Iščem bogatega tipa
Tvoj problem je v tem, da si debel (nabildani tipi so nekaj drugega)…. Ker, kako boš z dvema, če si debel? Sej še ene ne boš zmogel. Vidiš, tu se skriva mentalna revščina :))
Aja, debeli mi niso všeč… sem hiperaktivc, ko nisem lenivec…. nočem, da ga še kej zadane….
[/quote]
Mentalna revščina praviš, dobro da si se našla, ravno debel, hvalabogu da odpadeš kot zrela hruška :)))
Mentalna revščina praviš, dobro da si se našla, ravno debel, hvalabogu da odpadeš kot zrela hruška :)))
[/quote]
Lej, jest iščem tipa, ne seksualnega invalida…. :)))))))))))) k rabi še celo dve, da ga spedeneta, k ga ena sama ne more, k ne vidi dalj od popka :)))) Druga stvar je pa ta, da nisem debela…. presuhi mi niso všeč, ampak predebli pa tudi ne…. Ne grem v razmerja z občutek, da me je kupil že prvo uro… to ni ljubezn.
Lej, jest iščem tipa, ne seksualnega invalida…. :)))))))))))) k rabi še celo dve, da ga spedeneta, k ga ena sama ne more, k ne vidi dalj od popka :)))) Druga stvar je pa ta, da nisem debela…. presuhi mi niso všeč, ampak predebli pa tudi ne…. Ne grem v razmerja z občutek, da me je kupil že prvo uro… to ni ljubezn.
[/quote]
Mogoče, da nisi debela, ampak saj mlada, lepa in bogata tudi nisi, tako da bova kar morala iskat naprej, pa ne norčuj se iz invalidnosti, pa čeprav seksualne. Neotesano je to, ne boš našla deca tako, packa :))))
Mogoče, da nisi debela, ampak saj mlada, lepa in bogata tudi nisi, tako da bova kar morala iskat naprej, pa ne norčuj se iz invalidnosti, pa čeprav seksualne. Neotesano je to, ne boš našla deca tako, packa :))))
[/quote]
Kaj pa ti veš, kako sem za videti…. :)))) ampak če vse vidiš v mladosti, lepoti in bogastvu… ne, nisva za skupaj… definitivno ne…. Ja, naprej bo treba iskati.
Jest pa ne. Ne, ni treba, da je lep. Ampak čeden pa mora biti :)) Ne, leta mi niso važna, ne tista na papirju sploh ne, ampak pomembno pa mi je koliko jih kaže v realnosti :)) Ne, mišičast sploh ni treba da je, niti malo ampak tista mišica v ta zgornjem štuku pa mora delati izvrstno :)) v ta spodnjem štuku pa ne sme biti že zakrnela :)))) Zdravje mi je tudi zelo pomembno, zato je lahko mal nor :)))) ampak na pozitiven način. Ja, lase mora tudi imeti,.. okoli pleše :))) Tatujev tudi ne sme imeti …. vulgarnih…. :)))
Šifre, telefonske, pa ne dam…. :)))