Išče se vezana,poročena
Iščem vezano žensko za občasna diskretna srečanja
Iščem žensko, pripravljeno na igro in uživanje v občasnih diskretnih srečanjih, kjer boš popolnoma podrejena, brez obveznosti, le za užitek in raziskovanje meja.
O meni:
Star sem 38 let, visok 183 cm, nekadilec, vezan
Umirjen, diskreten, spoštljiv, vendar igriv
Iščem žensko, ki si želi občasnih, varnih in spoštljivih srečanj brez pričakovanj izven tega
O pričakovanjih:
Igranje in raziskovanje submisivnosti
Srečanja bodo občasna, diskretna, brez obveznosti
Poudarek na spoštovanju meja, brez pritiska, z užitkom in igrivostjo v ospredju
Ob začetnem spoznavanju bo pogovor osnoven, kasneje pa se bomo dogovorili za podrobnosti.
Če si pripravljena na občasna srečanja, kjer bova raziskovala meje, brez nepotrebnih vprašanj in zaupno, piši mi.
Anonimno 050763, 26.04.2025 ob 08:06
Jest tudi, si želim! A je to kot loterija!
Točno tako. Loterija. Vložiš 40€ za sobo, v kateri ti ponujajo sex, pa ne dobiš nič. Enako kot na lotu, obljubljajo miljone, dobiš pa nič. Za več informacij pišite na: sobazanajem@gmail.com
Anonimno247, 26.04.2025 ob 14:43
Preķleta pizda pokvarjena,da te ni sram take klanfe srat……vabiš ne neki vikend, ki ga sploh ni,s pretvezo da bi ti katera nasedla
Ker nisem vedel da se pod ženskim imenom skrivaš ti, pederčina, lažnivc in prevarant. Poslal si mi kot ženska, mail katerega ti je dala prijateljica od njenega prijatelja. V bistvu pa si bil ti lastnik tega maila in sobe. Zahteval si 40€, z namenom prevare in pridobitve koristi. V vsakem mestu si imel sobo na razpolago.
Žal mi je da te že prej nismo razkrinkali, ker ti je kar nekaj bedakov in idiotov nasedlo in ti poslalo kodo.
In ne zavajaj več, ne laži tukaj, ne odpiraj stare teme, ne ponujaj lažne maile in še in še…
Skratka, zgubi se s tega portala in gnij tam na Dobu, v miru odsluži svoj dolg kateri ti je naložen “v imenu ljudstva”. Mi ti nismo krivi, če si baraba, pa da nas zaradi tega tukaj posiljuješ in se nam maščuješ.
Anonimno247, 26.04.2025 ob 15:53
V keri sobi si zdaj ti?
Si v samici ali na zaprtem oddelku?Zgleda da ti škoduje, ko te vsak dan filajo v prdekarno….upam,da ne zanosiš, da ne bo še kak izrodek podoben tebi,gazil našo prelepo zemljo…fuj te bilo govedo
A zdaj smo mi goveda, ker smo te razkrinkali pokvarjenega retardiranega idiota, prestopnika in alkoholika. Toliko si glup, da se ne zavedaš, da to berejo tudi drugi uporabniki tega portala in točno vedo kdo je tu gnoj in pederčina, prevarant…. S tem ko hočeš očrnit druge, si še globje koplješ jamo. Sprijazni se, da ti je biznis propadel, kjub temu da je bil dobro zamišljen in skrbno načtovan. Ti si računal, da su tu samo pohotni idioti, spregledal si pa da nas je tudi kar nekaj normalnih in razgledanih.
Pričakujem še tvoje nadaljnje izbruhe, ker vidim da počasi zgubljaš živce…če te bo pomirilo, ti pošljem kodo za 40€.
Vrni se raje k svoji temeljni dejavnosti, nastavljanje ritke. Vem da peče in boli čez nekaj časa, a zaslužek je zagotovljen…tole z najemom fiktivne sobe nažalost več ne bo šlo.
Anonimno10410, 26.04.2025 ob 16:31
Ehh…se opravičujem vsem…sam sem res govedo,zaprt na Dobu,preživljam hudo abstinenčno krizo….V edino veselje in tolažbo mi je ,da ga lahko komu pofafam ali mu nastavim mojo lepo ,pohotno ritko.Če koga zanima dopisovanje ali celo kaj več, mu z veseljem pustim kontakt
Torej še ne misliš nehat. Tudi ta fora z uporabo mojega nicka ti več ne vžge. Iz aviona se vidi kdo kaj piše. Res si nedokazno budalo, brez pameti in morale. Podn od podna. Mi ti hočemo samo dobro, hočemo ti pomagat, ker sam tega ne zmoreš, si pregloboko zabredel. Si odvisnik od tega portala. Odprl in obnovil si nešteto tem, takšnih starih že tudi več kot 20 let. Uporabljaš nešteto različnih nickov, pišeš sam sebi. Na dnevni bazi odpreš kar nekaj gmailov za dopisovanje. Vse to se beleži, dragi moj. Enkrat ti bo za vse to izstavljen račun. Takrat bo ritka premalo zaslužila za poplačilo, boš moral nastavit še svoj enako usrani gobec.
Anonimno10410, 26.04.2025 ob 18:16
A moj gobec al tvoj….res nevem kdo si….kradeš mi vzdevke,res si bogi na Dobu, pokvarjen do amena…bog se te usmili.Bom kontaktiral kolega paznika na Dobu naj ti pojačajo večerno porcijo v ritko
Sem ti že povedal, debil, razločno in nedvoumno, da ti te finte z kopiranjem mojega nicka ne vžgejo več, pa še kar siliš na enak način. Enako kot koristiš enak vzorec za svoje prevare v upanju da bo kdo nasedel, da ga okrog prineseš za teh bogih 40 €. Očitno je tebi to edini vir zaslužka, lenuhar, zato se pa tako razburjaš. Si pač omejen v glavi, v kar smo se vsi prepričali, pa nisi sposoben za kakšno normalno legalno delo.
Naj te še poučim, tudi moška prostitucija, s katero se tudi ukvarjaš, zaenkrat še ni legalna.