Isce se fant
Ma spizdi že nekam debil eden!!!
Ker misliš, da ti bo vsaka dala, če boš spesnil par stavkov 🙂 Sanjaj svinja o kukoruzu:)
Fant 33, ali si čisti greenhorn tu gor, ali pa kljub vsemu ne preveč brihten, če ne vidiš, da je punci nekdo ukradel nick in ga zlorabil za zaključit tole zgodbo. Sicer lepo piše, da išče mlajšega, vendar te je vmes pozvala, da pustiš kontakt. Po opisu si sicer vroča roba, tako da ne vem, zakaj iščeš na spletu, ampak te prepustim dalje, ker si nkaj premlad zame 🙂 No, morda vama pa rata in če, pridita sporočit 🙂
Srečno ločen, 26 let, Lj., itd.,Opiši sebe in če si resna pusti kontakt.
Ma če vidiš, da je zabit kot kanta, da tega o ukradenem nick-u niti sam ne stuhta. Potem pa tukaj filozofira in natepava babe na tem foromu preko tipkovnice :)) Haha – bruhal bom vsak čas :)))
[/quote]
Kakšen klavir si ti pri piz.m., da ti mora ženska pustiti kontakt???
[/quote]
Haha:) Še eden več, ki sanja, da ga bo namočil :)))
Še eden beden klovn nepismen. – Si slep, ali kaj? Mar ne znaš brati, do katere starosti iščem? – Res si kmet opipan opipanski. Mater, kaj vse p.rodi!
[/quote]
Pi.zda ena, človek se je potrudil, da ti je vljudno napisal svoje lastnosti.
Mu nisi mogla napisati: žal si zame prestar. Ne, treba je žaliti, kajne?
Upam, da dobiš kakšne smeti, pi.zda ena!
Pi.zda ena, človek se je potrudil, da ti je vljudno napisal svoje lastnosti.
Mu nisi mogla napisati: žal si zame prestar. Ne, treba je žaliti, kajne?
Upam, da dobiš kakšne smeti, pi.zda ena!
[/quote]
Pi.zda ena pokvarjena opipana – popipana si ti. Domov si ga pelji in mu nastavi barvno televizijo.
Haha ste smesni eni tukaj zgoraj res…
Mi prav dol visi kaj si kdo misli o meni in o moji pameti…Nisem tako sposoben kot eni tukaj zgoraj ki preko neta vidijo in spoznajo cloveka v pol minute kolikor traja branje odgovora 🙂
Dej razlozite mi prosim kako se ukrade nick no..Razsvetlite mi pamet prosim..Kaj ne rabis gesla za to ali kako? 🙂 😀 Dobro ce si nek hecker to gre, kar pa dvomim da je tu imel prste vmes…
Pa lepo noc se naprej vsem.
Bla, bla. Še meni gredo kocine pokonci, po samo par min.prebiranju tvojih filozofskih postov, kaj šele ženskam?
Ma kdo ti to sploh verjame? Tukaj se hvališ o tem in onem – kao princ na belem konju :))) hahaha Takega tipa, ki se nekaj tukaj hvali niti povohala ne bi. Po mojem si en sfilozofiran psihič, ki je odvisen od barvne televizije.
Kaj pa napisala takega, da ne bi moglo bit sprejemljivo. Dej punca, drži se svojih kriterijev, tak fant zagotovo obstaja, ker ne zahtevaš nič pretiranega. Glavo gor!
Ta Resen33 je idealen zate – daj mu kontakt, in se spoznajta, pa še tistega kriplna 26l iz Lj lahko zraven povabita :)))
[/quote]
Tebe debilko sem mislila. Spoznajte se križam, ter si jih malo povlecite :)))
Sem samo napisal to kar je res…Hvalim se pa nerad…Je res dandanes tako cudno ce zna dec poskrbet sam zase? Ali bi moral biti res mamin sinko ki mu mama pere umazane gate in kuha kosilo?
Oprosti, jaz to nisem..Ce si pa ti BMW M5 pa me niti malo ne zanima. In ja, tvoj nick se sklada s tvojim razmisljanjem…BMW pa to…Vecvrednostni kompleks k mas BMW a? 😉
Kakšen klavir si ti pri piz.m., da ti mora ženska pustiti kontakt???
[/quote]
Haha ha ha, nisem klavir. Kakšen sem, kdo sem se lahko prepričaš jutri. Vabljena na kosilo točno opoldan na Ljubljanskem gradu.
Ahahahhhah
Lej jo, išče. Deklina iše pebeka, ki bi bil prav za njo spočet. Pa kaj ti koza domišljava misliš, da so taki na svet za tebe prilezl al kaj?
Jebelacesta vsi bi vse mel sami pa ne bi nič nardil za to. Seveda, pa dobro da nisi povedala še kolikšen mora bit mesečni dohodek, pa krvna slika… ne se ebat.
Tkole ti bom povedal. Tvoje želje si lahko ponavljaš v svojem malem svetu na nekem oblačku kjer se lahko pogovarjaš sama s seboj. V življenju bo kvečjem vzemi ali pusti. Ne pa da se bo kdo še zmišljal kaj bi moral drug partner imet. Koliko tebi podobnih koz sem že srečal za katere nisem bil baje dovolj popoln. Ja točno tako izjavo sem fasal v fris. Ne boš verjela s kakšnim užitkom sem provociral in dražil po tistem ko sem bil tako zavrnjen. Lahko bi uživale vse kar bi jim omogočil (morje, potovanja, dobra družba, veze, poznanstva) pa ker tega niso videle iz prve sem bil odpikan. Če bi se petelinil bi bila zgodba drugačna a potem nihče tega ne ceni, če vidi da je vse avtomatsko postlano. Ker takim je samoumevno, da mora biti za njih perfektno in nič manj. Kaj pa vi gospodična? Kakšnim kriterijem pa vi ustrezate če ste lahko za trenutek pošteni do sebe? Zagotovo niti polovici tega kar pičakujete… pardon, ZAHTEVATE od drugih.
Zaradi takih “iskalcev” se je izgubil smisel osvajanja in spoznavanja naključnih oseb. Ker danes vsi hodite z nekimi ideali in pričakovanji v teh puhlih glavah. Kje je tista preprostost, ko so ljudje raziskali in dejansko spoznali človeka in se po preizkusu odločili če je pravi… Kaj imaš za iskat? Partnerja se ne išče, razen poslovno. Ti iščeš kvečjem komoditeto za svojo lastno rit. Za nesrečnika ki bi te podpiral, pa ti je vseeno. Niste normalni in če vam do zdaj tega še nihče ni objasnil, vam bom jaz.
Iščeš ljubezen/partnerja… pfff ko srečaš osebo ki to izjavi si lahko prepričan da nima 5 čistih v glavi. Niste v supermarketu kjer pridete iskat nekaj kar je potem vaša last. Resno, od*ebite s takimi temami in prošnjami. Še prej pa odrastite.
hihi … umazane gate prati, in kuhati kosilo. Pri pravi babi te bo moralo biti še kaj več skupaj, kot samo za pranje gat in kuhanje kosila. Nevem, zakaj sem dobil občutek, da si en navaden luzer, ki se samo brani in izmotava? Pa tvoj nick “Resen33” mi tudi vse pove 🙂 Si ti resen k.moj
Provokacija je vse skupaj, ma odj. Oglas je napisal en zajebant tu gor, bedaćki no.
Daj to konjo jedan celjski – od.jebi, in veselo odkokodakaj v svoj kokošnjak, plus Resnega33 zraven vzami in skupaj tam v kokošnjaku med kurami filozofirajta… pa tistega debila 26l iz Lj še zraven vzamita – jutri se lepo dobite na kosilu v Lj., potem pa si jih malo med seboj povlecite, in bo :))) Viel spass maistore celjski 😉
Forum je zaprt za komentiranje.