Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek irobot roomba

irobot roomba

Razmišljam o nakupu sesalca irobot roomba. O sesalcu ne vem kaj veliko, kupila bi ga za darilo svoji mami, ker ima večkrat težave s križem in ji sesanje predstavlja precej težav. Zanima me, kakšne so kaj vaše izkušnje s tem sesalcem? Mogoče kdo ve, kje bi se ga dalo kupiti najugodneje?

Če se ti da brskati in se ukvarjati s tem, boš lahko našla mnogo drugih, cenejših, robotskih sesalcev na netu.
Samo preberi tudi tehnične karakteristike in teste. Baje so dobri tudi Samsungi – skoraj vsi pa so cenejši od Roombe.

Preglej npr E-bay.

Kako pa je z garancijo na e-bayu?

Pred kratkim sem kupila Irobot romba 880. Ker imam psa v hiši in posledično precej dlak, moram reči, da dela super.

Šele sedaj vidim, koliko je dlak in prahu. Imam v dnevni tudi velik tepih, ki ga super posesa.
Sem z robotom zelo zadovoljna, res pa, da ni bil poceni.

Priporočam.

Vem, da je ponudbe ogromno, ampak predvsem ne bi rada kupila slabega. Iz tega razloga me tudi zanimajo vaše izkušnje.

Ima irobota že skoraj 2 leti in zame je neprecenljiv. toplo priporočam, res pa je, da ne vem kako se obnesejo cenejše različice..

Kako pa je z garancijo na e-bayu?[/quote]

Mislim da je odvisno od tega, kdo je (in kje je lociran) prodajalec.

Mi imamo rumbo ene dve leti. V stanovanju nimamo stopnic in nimamo debelih tepihov, zato se nam dobro obnese. ZPS je pred časom objavila test robotskih sesalnikov in ugotovila, da globokih tepihov ne posesajo dobro. Ti sesalci so brez vrečke in po vsakem sesanju moraš ročno prazniti posodico za prah in smeti. Jaz to počnem v atriju, ker če bi v stanovanju, bi si spet vse naprašila. Delat ga pošljemo takrat, ko nas ni doma ali pa vsaj ko nas ni v sobi, ker je precej zoprno poslušati to njegovo sprehajanje po hiši. Za sesanje porabi več časa kot ga jaz s klasičnim sesalnikom. Posesa dokaj dobro, seveda pa ne more zlesti v vse kote in je zato vsake toliko še vedno treba narediti generalko s klasičnim sesalnikom. Namenjen je za pogosto sesanje ne preveč umazanih prostorov. Če ga pošlješ v zelo umazan prostor, se bo hitro zapacal in ne bo nič napravil. Skriti strošek je baterija, ki jo je treba vsake toliko zamenjati. Mi imamo zaenkrat še prvo. Super je za majhne prostore, ker komot zleze recimo pod omarice in postelje, če le niso prenizke.

Tole so kar dobra dejstva. Jaz sem si ga izposodila za 14 dni – k sreči in ga potem nisem kupila. Sicer nimam nič proti in ne delam antipropagande (ker kar sesa, posesa dobro, razen par izjem), a moja hiša očitno ni narejena za roombo (: … debeli tepihi, stopnice, prenizko pohištvo + mali otroci in zato milijon enih drobnarij. Da pa bom vsakič celo hišo pospravila vnaprej pospravila v nulo … ne gre. Mene tudi zelo moti, ko dela, žal. Praviloma so blokovski stanovalci z njim bolj zadovoljni kot tisti v hišah.

Ravno prej sem ga videla v Intersparu. Milsim, da je model 620, cena pa pod 300€, ker je v neki akciji.

Za malo pod 300 EUR se dobi v Merkurju, Harvey normanu..
Če ima normalno stanovanje (do cca. 70 m2), brez živali, bo čist ok..

Ima sicer manjšo hišo, vendar ne bi bilo potrebno posesati vsega naenkrat, ker živi samo v enemu od dveh nadstropij in drugega nadstropja se ne sesa tako redno. Stopnice tudi so in se zavedam da tudi to ne bo šlo, ampak spet, redno je potrebno sesati predvsem tiste prostore, ki se uporabljajo. Tepihov ni, pes pa tudi ni v hiši. Če sesalec zmore 70 kvadratov naenkrat bi moralo biti povsem dovolj.

Ga imajo v Intersparu na Viču? Tja bi lahko šla pogledat.
Ravnokar sem videla da je 270€ v mercator tehniki na spletu.

http://www.ideo.si/iskanje/robotski{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20sesalec

Tukaj najdeš kar nekaj takh sesalcev. Jaz sem kupila pred kratkim robotski sesalnik ROOMBA 620 IROBOT, zelo zadovoljna, cena ok.

New Report

Close