Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem blagovno znamko oblačil, ki ni vidna

Iščem blagovno znamko oblačil, ki ni vidna

Večinoma znane znamke oblačil (Hugo Boss, Armani, LiuJo…) imajo napis na oblačilih, da se vidi na km, kaj imas oblečeno. Katero so dobre znamke, cenovno tudi v tem rangu kot zgoraj naštete, obstajajo in so napisi skriti oz niso izstopajoči?

SAM 73

Vse znamke imajo cenejši del, kjer se oglašujejo in je pač za določeno populacijo (vidni logo in to) in del kjer ni nobenih vidnih oznak. Vsaj dobre znamke. Dobra znamka se ponaša z materiali, kroji in stilom. Hugo boss ima velik del kolekcij (večino v bistvu) brez oznak. Armani isto. So pa najbolj kakovostne znamke, ki se šele uveljavljajo. Jaz imam rada skandinavske. Večina ko postane preveč znana, kakovost pade. Predlagam ti obisk trgovinskih centrov višjega cenovnega razreda, ki imajo več znamk. Običajno imajo del novih, ki se še uveljavljajo. Pri nas tega ni. Bo treba v tujino. Predlagam pariz. Najabližje ti je pa verjetno italija. Lahko pa za začetek malo oči paseš na netu.

https://www.bergdorfgoodman.com/

https://www.harrods.com/en-gb

https://www.saksfifthavenue.com/

https://www.luisaviaroma.com

https://www.farfetch.com/si/shopping/women/items.aspx

V bistvu dobre cote nikoli niso vidno brendirane, govorijo s krojem, materialom in dizajnom, ampak se mi zdi, da je lažje za moške najdt kvalitetne stvari iz naravnih vlaken za razumno ceno, čuda nekih firm je tam zunaj.

Pri ženskah pa kot da moraš res že v visok cenovni razred za to, Loro Piana, The Row ipd.

Sensa, naša blagovna znamka. Kvaliteta na visokem nivoju!

Pa meni je všeč Ralph Lauren.

Paul & Shark

Če kupuješ cenejše izdelke teh znamk, namenjene za širšo množico, imajo seveda viden logo. Kupi višji cenovni rang kolekcije in ne bodo vidni.

Odgovor na objavo uporabnika
Trend, 12.05.2025 ob 19:56

Večinoma znane znamke oblačil (Hugo Boss, Armani, LiuJo…) imajo napis na oblačilih, da se vidi na km, kaj imas oblečeno. Katero so dobre znamke, cenovno tudi v tem rangu kot zgoraj naštete, obstajajo in so napisi skriti oz niso izstopajoči?

Nosim med drugim tudi Liu Jo, moz ima pa zelo rad Boss, logotipi obicajno niso vidni ali pa so majhni in neopazni.

Ne vem, katera oblacila gledas, ampak jaz nimam obcutka, da imajo neke velike in opazne logotipe.

Trend

jaz ne vem kater znamke so, vem pa da so.  to pa vem , ker sem občasno v zelo dragih hotelih, kjer ljudje nosijo  take stvari.  in 1, ponavljam ena majica z kratkimi rokavi stane  od 5000 eurov naprej.  je seveda lepa, je lepe barve, lepo ukrojena, se ne raztegne, in je iz dobrega materiala. bombaž pa še neki mehkega.  je dobro ja.   in k temu bi jaz dodal še  to.  za fse fene vw passata.  peugeot 508 je boljši avto.  p ne vozim peugeot. sam povem vam.

Blagovne znamke, ki imajo velike napise imen blagovne znamke na določenih kosih oblačil  imajo ta rezervirana za kupce z manjvrednostim kompleksom. Taki kupci okolici z velikimi napisi kričijo mimoidočim poglej kaj si lahko privoščim, koliko sem vreden…nimam navadno majico ampak blagovno znamko. To so v glavnem mentalni reveži.

Zraven pa dobijo lastniki blagovnih znamk še oglaševalca, ki je pripravljen plačati iz svojega žepa, da sploh lahko oglašuje njihove blagovne znamke.

Jaz grem na karitas in si iz dveh oblačil sešijem eno in potem vsi mislijo, da to kupujem dizajnrska oblačila. 😂

Ali pa Guci napis izrežeš in si ga gor prišiješ. To je dobra fora, ki vedno vžge.

NesramnaResnica, 13.05.2025 ob 09:12

Jaz grem na karitas in si iz dveh oblačil sešijem eno in potem vsi mislijo, da to kupujem dizajnrska oblačila. 😂

Ali pa Guci napis izrežeš in si ga gor prišiješ. To je dobra fora, ki vedno vžge.

Bo še kdo kaj povedal?

Osebno mi napis npr hugo boss ne pomeni nicesar. Napis na majici, enako kot ce bi pisalo dober dan. S firmami in napisi se ne obremenjujem in noti na enem kosu oblacila ni vidne znamke.

Zakaj905, 13.05.2025 ob 09:25

Osebno mi napis npr hugo boss ne pomeni nicesar. Napis na majici, enako kot ce bi pisalo dober dan. S firmami in napisi se ne obremenjujem in noti na enem kosu oblacila ni vidne znamke.

Pa pomeni, če greš na urad naprimer, ali na letališču, ko se je treba malo bolje oblečt.

Naštete znamke (in tudi vse ostale) imajo večji del asortmaja brez logov.

TH ima zelo majhen logo, colmar ima tudi mali c v krogu…

Najboljšo klasično večerno obleko sem kupil v E.Leclercu. Žal nimajo več takih. Ker je ta stara že več let, bi takoj kupil novo enako.

Zame je to, da hodiš okoli z napisom znamke na obleki ali obutvi nekaj najbolj trapastega, kar si je izmislil človeški rod.

Tako da ja, podpiram (in kupujem) oblačila brez.

Vse dražje znamke imajo višje cenovno garderobo brez vidnih logotipov. Cenejše z logotipi je zanje zastonj reklama.

Vse, 13.05.2025 ob 10:00

Vse dražje znamke imajo višje cenovno garderobo brez vidnih logotipov. Cenejše z logotipi je zanje zastonj reklama.

Kmetavzarji tega ne razumejo.

NesramnaResnica, 13.05.2025 ob 09:31

Pa pomeni, če greš na urad naprimer, ali na letališču, ko se je treba malo bolje oblečt.

Malo boljše oblečt v tvojem svetu pomeni oblečti reklamno majico hugo boss, ki je v bistvu narejena kot loungewear? Pižama oz. za doma se po kavču valjat, v prevodu 🙂

Sej pa recimo Armani ima Giorgio Armani linijo brez vidnih logotipov. Je pa ta linija nesramno draga.

To, kar vidiš po Sloveniji je večinoma Armani Exchange, najcenejša Armani linija.

Osebno nosim večinoma oblačila nekega normalnega srednjega ranga.

Paul&Shark ima od višjega razreda zanimiva športno elegantna oblačila. Kupiš polo majico, dobra kvaliteta, visoka cena, pa samo en mali diskreten morski pes gor.

Da me cudi zole vase pisanje. Nisem vedela, da se nekateri se obremenjujete z znamkami in oblacili. Na letaliscu se rabis bolje oblect? Zakaj ze? Ce si v poslovnem svetu, se moras itak. Posebej za letalisce pa se nisem slisala

New Report

Close