Iris Mulej, luksuzna vila alias hotel in selitev v večje stanovanje
Vem, da je tukaj pogosto govora o Iris Mulej, ampak ne morem mimo tega zapisa naših vrlih novinarskih peres, kako da se Iris Mulej seli iz LUKSUZNE VILE.
https://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/5c63b25089b55/iris-mulej-se-seli-iz-luksuzne-vile
Mislim ej, luksuzne vile?? Ali pa luksuzno stanovanje v središču Budve?? Joj, joj! To je turistični apartma v turističnem naselju, res da višjega cenovnega razreda, ampak še vedno je to samo turistično naselje,pa tudi v središču mesta ni! Praktično živijo kot gostje v hotelu v resortu, kjer dela njen ljubček, ki je v Sloveniji nedavno uradno šel v osebni stečaj!
https://www.booking.com/hotel/me/dukley-gardens.sl.html
Pa tudi ta Iris sama ne ve več kakšno neumnost bi še objavila. Njena čista kuhinja! Ja, če ti čistilka puca hotelsko sobo, je vse čisto, pa tudi skoraj nikoli uporabljeno. In ta minimalistična kuhinja v njeni “luksuzni vili” oz. hotelski apartmajski sobi, ni njen izbor niti investicija, je preprosto kuhinja, s kakršnimi so opremljeni vsi apartmaji v Dukley Gardens, vključno z avtomatom za kavo, in njen apartma niti ni najbolj luksuzen. https://www.dukleyhotels.com ali pa nedavna objava, kako ima njena hčerka v sobi svojo kopalnico. Ja, apartmaji z dvema spalnicama v Dukley Gardens imajo 2 kopalnici, eno večjo in eno malo manjšo, ki je povezana z drugo sobo. V eni je običajno kad, v drugi tuš. Turistične finte, nič, kar bi bilo otroku prilagojeno.
In zdaj se selijo v večje stanovanje? A iz apartmaja z dvema spalnicama v apartma s tremi? V čem je sploh fora teh njenih objav, če je jasno, da praktično živi v hotelu z visoko stopnjo varovanja in še gostje na tripadvisorju pišejo, da je ta resort malce čuden in izstopa v Budvi,kot da bi ga naredil nekdo s preveč denarja. In imajo high security, najbrž ne naključno. Lepotička živi s svojo hčerko v luksuznem zaporu, ne v vili. To je kraj, kamor se greš za teden, dva razvajat, ne pa snovat družino in vzgajat otroke.
Če ima jajca, naj napiše blog, kako je živeti v hotelu. Kako je biti nosečnica v hotelu. Kako je biti mati v hotelu. Kjer je vedno VSE ČISTO. To bi mene zelo zanimalo, ker si ne predstavljam, kako lahko to zdržiš brez da se ti zmeša!
Evo, še eno stanovanje, lepo in čisto kot tisto od Iris:
https://www.dukleyhotels.com/two-bedroom-deluxe
Tudi ti si eno plitko zahojeno materialistično bitje, ki se ne zna zase brigat. Iris in podobni, ravno na račun takih živijo. Če bi te zanimala umetnost, kutura in kake bolj globoke teme, taki ne bi preživeli. Pa te ne. Sami ustvarjamo svojo realnost s pomočjo naših misli. Ne kar neposresno. Na koncu si ista kot Iris, samo da ne živiš v luksuznem apartmaju. Pa tudi če ti ne gre slabo, ti privoščim. Meni je sreča nekaj drugega.
Iris in Barcic sta nastanjena v Dukley residence in ne v Dugley gardens, razlika je velika.
Selitev v hiso je logicna poteza.
Gosti in stanujoci v Dukleyu imajo njihovih psov dovolj! Kdo se hoce vozit v dvigalu z dobrrmanom in poslusat njegovo lajanje. Barcic leta iz pisarne in vozi psa v park, ker Iris tega ne zmore. Tamala spi in ne more iz stanovanja, je noseca in je pes premocen zanjo, ima “delo “ na Instagramu
Zdaj bo se en otrok.
Norisnica
V resnici so bogi revezi, na netu pa se predstavljajo, da so joj in on in sploh. Bogi otroci, brez prijateljev, lastnega doma. Kaksno bedno zivljenje res.
Al pa Sanja Grohar, ki skoz objavlja fotke 30m2 najemniskega stanovanja in kok je v Londonu super in kako super zasluzi…hahaha…..mora njen moz cele dneve delati v gostinstvu, da prezivijo, pa da potem dojencku kupi Gucijev bodi za 300 eur, da ga lahko slika v njemu in fotko objavi. Pa res ne vem kako so nekateri izgubili smisel zivljenja, srece, veselja.
Že nekaj časa se sprašujem kaj te ženske delajo? Ravno Iris Mulej, Sanja Grohar, Senka Halebič in podobne cvetke…Po navedbah medijev so vse ultra uspešne poslovne ženske, podjetnice. S čim se dejansko ukvarjajo? V resnem poslu ni časa za afnanje. Če gledaš družabna omrežja so vedno zrihtane, oblečene v draga trendovska oblačila. Slike kot da imajo zasebnega fotografa.
Sprašujem se koliko zaslužijo, da se lahko tako preseravajo? 3000 evrov na mesec je premalo. Sama se ukvarjam s poslom. Vem koliko truda je potrebno, da ti na koncu meseca ostane 3000 evrov.
One mi ne izgledajo, da bi pretirano garale. A vendar od kompenzacij in vzorcev šamponov ne morejo živet.
WAW. Globok zapis. Me čudi, da si tako globoko in poduhovljeno bitje sploh vzame čas za nekaj tako plehkega in pritlehnega kot je en obskuren zapis na tem forumu o Iris Mulej. Počaščeni smo, da lahko beremo te besede, da si ljudje, ki jih zanima umetnost in kultura in poznajo višje smisle življenja, sploh vzamejo čas, da prebirajo nekaj tako pogrošnega. Ta zapis je res poseben. Piece of art! Kulturni presežek non plus ultra! Moj globok poklon!
Občasno pogledam na instagramu fotografije Iris Mulej in Sanje Grohar, nobene še nisem videla v kakšnih dragih trendovskih oblačilih pač pa v scufanih kavbojkah, razvlečenih puloverjih in podobno. Verjamem, da so to lahko tudi drage cunje, ampak na njima zgledajo take bolj cheap cote.
[/quote]
To je vse aliexpress, wish in podobno kitajsko sranje za par evrov. Isti stilski izziv ima tudi Jerca Legan.
Iris Mulej s podoobnim kitajskim sranjem čička tudi svoj počitniški apartma, seveda opremljen s strani profesionalnih arhitektov, ki so delali cel turistični kompleks in seveda niso nje vprašali, kakšno kuhinjo hoče. Potem ona v ta ambient da kitajski šopek umetnih rožic in cenene okrasne blazine za fotko za instagram.
Živijo na račun svojih partnerjev. Instagram imajo za hobi, z njim ne zaslužijo niti za šminke, dobijo pa kakšne promo zastonj cunje zase in otroka, izdelke za otroka in podobno.
Saj tudi v tujini je ogromno njej podobnih. Niti ni nujno, da so neke znane osebe. Recimo ženska, praktično no name, mati 5 otrok, ki živi v najeti hiši v Californiji, se fotka za instagram, njen mož pa gara kot izvajalec obrtniških del pri opremi tujih domov. Veliki užitki in 5 minut slave malih ljudi in z Iris ni nič drugače.
https://www.instagram.com/sarah_lit
Meni je pa lepo, pa čist ob morju je.
Zanima me kakšna je razlika med Dukley residence in Dugley gardens?
Hvala.
[/quote]
Eno je na levi eno na desni strani zalivčka. Eno je bolj tipičen hotel, drugo je apartmajsko naselje, v katerem so nekateri, kot Iris, celo stalno nastanjeni. Oboje je prvenstveno namenjeno turistom. Za laika ni bistvene razlike, za Iris in Admirja očitno je, ker mislita, da tam nista na očeh navadnim jugo in ruskim smrtnikom, ki počitnikujejo v Dukley Gardens. Da bi bila lastnika tega, pa moji viri pravijo, da nista. Mogoče bo pa zdaj gospod bankrotiranec celo kupil hišo. Bi se spodobilo. Še vsak, ki je šel v Sloveniji v osebni stečaj, je živel še naprej na veliki nogi, po možnosti ob morju. BTW, tudi Jankovićev sin, kateremu hoče država zdaj odpisat več kot 5 milijonov dolga, je prijavljen v Savudriji.
Evo, tukaj imate firbci na ogled celoten “crnogorski luksuz” Iris in Admirja 🙂
https://propertyinmontenegro.com/a-dukley-residence-barc-630k
hihi, nikoli si nisem česa želela bolj-sedeti na plastičnemu, belemu barskemu stolu tik ob štedilniku. steklokeramika ali indukcija-to ne igra vloge.
če so prižgane pa vse štiri plošče naenkrat, je pa že čisti kič…
misice in njihovi me ne zanimajo. si pa vedno “z veseljem” ogledam te novodobne krasote od stanovanj. in tale barski pult me je res nasmejal.