Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Išče se serija

Išče se serija

Zdravo! Mene pa zanima, če se kdo mogoče spomni naslova tele serije, mislim da je bila skandinavska, v norveščini, nisem pa sigurna. Pa mislim da so predvajali na tv slo 2. V glavnem govori o neki najstnici Dani ali Danielle, mislim da je bila brez staršev in v nekem domu, hoteli pa so jo dati v neko rejniško družino, sama pa se je upirala. Pa imela je še mlajšega bratca. Vanjo se je zaljubil nek fant, imena se ne spomnim, pa prosim ne mi zamerit, ker je res ze dolgo casa minilo, odkar sem gledala. No, potem je pa ji je ta fant pomagal, da so skupaj pobegnili v neko pocitnisko hisico, s sabo pa je vzela tudi bratca. Zal mi ni nikoli uspelo pogledati do konca, to je tudi razlog da jo iscem. Spomnim pa se se posameznih prizorov, npr. ko je ta punca Dani skupaj z bratcem prišla gledat zajcke k temu fantu, pa ko je nekemu starejšemu fantu prevrnila skuter, ko je ta fant izvedel, da je tudi njegovemu najboljsemu prijatelju vsec ta punca, pa ko so zbezali, se spomnim, da sta se punca in bratec skrila v pokrito prikolico na kolesu, ki ga je vozil ta fant. Tole je zaenkrat vse, kar se spomnim, upam da bo vsaj malo v pomoc. Pa najlepsa hvala za vse ideje in za pomoc pri iskanju serije :).

New Report

Close