Irglova: Komunizem je bil v nekaterih ozirih najbolj okruten totalitaren sistem
tadej
nič ne vidiš, niti zgodovine ne poznaš!
Sem ti napisala, da vprašaj Evo Irgel, članico SDS, če je imela namen Natlačenu odkriti pomnik, MORA tudi vedeti, o Natlačenovih zaslugah!
JAZ VEM, DA SE JE ŠEL BAN NATLAČEN KLANJATI V RIM MUSSOLINIJU TAKOJ, KO SO ITALIJANI OKUPIRALI SLOVENIJO! KAPIŠ!!
MRTVI NIMAJO MIRU ZARADI TAKIH IN TEBI PODOBNIH KOT SI TI! SAJ KAR NAPREJ KOPLJETE.
VSE ŽRTVE IMAJO POSTAVLJENE ŽE ZDAVNAJ OBELEŽJA, NAPISANI SO PA TUDI ŽE NA DRUŽINSKIH SPOMENIKIH.
-“Moja generacija, je pustila mrtvim svoj mir”-,
sem napisala 16.06.2009 ob 20:35.
MIR IN POČITEK JIM DAJ TUDI TI!
tadej
– kdo pa misliš, da sem jaz, da me sprašuješ take reči, s katerimi jaz nimam in tudi nisem imela opraviti nič!
KDO, KATERE ŽRTVE SO V TISTIH JAMAH, EVIDENCA IN NEVEM KAJ ŠE …???
NAJBOLJE JE, DA GREŠ K DEŽMANU, PA NOVAKOVI, PETERLETU, PA ŠE VEČ JIH JE BILO TAM, SEM VIDELA, KO SO KAZALI PO TELEVIZIJI, MOGOČE JE BILA< TUDI EVA IRGL? tadej!
Jaz sem bila med drugo svetovno vojno le žrtev takih izdajalskih budal, kot so v zgornjem linku, evo jih še enkrat, za tebe bi jih morala napisati 10 x, pa si še ne bi zapomnil!
http://www.dnevnik.si/debate/pisma_bralcev/1042268347
Pišeš, da zgodovino poznaš, če jo poznaš, moraš tudi vedeti, kje boš dobil podatke, ki te zanimajo. klikaj, klikaj, na interneru se dobi vse!!!
VSE KAR ZGORAJ FLANCAŠ IN SPRAŠUJEŠ, JAZ NISEM PRAVI NASLOV!
vse to si boš moral poiskati drugje! KAPIŠ!??
V mojem postu zgoraj, z dne 17.06.2009 21:23, sem te vprašala, če poznaš koncentracijsko taborišče Jasenovac, GA POZNAŠ? NISI NIČ ODGOVORIL!?
EVO, LINK:
http://sl.wikipedia.org/koncentracijsko_tabori{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8De_Jasenovac
OGLEJ SI SLIKE IN VSEBINO!
DOBRO SI PREBERI: BEG USTAŠEV IN NJIHOVO POVOJNO ŽIVLJENE.
POTRUDI SE, PREKLIKAJ VSE, ČEZ IN ČEZ, SE BOŠ KAR PRECEJ ZAMUDIL,
mogoče tudi kaj dojel?
Vredu, LUCI in PRABABI, partizani torej niso bili hujši od nacistov.
To je vse kar želita povedat. Vse zlo ki so ga storili nacisti je opravičilo za take stvari.
Jaz sprašujem zakaj so Natlačena izkopali iz groba, ti pa me pošiljaš k Irglovi?!
Meni pa ni to dovolj. Nacistični zločini mi niso noben razlog da nekoga izkoplješ iz groba, kakor tudi ne opravičilo za likvidacije vsepovprek in zasipavanje v rudnik.
tadej
veš, dovolj te imam!
1. – Ne, niso bili najhujši, prav si zapisal! Brez upora partizani ne bi osvobodili Slovenije!
2. – Okupatorji niso imeli tukaj v Sloveniji kaj iskati. Podleži so se jim klanjali, tudi Natlačen je bil med njimi!
3. – Sem ti že povedala, da pojdi k Irglovi! Najbolje pa bo, da si poiščeš kakšnega jasnovidca, pa ti bo vse povedal o Natlačenu. V četrtek jih je bilo na POP TV v oddaji “Trenje” kar precej. Lahko si izbereš tudi “eksorcista”, je bil tudi tam, da te reši obsedenosti od Natlačena.
SEM TI ŽE NAPISALA, DA NIMAM Z NATLAČENOM NIČ, NITI NE VEM, NIČ O IZKOPU.
4. – Pišeš: Meni ni to dovolj. Jaz pa imam tebe dovolj!!! Zato lahko upoštevaš predlog pod “3”, z besedo, TRI.
tadej,
oglasila sem se zato, ker si ti “dregnil” v mene in me gnjavil o Natlačenu!
Imam te dovolj!JA!
Kdo o čem nič ne ve, tudi vem, tudi za tebe vem, da nič ne veš!
Za Natlačena sem ti napisala, da se pozanimaj pri Irglovi, članici SDS!
Povej, zakaj bi morala jaz napisati o Natlačenu, kako in kaj je bilo?
Veš, o vseh takih kot je bil Natlačen, pa ne morem vedeti, jih je bilo preveč!
Če mene o kom kaj zanima, poiščem sama!
Na internetu dobiš vse!
Ja, marsikaj nočeš videti, ne vedeti!
Hahaha,
KER SI NISEM VZELA ČAS, ZA NATLAČENA, DA BI KAJ VEČ NAPISALA, NAJ BOM RAJE TIHO! SI ZAPISAL!
Hahaha, s tole tvojo diktaturo, pa ne bo šlo! 🙂
tadej,
SEM SI VZELA ČAS, KLJUB TEMU, DA MI GA PRIMANJKUJE, IN PREBRALA MARSIKAJ O NATLAČENU, UGOTOVILA TUDI, ZAKAJ MU SPOMENIKA PRIMORCI NISO ODKRILI.
Mogoče so mu ga sedaj, pa ne vem, ker vsemu ne sledim!
PRISOSTVOVANJE ODKRITJU SPOMENIKA, POMNIKA, SE JE ODPOVEDAL TUDI, Bajuk iz NSi.
Nisem ti posredovala linka, IZVOLI, če te zanima poišči sam, Vpišeš samo njegovo “ime in primek”, pa boš kar veliko izvedel, o Marku Natlačenu, je bil kar dejaven, že v Stari Jugoslaviji.
Seveda je bil dejaven. Ampak ne bom s tabo razpravljal ker vztrajno mimo streljaš. Vi levičarji delujete tako predvidljivo, na recept. Če vam ni v korist je slabo za vse… Prozorno, res.
Ampak konec se bliža. Uzurpirali ste Slovenijo zase, tako da je niti vaši vnuki ne bodo imeli. Važno da dokler ste živi da vam je dobro, za potem pa vas nič ne briga!
Bil je, bil dejaven Natlačen, že leta 1914, je napisal pesmico z izrekom, SRBE NA VRBE”, to pa nisem vedela! Hvala ti, ker si me gnjavil, vsaj vem kdo je avtor te pesnitve.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Pogovor:Marko_Natla{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Den
Ja, ja, ti znaš bolje streljati, tudi tvoji so znali!
Ker si streljal na mene, sva po tvoji zaslugi razpravljala in našla pesmico.:-)
Ti je povedal, da bo KONEC, jasnovidec, jasnovidka ali sksorcist? KDO???
So mogoče to kakšne grožnje!?
Tole, pa malo bolje razloži!:-)
Niso si prisvojili Slovenijo za sebe, za VSE Slovence so jo.
Tvoji, pa so jo imeli namen podariti okupatorju, samo jim ni uspelo!
A res? Če ti tako misliš, kar še misli, če ti je taka misel v tvojo korist in v tolažbo!?
P.s.
Dejavnost Marka Natlačena si pa le preberi, je zanimiva.