Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Išče se moderator tega foruma!

Išče se moderator tega foruma!

Če je kdo resen, si želi v realnosti malo pogovoriti o tem s Primožem in postati tule moderator, ter brisati in brisati in brisati… naj odda tule svoj glas, potem pa bomo nominirali 🙂

Skratka ideja je, da se dvigne kakovost tega foruma, čvek pa spravi na novi forum “Virtualni sex”.

a za onega novega tud?

leta letijo - iščem stevardeso

Bi se dalo zmenit.

se strinjamo z g.ministrom- naj se zopet povrne temu forumu nekdanja veljava in bleščeče ime- da bo zopet vreden svojega imena “SEX V MESTU”, zatorej nabrusimo kose in preženimo dol vse pisune ki omavaložujejo to sveto ime, uvedimo cenzuro ( beseda nepoznana v naši preljubi dolini šentflorjanski) in naj se piše tisto kar bo moderatorju ljubo …in seks se bo potegnil v ilegalo, v temačne kotičke naših sob…hehe, bo že

Gre se za to, da se flanc in spam preneseta drugam.

čeprav redko, se strinjam s tabo, no čeprav je sedaj vprašanje če se ne najdem pod flanc-kakorkoli že v vseh pogledih te podpiram

mirella bi bla taprava : )

se strinjam za flanc, ampak kaj je spam v tem primeru? če so tukaj zajete te “erotične ” zgodbice se strinjam…..

ja mirella bi bila prava, s tem da se mi zdi da bi dobila cenzura novo ime-hehe, ne resno se strinjam mirella ima feeling za take stvari, torej ima moj glas

No super. Zdaj se bo pa še moderiralo. V tem primeru Predlagam Nodija. Bo forum za fantke in tiste “ženske”, ki so jim fantki v kontekstu…

Se bojim, da je podeljevanje vlog “bogov” in “od boga poklicanih” napovednik zamrtju…

Prejšnji izgled je bil precej bolj pregleden. Tole pa …

to pa itak. prej je bilo lažje preskočit tiste ki jih tudi pod razno nisi želel brat. ampak baje je zdaj to moderno in tako more bit.

hahaha

miljavžent čvek forumov je tu gor na monu… pravzaprav se skoraj čisto vsak forum tukaj izrodi v čvekalnico, ko pride nekaj ljudi, ki bi radi četali in se jim zdi pač forum čisto primerna oblika za to.
ne vem, kaj bi potem še z eno delitvijo dosegli

spomnim se, da je bilo par let nazaj burna debata in kreganje tu gor, ali je primerno imeti čvek, ali se je pametno malo omejit. punca, ki je to odprla, je bila nagnana, tako, da se je kar kadilo zanjo, rezultat vsega skupaj pa je bila obvezna registracija.

me pa zanima v čem je razlika, mislim med forumom ali med chat-om? kolikor je meni znano se beseda forum navezuje na prostor kjer se ljudje srečujejo in podajajo oz. izmenjavajo mnenja- da v vsakem primeru medsebojno komunicirajo( chet-ajo) je pač neizogibno, zdaj ne razumem kaj bi pravzaprav radi-da vsak ne temo poda samo eno mnenje in nič več-ker če poda dva ali več je potem to že chat in ne več forum?vska sistem dejansko pozna samoregulativo in stvari se vedno nagibajo k ravnotežju- namreč res je da se teme pogosto izrodijo ampak , hej vsaj nekaj se dogaja, medtem ko nekateri samo navržejo kako je vse brezveze- se strinjam ampak dejte potem nekaj od sebe- pač po stari navadi -najlažje je kritizirat

forum je po mojem mnenju namenjen konstruktivnim debatam o določeni temi, chat je pač klepet brez nekega posebnega namena… tega slednjega je bilo na tem forumu pač ogromno

in kje bodo meje?

je bilo res, no zdaj še tega ni več-ni več ne konstruktivne in nekonstruktivne debate-skratka nič-in kaj zdaj? glede na to kako si vsi želimo biti konstruktivni- dejte eno konkretno temo predlagat , pa da vidimo kje smo, boš ti prvi(a)?

eto vidiš gabrijel kaj je zdaj s tem – jaz naprimer ne znam razbrat komu je tvoje vprašanje namenjeno, pa nisem glih trot.

upssss….sem mogoče že presegla tisto mejo primerno za forum? če mi ti odgovoriš bo pa to že flanc….

toliko o tem.

no meni osebno se je prej zdelo veliko boljše in bolj pregledno, kaj naj ti rečem- upam da nama gre v eksu bolje kot zdajle tule gor, kaj praviš? upam da si ga deležna toliko kolikor ga potrebuješ-zdaj pa že flancam

Tkole je z zadevo. …. Reguliranje foruma z nekim admisnistratorjem je eno veliko sranje. Pika. Do zdaj je teklo prav fino, z izjemoma občutljivimi in temu primerno žaljivimi ljudmi, ampak ti že po defaultu morajo bit prisotni.

misliš da bi šlo….no…..kot tandem…..hahah

da ne boš grešnih misli že kaj na začetku dobla….

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close