Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IŠČEM

IŠČEM

hahahahahaha

to pa zato, ker jih je bilo strah!
po moje je potem na zemlji videl hudiča:-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Če se prav spomnim(ker je od tega že par let)…je pol na zemlji zvečer videl…..
……nebesa!!!
:-)))))

hahaha
to se pa spomnim še iz risank o Tom in Jerriju….
ko jih je takoooooooooooo dobil po buči, da se mu celo vesolje z nebesi vred vrtelo okoli glave :-))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja…dobil jih je.Ampak ne po buči…ampak pod bučo.
😉

a po kurjih izdelkih?
hahahahaha
ubošček

Tud jaz bi rad bil take sorte ubošček!Z največjim veseljem!

ni problema.,…ti pošljem en voz………..ko bo Miklavž .-)9

A boš tud ti v paketu?

dvomim, da bi bil miklavž pripravljen prnest kej meni podobnega enmu spodobnemu fantu :-))))))))))

saj lahko tud parkljna špilaš.

no, če je pa tako, potem pa bom.
to je pa vloga, meni pisana na kožo

hehehe playgraund brez lopatk in kanglc….ujej kaj se mi čiha zdej….hihihi

Zakaj pa?A otroku ne prvoščiš igrice?
😉

zdejle v tem mrazu pa res ne….kej družabnega mogoče bi bilo bolj primerno..mislim za otroke ne?

A se greva mečkat?
😉

Kak pa to zgleda?

Ti se uležeš name…al pa obratno… ?
;-)))

hmmm nate,sam če si kosmat zadosti…..

Če se midva skup uleževa…bo viadukt Golo rebro!
😉

hahahahahaha spet se smejim….še zbrihtala se bom,tak sem zaspana ojej….))))

Pol pa dej spat.In to intenzivno!

a spat naj grem?

No ja…kakor se vidiš

sem prebrihtana…heheh v elementu.))))

New Report

Close