Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Isce se fant

Isce se fant

Kukuruz se cist strinjam s teboj…
Mogoce sem pa zato ze vec kot leto samski..Ker ne iscem…Ce je namenjeno, se bo zgodilo..Ljubezni se ne isce in ne izsiljuje zanjo..
Pozdrav

Ti si ena provokacija. Meniš, da smo sedaj že kar vsi na provokacije, ali kaj? V kolikor si ti mahnjen na svinjsko meso, še to ne pomeni, da sem tudi jaz:)))

Daj to konjo jedan celjski – od.jebi, in veselo odkokodakaj v svoj kokošnjak, plus Resnega33 zraven vzami in skupaj tam v kokošnjaku med kurami filozofirajta… pa tistega debila 26l iz Lj še zraven vzamita – jutri se lepo dobite na kosilu v Lj., potem pa si jih malo med seboj povlecite, in bo :))) Viel spass maistore celjski 😉
[/quote]

Boli, ko nekdo nastavi ogledalo?

Večje bruleske nisem še videl. Neotesana nešolana čefurka misli da se lahko zmišlja

Kakor bi vaši rekli:
Marš dole.

Točno si se zagrel in opalil zame v štartu na tem forumu, ter se pričel kasneje hvaliti, kako si oh in sploh, potem pa z MBW M5 na koncu ugotoviva, da znaš samo kuhati in prati gate, pa še tega se ne da preveriti :))) … mater, res si maher pri 33letih – ni da ni.

“Lahko bi uživale vse kar bi jim omogočil (morje, potovanja, dobra družba, veze, poznanstva) pa ker tega niso videle iz prve sem bil odpikan. “

Po tvojem opisu nimaš niti zase, lastna hvala cena mala.

Haha opalil zate..Zakaj ze?
Da znam samo to ves ti ki me res dobro poznas ane? 😉
Se enkrat preberi moj odgovor…Ne..raje dvakrat…Ali pa trikrat…Mogoce ti ostane v kratkorocnem spominu se katera moja lastnost…Ajaaa ti nimas spomina res…Niti mozganov nimas 😉
Mal heca oz. provociram nazaj, ce ti ze z temo provociras 😉
Lp

Saj ti ni treba verjet, kolega. Enostavna zgodba. Glej svoj posel pa ga boš imel vedno preveč. Dejstva so dejstva. Če boš ti mislil drugače še ni nujno da je to res.

Boli, ko nekdo nastavi ogledalo?

Večje bruleske nisem še videl. Neotesana nešolana čefurka misli da se lahko zmišlja

Kakor bi vaši rekli:
Marš dole.
[/quote]

Od.jebi še 1x šupak celjski. Ti pa si šolan? Po tvojem izražanju sodeč si kupil še osnovno šolo, pa saj to je v tvojem Celju čisto normalno :))) Ajde, pojdi sedaj nazaj burek pečt, ali greš gate prati in kuhati? – Znaš vse to? Potem si original za Resen33 – izmenjajta si kontakte :)))

Točno tako! Zato pa se bo sedaj preimenoval v: Popuši mi ku.rac :))))

Odj. tega norca, če si pa napisala oglas – lej ne vem, se ga pa drži, ker imaš top kriterije.

Točno tako! Zato pa se bo sedaj preimenoval v: Popuši mi ku.rac :))))
[/quote]

A si se izdal in si bejba z lulekom? 😀 😀 😀

Od.jebi še 1x šupak celjski. Ti pa si šolan? Po tvojem izražanju sodeč si kupil še osnovno šolo, pa saj to je v tvojem Celju čisto normalno :))) Ajde, pojdi sedaj nazaj burek pečt, ali greš gate prati in kuhati? – Znaš vse to? Potem si original za Resen33 – izmenjajta si kontakte :)))
[/quote]

Draga samska, upam da se ne srečamo kje na kakšnem kadrovskem razpisu.

Nekateri svojo srečo že imamo. Nekateri pa je še dolgo ne boste imeli. Sploh pa ne s takim obnašanjem. Z razlogom si samska in samska boš ostala dokler ne odraseš. Obnašaš se slabše kot marsikatera pubertetnica, ne pa da boš še drugim jezikala nazaj o kulturi in izobrazbi.

Še ena v vašem jeziku:
Jel ti takav bio kučni odgoj? Loš i neefikasan?

A si se izdal in si bejba z lulekom? 😀 😀 😀
[/quote]

Posveti se raje pranju gat in kuhanju.

Ah ja in zopet se iz ozadja v podporo oglašajo samske neuslišane device v penzionu, ki še kar čakajo pravega. [hashtag=cenimsemuch]#cenimsemuch[/hashtag]

Draga samska, upam da se ne srečamo kje na kakšnem kadrovskem razpisu.

Nekateri svojo srečo že imamo. Nekateri pa je še dolgo ne boste imeli. Sploh pa ne s takim obnašanjem. Z razlogom si samska in samska boš ostala dokler ne odraseš. Obnašaš se slabše kot marsikatera pubertetnica, ne pa da boš še drugim jezikala nazaj o kulturi in izobrazbi.

Še ena v vašem jeziku:
Jel ti takav bio kučni odgoj? Loš i neefikasan?
[/quote]

Mar mi želiš povedati, da poleg kuhanja in pranja gat (kot Resen33) obvladaš še bosanski jezik? :))) Ta pravi si.

Mar mi želiš povedati, da poleg kuhanja in pranja gat (kot Resen33) obvladaš še bosanski jezik? :))) Ta pravi si.
[/quote]

Daj nauči še Resnega33 bosansko, da bo še po bosansko znal filozofirati :)))

[/quote]

Ti se kar zajebavaj. Nikoli nam še ni šlo tako slabo da bu se morali dajat v oglase na spletu. Ne vem če gre lahko človek še nižje, ker spoznavanje na spletu je oregovorno rezervirano… no saj veste koga (vrabci čivkajo da gre za škart robo).

Ti se kar zajebavaj. Nikoli nam še ni šlo tako slabo da bu se morali dajat v oglase na spletu. Ne vem če gre lahko človek še nižje, ker spoznavanje na spletu je oregovorno rezervirano… no saj veste koga (vrabci čivkajo da gre za škart robo).
[/quote]

Ajde sedaj na 2dcl šmarnice, in bo vse ok. Vse boš videl drugače. Preveč se sekiraš.

koruza kaj imaš od tega, da se tle ven mečeš, res ni kulturno, še manj vzpodbudno. Punca si bo že našla pravega. Lahko poskusi tudi z oglasi ,kot na tisoče drugih.

Ajde sedaj na 2dcl šmarnice, in bo vse ok. Vse boš videl drugače. Preveč se sekiraš.
[/quote]

Jest sem že skos pod gasom. Bemti, pust mi vesele pametvat. Da vidm kok nizko bo avtor/ica šel/la. Pa toj ja tabolš brat kako se človk v lastne bedarije zapleta.

S takim obnašanjem bolje, da se sploh ne oglaša. Konec citata.

En ji mora povedat, pa če noben nima jajc al pa volje ji bom pa jst.

Hej… pustis svoj kontakt? Po opisu sodec bi te z veseljem spoznala…
Lp

Aja… namenjeno razocaran33 …

Ne bo ti ga, ker je šel sedaj prati gate in kuhat

Ajde bajo…

razočaran33
navali, razpali.

Da vidimo to mlado energijo. Naj vama bo rjuha lahna. Uživat, se spoznat, to je tisto. Navijam za vaju. OLE OLE ŠAMPIONI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close