Najdi forum

Isa Dora

Zanima me če katera od vas uporablja kozmetiko od Isa Dore? Kakšni se vam zdijo izdelki te kozmetike?
Jaz sem si kupila puder Sheer to Cover št.52 in se mi zdi malo temen (v trgovini pod tistimi lučmi ni izgledal tako), čeprav imam normalno polt, ne pretemno in ne čisto bledo. Mislim pa da obstaja samo en odtenek svetlejši. Ima katera kakšne izkušnje?

Pozdravček, Andreja

Jaz uporabljam šminko in je zelo dobra. Drugih izkušenj nimam.

lp

Jaz že približno dve leti uporabljam IsaDorino kozmetiko (sem jo tudi prodajala) in sem z njo vedno znova zadovoljna. Všeč mi je, ker imajo stalno nove artikle, darilca ob nakupu dveh ali treh stvari, kartico zaupanja, itd
Kvaliteta SUPER. Prodajala sem (v drogeriji) tudi druge firme, pa mi je ta zasedla posebno mesto v srcu. Vse od embalaže, barv ….vse mi je všeč.
Puder imam pa tudi jaz 50- najsvetlejšega.

Še vedno, ko se odpravim v drogerijo najprej zavijem k IsaDori!

LP Damjana

Kje pa se kupi Isa Dora kozmetiko? Oziroma ali so na vseh prodajnih mestih darilca ob nakupu dveh ali treh artiklov in kartica zaupanja? Če ne, kje?

Li !

Dobiš jo v Metalki, Mullerju, pa mogoče še kje.
Kartico zaupanja so dali ven kakšno leto nazaj. Vprašaj v trg. če jih še dajejo. Ob desetih nakupih si dobila slednjega brezplačno v povprečni vrednosti prejšnjih nakupov.
Za darilca je pa tako, da imajo organizirano vsake toliko časa, ko pridejo novi artikli. Takrat imajo razstavni pano s testerji (vse barvno usklajeno) in zraven darilo, če kupiš tri proizvode naenkrat iz istega stojala. Darila so zelo, zelo lepa. Ponavadi so to toaletne torbice, nesseserji, vrečke za kopalke (poleti)…

Zelo zelo priporočam!

(me bojo še v službo vzel, če bom tok o njih pisala, morm nehat)

LP damjana

Jaz tudi ze kar nekaj casa uprabljam IsaDorino kozmetiko. Uporabljam sminko, 3 razlicna sencila za veke (tiste ki so po 4 skupaj), maskaro, krema za samoporjavitev….
Vse pa mi je zelo vsec in vedno bolj segam po njihovih izdelkih…..

Ta kozmetika je super,razen pudrov,ki se meni zdijo prevec suhi.Imam veliko ISaDorinih sencil,ki so super.
Vse moje pohvale:)

ZELO DOBER PUDER. DRUGIH IZDELKOV ŠE NISEM PREIZKUSILA. ZA BARVO PUDRA ZAHTEVAJTE VZOREC V DROGERIJI (TUDI ZA BARVO! NE SAMO ZA PROIZVAJALCA!). JAZ UPORABLJAM ŠTEVILKO ISA DORA PUDRA
52. SICER IMAM SVETLEJŠO POLT OBRAZA IN ZELO OBČUTLJIVO KOŽO.

LP

OBČUTLJIVA

New Report

Close