Isce se fant
Ne bo ti ga, ker je šel sedaj prati gate in kuhat
[/quote]
Kako patetično. Izkoriščati tuj nickname, da se manipulira debato. Še en razlog da bo ena sama ostala sama za vedno.
Manijak manipulatoraki babji.
Kako patetično. Izkoriščati tuj nickname, da se manipulira debato. Še en razlog da bo ena sama ostala sama za vedno.
Manijak manipulatoraki babji.
[/quote]
Ti pa si resnično že smešen s svojimi komentarji, kajti že celoten večer si pišeš s samim seboj.
Ajde bajo…
Da vidimo to mlado energijo. Naj vama bo rjuha lahna. Uživat, se spoznat, to je tisto. Navijam za vaju. OLE OLE ŠAMPIONI
[/quote]
Koliko pa si ti mucek razdražljivi star? Mi zaupaš svoj kontakt?
Ti pa si resnično že smešen s svojimi komentarji, kajti že celoten večer si pišeš s samim seboj.
[/quote]
Od sredine tretje strani dalje pa res. Kaj čem. Originalni avtor ni diht, kar z lastnimi izpadi dokazuje že cel večer. Prišel sem mu samo uničiti šov. BMK, ta forum je majka. Prideš, sodeluješ brez regustracije in ideš ČA.
Najdita se s svojim izbrancem in se pofočkajta. Navijam za vaju 🙂 srečno.
Koliko pa si ti mucek razdražljivi star? Mi zaupaš svoj kontakt?
[/quote]
Saj niste resni :))
Ste pa za hece. Mar mislite, da sem po žup priplaval?
Saj niste resni :))
Ste pa za hece. Mar mislite, da sem po žup priplaval?
[/quote]
Po žup prplavu?
Po žup prplavu?
[/quote]
Župa je za jest, ne za plavat. 😉
Ajd, dj naskoč jo že, als po žup prplavu?
Župa je za jest, ne za plavat. 😉
[/quote]
Ma kwa pa jst vem.
Daj ne slini se več, in odpilotiraj v kokošnjak med kure. :)))
Pusti mi kontakt, če si resen.
[/quote]
Mi lahko posreduješ svoje uporabniško ime, da ti pošljem zasebno sporočilo.
Mi lahko posreduješ svoje uporabniško ime, da ti pošljem zasebno sporočilo.
[/quote]
Si Kitajc, ali kaj?
Haha, dej mi potem ti cifro na zs, da te pokličem 😉
[/quote]
Še en zahojenec več, da ti je.bem vse po spisku! – Kakšen klavir si, da ti moram jaz kot ženska pustit kontakt?? Si ne moreš narediti enega pof. fake E-Mail naslova, in ga pustiti na tem forumu, da ti pišem nanj? Pa vsi ste eno in isto sranje – eden zna kuhati in prati gate, drugi filozofira, tretji pa še fake E-Mail naslova ni sposoben skupaj spraviti. Kje sta vaša iznajdljivost in šarmerstvo?
Še en zahojenec več, da ti je.bem vse po spisku! – Kakšen klavir si, da ti moram jaz kot ženska pustit kontakt?? Si ne moreš narediti enega pof. fake E-Mail naslova, in ga pustiti na tem forumu, da ti pišem nanj? Pa vsi ste eno in isto sranje – eden zna kuhati in prati gate, drugi filozofira, tretji pa še fake E-Mail naslova ni sposoben skupaj spraviti. Kje sta vaša iznajdljivost in šarmerstvo?
[/quote]
S takim odnosom se kar sprijazni, da boš sama in zafrustrirana aja sory si že takšna 😉
S takim odnosom se kar sprijazni, da boš sama in zafrustrirana aja sory si že takšna 😉
[/quote]
Hey. Bi šel z menoj na drink? Kwa provš?
Hey. Bi šel z menoj na drink? Kwa provš?
[/quote]
Ahahahah lej ga še kar ne preboli. Previše samj joj sjebo samopouzdanje pa se mora pretvarjat da je kukuruz. Uuuuuu jebela. Kater lolek se spet pretvarja da je ženska ki išče deda.
It is official:
Dragi pebi naivni, to vam pravim. It’s a trap. Ne spoznavajte bab po spletku ker znate naletet na klobaso. :))
Amaterji zafrustrirani vsi povrsti. Ahahahahhhh pa ne moreš verjet… in potem bi se eni še ponujali pa kontakte na internet dajali da vam bo kdo številko ali email naslov zlorabil.
MON je postal idioten test 🙂
Ahahahah lej ga še kar ne preboli. Previše samj joj sjebo samopouzdanje pa se mora pretvarjat da je kukuruz. Uuuuuu jebela. Kater lolek se spet pretvarja da je ženska ki išče deda.
It is official:
Dragi pebi naivni, to vam pravim. It’s a trap. Ne spoznavajte bab po spletku ker znate naletet na klobaso. :))
Amaterji zafrustrirani vsi povrsti. Ahahahahhhh pa ne moreš verjet… in potem bi se eni še ponujali pa kontakte na internet dajali da vam bo kdo številko ali email naslov zlorabil.
MON je postal idioten test 🙂
[/quote]
Debil velenjski ne napihuj se preveč. Če že imaš ti slabe izkušnje s internetnim spoznavanjem, še ne pomeni, da jih imamo vsi, ali povedano po domače: Če sebe smatraš za debila velenjskega, še to ne pomeni, da smo vsi ostali debili.
Debil velenjski ne napihuj se preveč. Če že imaš ti slabe izkušnje s internetnim spoznavanjem, še ne pomeni, da jih imamo vsi, ali povedano po domače: Če sebe smatraš za debila velenjskega, še to ne pomeni, da smo vsi ostali debili.
[/quote]
Ahahahahhaha surla do tal. Si je težko priznat? :)) Zakaj potem še iščete, če so izkušnje tak super? Ne štima neki tvoja taktika. Ngde sm čül, da je definicija tepca ponavljanje istih napak kljub temu, de vidiš ka ne gre dobro skoz.
In pebi… dejmo bit realni… meni pravte, de sm nesramn, a vaš izbor besed sega v višek primitivizma. :))
Še froci se znajo bolj resno zmenit med seboj, kot vi.
Ahahahahhaha surla do tal. Si je težko priznat? :)) Zakaj potem še iščete, če so izkušnje tak super? Ne štima neki tvoja taktika. Ngde sm čül, da je definicija tepca ponavljanje istih napak kljub temu, de vidiš ka ne gre dobro skoz.
In pebi… dejmo bit realni… meni pravte, de sm nesramn, a vaš izbor besed sega v višek primitivizma. :))
[/quote]
Kmetavzar – usekanec velenjski. Pa itaq ste vsi malo zahojeni v tem šiptarsko/bosanskem Velenjkovcu!
[/quote]
Lejga, tis pa res un ta prov velenjski buhtelj na kubik. Zihr prov velensk bosanc
Lejga, tis pa res un ta prov velenjski buhtelj na kubik. Zihr prov velensk bosanc
[/quote]
Haha on je že mogoč bosanc, sam vi ste pa še zmir zafrustrirane tečke brez fukpartnerja po katerem se vam toži ko pridete zalezovat na forum. Same jokice na kupu :)) Vas pač daje fukotožje … druge ni kot da se greste spraznt na roko al pa pač plačate.
Pustte internetse pa raj neki naredte v reali. Lol. Sam nasvet.
Ena sama, takih fantov je kar nekaj, sploh pri nas okoli lahko rečem tako za prijatelje… ki so kul in ustrezajo opisu… samo kaj pol ko ustrezajo opisu? To so pogoji za …. ??? Eno punco?, ja hudo vsi fantje ki ustrezajo opisu se bodo takoj javili, ker ne samo da so zvedeli tako veliko o tebi, ampak še ustrezaš njihovim merilom perfektno, ker imaš tako podroben opis…
Punce bi rade da bi fantje, ki ustrezajo njenim pogojem kar v vrsti čakali… potem pa tistega ki bi ga izbrala za moža bi blagovolila nagovoriti in povedala nekaj o sebi, kakšen teden pred poroko mogoče. To je perfekten opis, da dobiš vse, razen tiste ki ustrezajo opisu, kar je ta forum tudi dokazal. Mal ste smešne skratka, kar mislite da bo fant ki ga vidite pritekel naproti ko ga srečate na cesti, čeprav ga sploh ne pogledate… pa rekel jaz sem to kar hočeš
Forum je zaprt za komentiranje.