Iščem bralca za branje delovne verzije romana
Hej,
Trenutno pišem roman pustolovskega značaja. Zgodba se dogaja na več delih sveta in v različnih zgodovinskih obdobjih. Hkrati se v romanu prepleta nekaj zgodb. V bistvu gre za teorijo zarote, za prepletanje resničnosti in domišljije, z fiktivnimi kot resničnimi junaki.
Sem avtor romana, ki je bil izdan nekaj let nazaj.
Pri novem romanu ne bi želel ponoviti napake, kot pri pisanju prvega, ko je bila vsebina prepuščena samemu sebi. Tokrat bi rad še v fazi delovne verzije preveril vsebino in pridobil povratno informacijo. Na podlagi te informacije bi lahko popravil, spremenil vsebino.
Torej, želel bi pridobiti bralca, ki bi mu lahko zaupal svojo delovno verzijo romana. V primeru, da bi koga zanimalo, bi bil tega zelo vesel, zato bi ga nagradil s kako zahvalo v romanu in s posebnim posvetilom v izvodu in še kaj,..
Lep pozdrav,
Mark.
Če bi rad še več povratnih informacij, bi bila tudi jaz vesela branja in komentiranja.
Piši mi na mail: [email protected]
Če boš dal v branje desetim, bo vsakdo nekaj dodal in nekaj odvzel, postaneš lahko zbegan. Naše percepcije so zelo subjektivne. Če bi rad slišal še eno subjektivno oceno, mi lahko pišeš na: [email protected]
Ta način preverjanja je zelo dober in v Sloveniji ni ravno razširjen.
Morebiti droben napotek, preden daš roman v poskusno branje – natisni ga in ga preberi na papirju, vnesi popravke in potem daj v branje.
Tudi meni lahko pošlješ. Samo moram opozoriti, sem precej strog bralec, a obljubim, da pripombe dobiš samo ti.
Moj E-mail najdeš na portalu www.samozalozba.eu (bojan.ekselenski(AT)samozalozba(Pika)eu.