Iščem bogatega tipa
Iščem bogatega tipa. Nudim nič, vse na ogled, vzemi ali pusti :))))))))))) Ne morem da ne bi. Aja, mam 40 let,…. Ne sme meti manj kot 41 let. Pa ne več kot 55 :)) Mora biti inteligenten. Če je na nelegalen način prišel do denarja, potem obvoz. :)))) Aja, kako bogat? Začne se pri ene 2 bajtah ali hiša+vikend…. + avto 10.000+ evrov plus. Eni bi rekli, da to ne pomeni, da si bogat, ampak bogastvo je relativno. Bogat pomeni, da je tudi duhovno bogat, ne samo materialno, zato mora biti duhovno razsvetljen :))) samo bogastvo v kešu pač ni dovolj… zame ne :)))
Ne sme biti poročen,… ne sme biti avanturist…. pa še in še bi se našlo :))) Biti mora čeden na videz.
No da vidim,… sedaj bruhanje po meni…. raznih debeluščkov in foušljivih monovk in monovcev.
No, zato vse bogate zavrnem. Ne privoščijo mi…. :))))
Ja, to sem jest. Brez veze… se naj silim?
In kdo sem —- večno samska, izbirčna in večno neresna…. in večno iskrena. Taka pač sem. Čeprav majhnih laži imam pa na tone,… predvsem ko se gre za osnovne stvari, razne majhne neprijetnosti – tukaj pa lažem kar pes teče…
Da se še bolj podrobno opišem….
Priznam tudi to, da sem zbolela…. moji bolezni se reče revščina…. :))) Moja prijatejica je Lenoba, pa tudi Hiperaktivija :)) ki pa se ne marate in me nikoli ne obiščeta istočasno :)) Aja, že dolgo me ni noben položil,… če vas zanimajo moji bivši, nazadnje je bil pa to Prehlad… Nazadnje me je pa kuštral Veter in mi dvigoval krilo….
Ampak duhovita pa si in imaš smisel za humor.
Imam Fendta 828, sicer že letnik 2015, 120 repov u štali, bajta je pa sam ena, a je u tri štuke. No, če sem odkrit, imam na bližnjih parcelah še dve manjši pritlični lopi, takole po 50 kvadratov, s fačuzijem, ki pa jih oddajam turistom. Vikenda pa nimam, sem tisto kočo u hribih kar prodal enmu tujcu, ki mi je scolal na roke 500 flik. Ene pou miljončka mora met človk za prvo silo.
Če si ornk baba, da je kej za prjet, pa da nisi prou sitna, napiš, pa se zmenva.