Išče se ženska, ki si želi uživati
Išče se ženska, ki si želi diskretno uživati življenje – tako v spolnosti, kot tudi v lepih materialnih stvareh.
Če te zanima druženje s poročenim 36 letnim, se mi javi na: [email protected]
En izmed mnogih, ki se takole ponuja in prosjači po številnih portalih.
Ja tipčki, ne vem, ne vem, ampak a ste res tako zanič, da se morate na vseh portalih oglaševat?
jaz pa ne vidim, kaj naj bi bilo s tem narobe – sem imela ljubimca, ki me je razvajal – itak, da me je pa zadovoljil precej bolje kot mož doma. Škoda, da si iz LJ, drugače bi se zmenila.
Ja, res, na vseh portalih kot so Twoo, Badoo, kupid, lolispot … povsod polno takih prosjakov kot je avtor.
če si recimo mamica samohranilka, a ni to prava prilika? tip te razvaja, kam odpelje, ti kaj lepega kupi, ti kakšen evro primakne – doma pa ne rabiš novih baterij za vibrator kupovat vsak teden 🙂
Če bi bili taki tipi kaj vredni, ne bi tako prosjačili.
Je pa takih tipov, ki se takole ponujajo kot avto, na vseh portalih na stotine. Očitno nezaželena roba, da se morajo tako intenzivno ponujat.
A si ti samohranilka 🙂 .. in si želiš priložnosti ? 🙂 … mogoče lahko pomagam 😉
Avtor je sigurno proti zakonu o homičih.
On rabi ženo pa še eno za postrani.
To so ti hetero veze.
Si upam trdit, da je mnogim mamicam samohranilkam družina razpadla točno zaradi takih luzerjev, kakršen je avtor, in zaradi takšnih žensk, kakršne avtor išče. Da bi zdaj sama naredila isto eni drugi ženski in drugim otrokom? Ne se hecat!
Zmagali smo na referendumu, zdaj je pa čas za nove ljubice.
Še en poročeni dripec, naveličan svoje babe, ki misli, da bo na internetu mimogrede našel sveže meso. nema ništa. Se boš moral bolj potruditi, niso babe tako glupe.
… Če pa so … Pa bog jim pomagaj. Kaj ene imajo res tako krizo, da na tak bedni post padejo??
Kaj se ene tle hvalite z ljubčki. Dobiš ha lahko v službi, v kafiču, skratka za prvim vogalom. Moški ste res revčki, Mali počvekaš, se nasmejiš …. Pa že majo mokre sanje in jezik do tal.
Bolj mokre sanje bab so to. Kolk jaz vidim, vas nihče od dedcev kaj dost ne šmirgla.
Si upam trdit, da je mnogim mamicam samohranilkam družina razpadla točno zaradi takih luzerjev, kakršen je avtor, in zaradi takšnih žensk, kakršne avtor išče. Da bi zdaj sama naredila isto eni drugi ženski in drugim otrokom? Ne se hecat![/quote]
Odlično povedano.
Če bi vse ženske rekle ne zasedenemu moškemu.. sploh ne bi bilo varanja.
Pa kaj vam je danes s takimi izjavami, ena bolj butasta kot druga. WTF???
Si upam trdit, da je mnogim mamicam samohranilkam družina razpadla točno zaradi takih luzerjev, kakršen je avtor, in zaradi takšnih žensk, kakršne avtor išče. Da bi zdaj sama naredila isto eni drugi ženski in drugim otrokom? Ne se hecat![/quote]
Odlično povedano.
Če bi vse ženske rekle ne zasedenemu moškemu.. sploh ne bi bilo varanja.[/quote]
Varanje je posledica, ne vzrok.
…morala in denar nista šla nikoli skupaj….:)
o čemur govorite v tej temi je nabolje prikazano v filmu
Nespodobno povabilo (demi moore,robert redford), v razmislek :))
Odlično povedano.
Če bi vse ženske rekle ne zasedenemu moškemu.. sploh ne bi bilo varanja.[/quote]
Varanje je posledica, ne vzrok.[/quote]
Posledica česa?
Nečimernosti? Egoizma? Odvisnosti od adrenalina? Jabivetrstva?
Varanje je posledica, ne vzrok.[/quote]
Posledica česa?
Nečimernosti? Egoizma? Odvisnosti od adrenalina? Jabivetrstva?[/quote]
Tudi mene zanima, posledica česa naj bi varanje bilo. če se kdo naveliča življenja z nekom, če ne želi biti več z njim, je najbolje narediti dokončen korak in se raziti, ne pa varati.
Pa kaj vam je danes s takimi izjavami, ena bolj butasta kot druga. WTF???[/quote]
Da se še dopolnim… tudi samski moški bi morali reči ne zasedenim ženskam in varanja ne bi bilo…
Ne vem, zakaj je to butasto? Te skrbi, da bi zmanjkalo ljubic?
Pa kaj vam je danes s takimi izjavami, ena bolj butasta kot druga. WTF???[/quote]
Da se še dopolnim… tudi samski moški bi morali reči ne zasedenim ženskam in varanja ne bi bilo…
Ne vem, zakaj je to butasto? Te skrbi, da bi zmanjkalo ljubic?[/quote]
Butasto je bilo, ker je bilo enostransko, kot bi bili le moski za to odgovorni. Sicer se napisano bere podobno tudi po dopolnilu, a je vseeno bolje. Oba spola sta priblizno v enaki meri soudelezena. In odgovornost je vedno na obeh konsenzualno udelezenih odraslih.
Ne vem, zakaj je to butasto? Te skrbi, da bi zmanjkalo ljubic?[/quote]
Butasto je bilo, ker je bilo enostransko, kot bi bili le moski za to odgovorni. Sicer se napisano bere podobno tudi po dopolnilu, a je vseeno bolje. Oba spola sta priblizno v enaki meri soudelezena. In odgovornost je vedno na obeh konsenzualno udelezenih odraslih.[/quote]
Obojestransko seveda. prvotno sem omenila ženske samo zato, ker v tej temi poročen moški išče ljubice.
Žal pa do tega ne bo nikoli prišlo.. nekateri radi varajo in nekatere so rade no. 2 ali celo 3..
Babe več varajo kot dedci. ker lažje najdejo novo robo. Pa še bolj originalne izgovore, zakaj je do tega prišlo, si izmislijo.
Ko gre za spletke in lazi, moski zenskam ne sezejo do kolen.[/quote]
Posploševanje. Med pripadniki obeh spolov najdeš vrhunske manipulatorje/ke, spletkarje/ke in lažnivce/ke, pa tudi tiste, ki teh veščin tudi slučajno ne obvladajo.
Forum je zaprt za komentiranje.