pač furaš low-profile. Če si attention bitch in misliš, da moraš vsako stvar še toplo nesti v javnost, se moraš pa slejkoprej sprijazniti z razvpitostjo.

Tudi jaz jo zelo rada berem. Poleg bloga obožujem tudi njene kolumne na Siolu. Najdete jo pod Irena Jenko.

pa ni noseča, kaj je z vami, samo preveč se je najedla:))

Zanič, trivialna blogerka, z objavami na nivoju člankov zadovoljna.si.

Na transparenten način tudi žaljiva (npr. do nekaterih ženskih postav), ne sprejema drugače mislečih.

Še bolj zanič je Tina Malina.

A jo kdo pozna, je že rodila, kakšna ima imena otrok? Zanima me v povezavi z njenimi smešnimi članki.

Irena je januarja rodila sineka: Ivan James Jenko, teža: 3,50, višina: 52 kg v ljubljanski porodnišnici. Pred dvema mesecema se je tudi poročila, tako da so njeni članki zadnje leto prepleteni z veliko goro smrdečih pleničk, razpokanih prsnih bradavic, toženja o hemoroidih in poročanju o zakonskem življenju. Skratka, Irena se je spremenila za 180 stopinji, kar ni za spoznat: vesela, razigrana, pozitivna, vzpodbudna mlada (no ok ne več tako mlada) mamica in ženička. Zadnje cajte jo z veseljem berem 🙂 Vso srečo njej in njeni družinici 🙂

P. S. aja.. pa njen privat blog berem, tako da tega na njeni strani ne boste našle…
Lidija S.

P. S. Teh informacij na njenem fašion blogu ne boste našle, spremljam jo na privat računu…

Lidija S

sem mislila, da je samska.je ne poznam, občasno berem njen blog.

Irena Sirena ni rodila, nobenega “sineka” nima, kot piše ena zgoraj. Ni pa samska, ima boyfrienda kakšno leto ali malo več.

New Report

Close