Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iRobot Roomba 880

iRobot Roomba 880

Roombo imam že več kot 4 leta. Uporabljen je vsak dan, včasih tudi 2x na dan. Predvsem zato, ker imamo v hiši veliko kosmatincev. S samim robotkom sem zadovoljna, zdi pa se mi, da ne sesa več kot včasih.
Zanima me, predvsem mnenje lastnikov robotka 880. Glede na to, da je cena visoka, se vam zdi vreden tega denarja? Posesa vse ali spusti kakšen kos? Je glasen ( moj 4-letnik je zelo glasen )? Bi ga kupili še enkrat ali bi premislili?
Hvala za mnenja in lep, pa čeprav deževen dan, vam želim 🙂

Imam psa in imam rombo 880. Sem jo kupila oktobra 2014. Sem z njo zelo zadovoljna, ker pobere skoraj vse.
Imam sicer v dnevni veliko preprogo, kjer morda včasih pusti kakšno dlako gor. Res pa, da je včasih toliko dlak, da moram sčistit filter in dat ponovno sesat.

Koliko je glasna ne morem reči, ker je to moja prva romba.

Model 880 je navaden robotek, za lastnike štirinožcev pa so specialni modeli z oznako PET. Mi smo pred kratkim star sesalec zamenjali za model 785PET, ki je veliko tišji od prejšnjega, tudi čiščenje je neprimerno boljše. Posodo za smeti ima večjo in neke specialne filter, skratka priporočam.

Bolje je omisliti si psa, ki ne pušča dlak. Imam maltežančka, ga vsake 3 mesece ostrižem, dlake v kontejner in imam navaden sesalec, predvsem pa mi ni potrebno sesati vsak dan.

Mi imamo rombo pet series (vecji predal za smeti), modela ne vem, ze kaksna 3 leta.
Med tednom se vsak dan ‘sprehodi” po stanovanju, vsak dan mormao psraznit posodo za smeti, je pa ok. Sesa takrat, ko nas ni doma, tako da niti ne vme tocno, kako glasen je.

roomba 785 PET je popolnoma isti model z istimi funkcijami kot model 780. razlika je ta, da ima prva zraven HALO virtualni zi, druga pa dva navadna virtualna zidova/svetilnika. poleg tega, se ta halo zid lahko spremeni v navadnega (mislim da samo neko gumo odstraniš). je pa PET izvedba dražja, saj nekaj mesecev nazaj je bila, ko sem se jaz odločala glede tega sesalca. vzela sem potem 780, čeprav imam psa v stanovanju in občasno tudi mačka. In sem popolnoma zadovoljna.

je pa res, da nekaj let nazaj so bile večje razlike med PET in navadnimi roombami. prve so imele večje posode za smeti in večje odprtine spodaj, da so lahko pobirale večje delce. zdej ni več teh razlik.

Oprostite, ampak nisem spraševala za mnenje o pasmi psa, ampak o iRobotu. Psa imam takega, kot sem si ga od nekdaj želela in je približno 20x večjih dimenzij kot vaš maltežan.

Vsem ostalim pa iskrena hvala za odgovore. Bili ste mi v veliko pomoč.
Lep večer še naprej.

New Report

Close