Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Irina Osipenko

Irina Osipenko

Kvadratni obraz, grobe poteze, meni ni lepa kaj pa vam?

Meni tudi ne, recimo pred tanjo žagar se lahko kar skrije.

Boljše izgleda kot splošno povprečje. Fakt.

Splošno povprečje česa? Geometriskih likov ?

Tvoj zapis tudi nič posebnega, ampak ona je uspešna, tvoj zapis pa ne (bi bil).

Meni je pa ta ženska super. Lepa se mi verjetno zdi ravno zato, ker je precej neklasična. Klasična lepota je malce dolgočasna.

Meni je ona lepa in zabavna dobrovoljna oseba.
Mi je pa bila včeraj res malce čudna pri Slaku.
Levo licnico preveč nasminkano kot bi dobila kakšno klofuto. Upam sicer da ne in predvidevam da si ona kaj takšnega ne bi dovolila.

O, ja! Je lepa. Jo večkrat vidim tudi u živo in ne moreš, da je ne bi opazil. Meni je tudi simpatična, se mi zdi tak dobrovoljček.

Nič posebnega je tistim moškim ki je ne morejo imet in pa seveda grdim zavaljenim zenskam.

obe sta vlačugi

Pač še ena izmed mnogih nevpadljivih žensk.

Tanja Skaza, mi je bila lepša od Irine Osypenko. Saj jaz sem tudi že srečala, njo, Rebeko, Iris, Živo….najbolj atraktivna je pa Mulejeva v živo.

obe sta vlačugi[/quote]

ti pa pedofil

zelo nesramni! Rada bi vas videla! Lepa, eterična, elegantna, ženstvena. Kar večina slovenk, ki se borijo za preživetje in so zafrustrirane od preobilice dela (služba, dom) žal ni. Malo so pa tudi geni. Lepa punca. Želim jima zdrave in srečne otroke.

Tud lepše smo že videl in jih gledamo na slovenski sceni.

Melanie Knauss Ttrum, kljub letom zgleda bolj.

Metka Albreht ! Osipenkova preveč oglata

Mogoče res ni čisto klasično lepa, je pa simpatična in potem ta njena lepota žari. Meni je všeč.

Medtem ko Melanija je tak šus, grozen značaj in to se ji vidi tudi na zunaj. Hladna bič ženska.

in presojati kaj? Ja pa kok ste pa stari?!?! Ste v OŠ da so vrednote tako nizke?

Irina je prelepa ženska, sem jo imela priložnost videt v spremstvu moža, on je pa itak lepotec….:)
Sta cudovito preprost par…

Irina je tipični primer ženske, ki je bila v rani mladosti res lepotica; sedaj ko je dozorela in gre proti 40-im, se pa precej hitro stara, ni tip “Lepotice”; ki bi ostala lepa tudi po 30em, žal. Ja, s pomočjo kozmetike se da marsikaj prikriti in popraviti, to pa je res.

Verjamem, da je karakterno čisto super in topla oseba, ampak tukaj je bilo vprašanje glede njene vizuelnosti. Z leti se pospešeno stara.

ti pa imaš smisel za lepoto:-(

A potem nekateri obe, npr. Irino in Melanio osebno poznate, da veste, katera je ok in katera je “bič”?

res, ampak res nič posebnega mi ni, in nikoli ni bila….postavo ima solidno, je visoka, suha, pa ukrajinka je, zato pa je bila povsod zraven pri raznih manekenskih šovih itd..
zdaj ko gre proti 40, pa vprašanje, kaj bo delala, še dobro, da si je našla tega tipa v politiki, s katerim je poročena, verjetno ima on kake veze..ampak šolo bo pa vseeno treba kakšno naredit..dvomim, da ima kaj več kot srednjo šolo.

No ja, tebi pa niti faks, ne magisterij in doktorat ne koristijo – vsaj kar se glede tvoje privoščljivosti tiče. Pa kaj, četudi ima “samo” srednjo šolo – zagotovo doprinese več s svojim zaslukom v skupno malho, kot ti.

New Report

Close