Najdi forum

Isa Dora

Spoštovani,

vem, da imate ogromno vprašanj glede pudra, vendar pa je prav pri pudru, kot osnovi za ves make up, treba biti še posebej pazljiv.
Imam izrazito masten T-predel, s tem, da moji koži manjka vlage. Uporabljam Lancomov Hidra zen (za mešano do normalno kožo) in mi zelo odgovarja, tudi kot podlaga za make up. Uporabljam tekoči poder Chanel (ne vem sicer, kako se mu točno reče, vendar je namenjen za mastno kožo) in za fiksacijo še transwparentni puder v prahu. Sem zadovoljna, vendar me zanima – glede na to, da zelo hvalite puder Isa Dora in na to, da mi Chanela počasi zmanjkuje – če bi oba pudra lahko primerjali po kvalitete. Mi svetujete, da ga preiskusim?

Hvala za odgovor in lepo pozdravljeni.

Lep pozdrav, Žana!

Najtežje je svetovati katera blagovna znamka je dobra, katera slaba, kaj je tisto, kar je učinkovito in kaj ne.
Menim, da je vsak proizvod dober za svojo ceno. S tem ne želim podcenjevati cenejših proizvodov pa tudi precenjevati kvaliteto dražjih proizvodov. Proizvodi višjega kakovostnega razreda so tudi dražji proizvodi. Ali so bolj učinkoviti, kot proizvodi nižjega razreda je odvisno od posamezne uporabnice. Je pa res, da je v proizvode višjega cenovnega razreda vključena boljša tehnologija, več strokovnjakov, boljši razvojni oddelek.
IsaDore in Chanela ne moremo med seboj primerjati, kajti Chanel uvrščamo v visoki kakovostni razred proizvodov, IsaDoro pa v višji kakovostni razred. Kljub temu, pa so IsaDorini proizvodi zelo kvalitetni. Predvsem so mi všeč zato, ker so naravni, neodišavljeni ter hypoalergenski.
Glede nato, da imate masten tip kože vam svetujem uporabo IsaDorinega pudra Sheer to Cover, ki je namenjen Mešanim do mastnim kožam in je brez olja ter vsebuje zaščitni faktor.
Saj vam ga ni potrebno kupiti takoj. Prosite v trgovini naj vam dajo v testen lonček malo pudra, da ga boste lahko testirala. Vsekakor vam svetujem, da se po nasvete in testerje odpravite v januarju, kajti sedaj vam bodo prodajalke težko svetovale.

Če ne boste dobila testerčka, mi pišite.

Lp Nada

Ojla,jaz sem poskusala dobiti vzorcek v Celju,pa mi ga niso dale prodajalke 🙁
Kaj naj zdaj?

Tudi meni niso dali testerja. Poizkusiš lahko v drogeriji. Kje se dobijo?

Preizkusila sem že veliko pudrov. Tudi nekateri najdražji mi niso odgovarjali. Imam zelo občutljivo kožo, ne samo po obrazu. Zadovoljna sem bila s tekočim pudrom
Just velve, ki pa ga nimajo povsod. Pred nekaj dnevi sem preizkusila tester Isa Dora, ki sem ga dobila v Mercator centru v drogeriji v Mariboru. Ko sem tester nekaj dni preizkušala, sem puder kupila in sem zadovoljna.

LP

OBČUTLJIVA

Lep pozdrav!

Me veseli, da vam ustreza!

Lp Nada

New Report

Close