Isce se fant
…star do 27 let…
…kristjan, ampak ne zategnjen (npr. sexa s punco pred poroko, ampak bi se porocil in pac ja-da je resen, da ne menja punc kot gate ali se mecka z xy zensko na veselici/party-ju) in da ima kriticen pristop do verskih institucij…
…ki si v prihodnosti zeli otroke…
…razgledan in s smislom za humor..
…priden na faksu ali v sluzbi…
…ki se v prostem casu rad ukvarja s sporotom…
…ki je urejen = cist, urejena frizura…
…da ima mosko energijo = da ni podrejen v razmerju/nesamozavesten/”neroden” v gestah, izrazanju…
Fino je, ce ima vsaj 170cm – da je vecji od mene.
Ni misljeno, da se mi tukaj javljajo tipi – sem imela izredno slabo izkusnjo s spoznavanjem preko neta.
Zanima me, ali dejansko kdo pozna kakega takega tipa? Ker jaz nobenega takega se nisem srecala. Zatakne se pri zadnji tocki – so tipi, ki meni osebno delujejo prevec pozensceni, bojeci, nerodni, kar me ne privlaci.
Sem bila v zvezi 4 leta s fantom, s katerim pa sva se razsla, ker je bil len – pustil faks, sluzbe niti iskal ni, non stop na igricah.
Hahaha… Saj boš še pristala na realnih tleh. In pristanek ne bo mehak…
Pa srečno pri iskanju tvojega princa na belem konju!
Daj sprintaj ta svoj oglas in ga obesi po par ljubljanskih fakultetah ali pa razmnoži in prosi rednega profesorja, da oglas da v roke samo tistim študentom, ki imajo v indeksih vse dokaj primerno ocenjene predmete… To se mi zdi še najboljša varianta
A nisi ti že napisala nekaj časa nazaj, da iščeš fanta? kolikor se spomnim, je bilo kar nekaj kandidatov zainteresiranih, da se bolje spoznate.
A ni šlo? Pri nobenemu?
Da nisi čisto majčkeno preveč izbirčna…a?
Ma a danes res vsi igrajo igrice. A se sploh zavedajo kako stran vržen čas je to.
Če vidiš da igra igrce, mu daj možnost da se jih igra na tebi al pa naj čimprej spoka.
Ne pa iskat princa in predvsem OK lahko iščeš z glavo, a izbrala bosta “srce” oz telo, naj še tako govorijo o nekem razumu, brez živalske privlačnosti in želje ni nic.
…star do 27 let… – Mlad
…kristjan, ampak ne zategnjen (…)in da ima kriticen pristop do verskih institucij… – Da ima vse zakramente, ker se želim cerkveno poročiti, drugače je pa ateist, ki postavlja novoletno smrekico in barva pirha.
…ki si v prihodnosti zeli otroke… – Hitro ga želim prikleniti na sebe
…razgledan in s smislom za humor… – inteligenten
…je priden na faksu ali v službi… – ima veliko denarja ali pa potencial za to.
…ki se v prostem casu rad ukvarja s sporotom … – ima športno postavo
…ki je urejen… – Je lep
…da ima mosko energijo = da ni podrejen v razmerju/nesamozavesten/”neroden” v gestah, izrazanju… – Je mačo, taprav dec
Pri tako zastavljenih pogojih pa prav dolgo ne bi smela iskati. 🙂
ja pri zadnji tocki se zatakne. ne razumem, ampak res, vse poženščeno zadnje čase, še kolesa na avtu ne znajo menjat..
Razumem, da bi rada fanta, a ljudje smo kompleksne osebnosti, ki imam poleg naštetih še kup drugih lastnosti. Bolj kot to, da je kristjan, ki zna zamenjati kolo na avtu, je pomembno, kako se ujameta in razumeta. Kar boš pa videla šele, ko boš nehala ustreznega iskati z anketnim vprašalnikom in si pustila koga malo bolje spoznat kar tako, ker je mogoče ok človek, pa čeprav ne bo nikoli tvoj bodoči fant. Malo bo treba pa prevetriti tudi svoje komplekse in zahteve, če hočeš z nekom sobivati brez nenehnih trenj. Fant, ki bi v tvojem anketnem vprašalniku zbral vse točke, bi namreč verjetno pobegnil pred tabo.
Vsak si fila baterije po svoje. Eni buljijo v tv, eni brkljajo po vrtu, eni šraufajo v delavnici, eni visijo na piru, eni laufajo v hrib, eni igrajo igre, itd. Večina dela vsega po malem. Pretiravanje nikjer ni zdravo.
Meni je igranje (miselnih, strateških, arkadnih,…) iger pri partnerju celo prednost. Znak, da se rad zabava in sprošča tako, da uporablja možgane. 🙂
Vsak si fila baterije po svoje. Eni buljijo v tv, eni brkljajo po vrtu, eni šraufajo v delavnici, eni visijo na piru, eni laufajo v hrib, eni igrajo igre, itd. Večina dela vsega po malem. Pretiravanje nikjer ni zdravo.
Meni je igranje (miselnih, strateških, arkadnih,…) iger pri partnerju celo prednost. Znak, da se rad zabava in sprošča tako, da uporablja možgane. 🙂
[/quote]
Točno. Problem namreč verjetno ni bil igranje igric, ampak nezainteresiranost za odnos ali pa to, da je bila ona preveč posesivna in mu ni pustila nobene proste minute, zato se je vedno bolj umikal v igranje igric. Pogosto v odnosih.
Sedaj so v modi lisasti konji… 🙂
To je zato ker te 4 točke…(razgledan in s smislom za humor,je priden na faksu ali v službi, ki se v prostem casu rad ukvarja s sporotom,ki je urejen),praktično ne morejo obstajati z zadnjo točko, ker so interesi in prioritete, osebnostne lastnosti,… čisto nasprotje “mačota”. Poleg tega pričakujemo da je fant romantičen, komunikativen, potrpežljiv,dober oče, da ima vedno čas za nas…, kar se spet ne ujema z zadnjo točko. Moj če bi bila res huda sila bi lahko zamenjal gumo, vendar za nima nobenega interesa raje bo poklical AMZS, prav tako kaj popravit doma, raje plača profesionalcem. Svoj prosti čas raje porabi za stvari, ki ga veselijo in osrečujejo.
To je zato ker te 4 točke…(razgledan in s smislom za humor,je priden na faksu ali v službi, ki se v prostem casu rad ukvarja s sporotom,ki je urejen),praktično ne morejo obstajati z zadnjo točko, ker so interesi in prioritete, osebnostne lastnosti,… čisto nasprotje “mačota”. Poleg tega pričakujemo da je fant romantičen, komunikativen, potrpežljiv,dober oče, da ima vedno čas za nas…, kar se spet ne ujema z zadnjo točko. Moj če bi bila res huda sila bi lahko zamenjal gumo, vendar za nima nobenega interesa raje bo poklical AMZS, prav tako kaj popravit doma, raje plača profesionalcem. Svoj prosti čas raje porabi za stvari, ki ga veselijo in osrečujejo.
[/quote]
Avtorica povezuje poženščenost z nesamozavestjo in nerodnostjo. Se človek vpraša, kakšno mnenje ima potem o ženskah…
Živjo,
Odkod prihajaš? Lahko se dogovoriva za pijačo, da poklepetava 🙂
Haha dolgo sem premisljeval ce naj sploh kaj napisem da ne bom izpadel “narcis”….Pa sem rekel pa dej, da vidim kak bo odziv 😀
Napisal bom cist iskreno, kot vedno…Čeprav sem po tvojih kriterijih prestar ampak naj bo…Mlad sem namrec 34 😉
Pišeš torej…
-kristjan, ampak ne zategnjen (sem kristjan…skoraj vsako nedeljo v cerkvi). Kar me ne uvrsca med “ta boljse od drugih”…Sem pa… 😉 Sexam pa tudi rad….A kdo mogoce ne? 🙂
-resen…pravijo da se prevec resen…V diskace in klube ne hodim ze kakih 7,8 let…Gasilska veselica ali pa kaki motoristi pa ze, o ja…Alkohola tudi ne pijem, kadim tudi ne…Zdaj pa ze skoraj prevec priden ane 😉
-ki si v prihodnosti zeli otroke…Seveda si jih zelim..recimo dva, tri 😉
-razgledan in s smislom za humor…razgledam mislim da sem no (koncal srednjo poklicno V stopnje+mojstrski in pedagosko andragoski izpit) , izpit za pilota letal..:)…smisel za humor…imam, klovn pa nisem 😉
-priden na faksu ali v sluzbi…faxa ni vec..sluzba pa recimo…farmacija, kar niti ni slabo dandanes 😉
-ki se v prostem casu rad ukvarja s sportom…o ja to pa ja..skoraj vsak dan kako uro…nekoc treniral nogomet in atletiko profesionalno..sedaj se samo tecem in izvajam vaje z lastno tezo…torej recimo da ja…
-ki je urejen = cist, urejena frizura…hmm.imam skoraj crne lase..take “poželejane” z modrimi ocmi…tusiram se dnevno..lase pa vsak drug dan..pravijo da ni dobro ce si jih vsak dan 😉
-da ima mosko energijo…valda jo mam ce sem moski 😀
-fino je, ce ima vsaj 170cm….imam jih 178….cm mislim….kg pa okoli 71,72 🙂
Je pa en problem…sem samski ze vec kot eno leto…zivim sam in tudi postorim vse sam..torej skuham, operem, zlikam, pospravim…in ja, sodelavke pravijo da sem mal cuden…da mi je ex zato pobegnila z drugim ker je imela prevec casa studirat na bedarije 😀 hmm…kaj pa, ce je vse reees? 😀 haha…je ze mimo 😉
tako..to sem jaz..zdej pa nevem…ce sem cuden al ne k sem tole objavil tukaj 🙂
pa lep pozdrav vsem…
Še eden beden klovn nepismen. – Si slep, ali kaj? Mar ne znaš brati, do katere starosti iščem? – Res si kmet opipan opipanski. Mater, kaj vse p.rodi!
Še eden beden klovn nepismen. – Si slep, ali kaj? Mar ne znaš brati, do katere starosti iščem? – Res si kmet opipan opipanski. Mater, kaj vse p.rodi!
[/quote]
Pa kdo bo tebe imel?! Ženšče zateženo!
Pa kdo bo tebe imel?! Ženšče zateženo!
[/quote]
Zase se brigaj kura/kurjek. Res si za “Đabe” – tvoja kurja pamet je zaĐabe! Da te ne vidim več moje teme komentirat – brigaj se zase in za svoj skrbasti kljuncek kurji, ki ga po nepotrebnem vtikaš vsepovsod!
Pusti mi kontakt, če si resen.
Uhhhh…
S takim obnasanjem in odnosom me pa res ne cudi da si sam(sk)a…
Zdi se da tudi ti ne znas brati, saj sem ti v 2 vrstici lepo napisal da sem verjetno prestar…Malo cinicno, malo zares.
Da tako ostro napadas…Malo se skuliraj, padi nazaj na zemljo pa mogoce kdaj najdes koga.
S takim odnosom te nebi imel pa da si ornk in sploh tanajtabuljsa… 😉
Lep vecer se naprej…
M…
Daj ne bluzi govno jedno filozofsko! Zagotovo si požrl vse filozofske knjige na tem svetu … da si sedaj pameten kot barvna televizja.
Pojdi sedaj na 2 deci tiste tvoje doma narejene fukosnice iz grozdja, da boš še bolj zacvetel v svojem filozofskem sijaju.
– Krave si že porihtal nocoj, al mi sedaj iz štale pišeš? :))))) Opipanec opipan en… ne vtikaj svoje buče filozofske, tam, kjer to ni potrebno!
Hehe 🙂 Se eden, ki sanja, da ga bo namočil 🙂 🙂 🙂 Sladke sanje še naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.