Najdi forum

iščem apartma

Iščem apartma za 4 osebe.. dalmacija (predvsem severna in srednja), , velebitski kanal,kvarner, lahko tudi istra…junij ali avgust..vsaj 7 dni..
Hvala…

Pag pride v poštev?

Seveda..

Ojla, jaz sem rezervirala na Rabu app za 4 osebe od 10.7.-20.7.2002, pa po spletu okoliščin ne gremo 4-je, ampak dva in to v drugem terminu.
Če želiš ti lahko odstopim rezervacijo, sicer bom pa v prihajajočem tednu odpovedala rezervacijo. Je pa to na zelo lepem kraju, 20 m do peščene plaže, 3 km do centra mesta,….

Imaš kaj več informacij?Kakšna je cena?

Kaj te zanima? App je sestavljen iz dveh spalnic, kuhinje z jedilnico, ima balkon in tv/sat. Nahaja se 20m do morja, cena je 56 eur/dan. Na plaži imaš senco, restavracijo, pa ni prevelika gneča na plaži, ker je to bolj majhna plaža.
Midva greva na Rab že četrto leto in verjemi, da ko sem marca rezervirala sem točno vedela kaj iščem in kaj želim. Sicer sem ta app ponudila še nekomu, vendar mora videti ali bo v tem terminu dobil dopust.

Če te še kaj zanima samo vprašaj!

a se da ta APP videt kje na internetu?

Moji sorodniki na Pagu oddajajo apartmaje, če te zanima, pusti svoj email in ti lahko pošljem prospekte po emailu ter dodam podatke o še razpoložljivih terminih!
Lp, Mojca

Moj e-mail je: [email protected]

Mojca, a lahko pošlješ prospekte še meni, prosim!!!!

[email protected]

Bom poslala obema, upam, da bo prišlo!
Lp

Na žalost ne!

Ola Mojca!

Sorry, ker sem tako tečna, samo po mailu še nisem nič dobila! A si že slučajno poslala?

LP, :))

Mojca samo nekaj me zanima…kakšna je plaža.(peščena, skalnata???)

Oboje, takoj tista prva plaža je ne enem delu peščena, na enem bolj kamnita, če greš malo dalje, pa so tudi skale in globlja voda, tako da se najdejo vse vrste. A ta plaža je blizu hiše – kakih 150 m. Če pa greš enih 10 minut skozi gozdiček, pa prideš do tako imenovane Slatine, kjer imajo tudi tisto znamenito zdravilno blato, in je res zelo fajn, tam imaš svoj mir, je ob gozdičku (senca!), ni dosti ljudi, lepi sončni zahodi… in je tudi tako, da so najprej, čisto na začetku v plitki vodi kamenčki, potem je pa naprej vse peščeno.
Mimogrede, a sta dobili obedve prospekte po mailu? Danes sem jih poslala!
Lp, Mojca

Jaz sem dobila prosprekte..hvala … vse ostalo spročim, takoj ko bom vedela…
Lp!

Ariana,

si že odpovedala apartma? Mene bi namreč zanimal.

Petra

New Report

Close