Irina Osypenko Nemec
Noge kot koli, telo pa ravno ko tepsija. Kr ena.
Dobra stran volitev je, da so ukinili Škandal v tiskani verziji.
Enako se mora zgoditi z online verzijo.
Zaradi takih klevet kot jih beremo tukaj
[/quote]
Ne vem kaj piše Škandal, Dominika pa je ob neki napovedi skupne predstavitve napisala kako se veseli in začela z Dragi Matjaž
Če preskoči iskra, je lahko hitro požar.
Komentar na tvojem nivoju, da bo razumljiv:
Meni ni treba nobenega “ujagat” – jaz imam to srečo, da imam mladostne gene, izgledam pri 040+ boje, kot pri 20ih ko sem bila še bolj “mlečna”, moj mož pa tudi oldično izgleda za svoja leta – oba športava in rada gojiva seks kulturo, kar je pa tudi zelo pomembno za negovanje zveze – skupaj se starava že 20 let, samo 2 leti je pa razlike :P.
Ne rabim jaz nekega mladca, da bom sebi dokazovala, kakšna “kerla” sem….ž
pa fdojemi, da tukaj nismo same zašpegane, zapuščene, neposeksane in zatežene ženske na MONu, o ne……
Pa lep dan!
LEPOTICA, 18.03.2017 ob 15:37
To je res lepotica v pravem pomenu besede. Ima vse, kar imajo lepi. Lep obraz, vrat kot gazela, graciozne gibe svojih rok, noge, ki jih premika kot plašna srna, oblačila, ki so kot vlita in objemajo njeno telo.
To je lepa ženska. Ženska, kot bi jo ustvaril kipar.
Ne morem napisati, da je lepotica, ki bi lahko tekmovala za miss sveta, ker njena lepota je drugačna. Ona na takem tekmovanju nikoli ne bi zmagala. Ona, oziroma vsako vlakno njenega telesa izžareva neko milino, neko energijo, ki človeka oklene in mu je ob pogledu nanjo, prijetno.
Bi ji kar privoščila kakšnega potomca. Izjemno subtilna, nežen karakter.