Iščem čistilko v LJ za mesečno čiščenje
Jaz nudim čiščenje zelo poceni. 20€ na uro, če čistim z eno cunjo kuhinjo in wc. Ali 23€, če za kozarce uporabljam eno, za kopalnico pa drugo.
Če imate pa kamere po hiši pa naj povem, da v primeru dveh cunj sta ti enake barve, ampak ju vedno zamenjam v kotu za kamero. Sem imela tudi različnih barv pa sem kakšenkrat z zeleno obrisala kozarce, jo dala v firtoh in po kopalnici pucala z modro. Pa se je zgodilo, da sem morala tudi sama na wc in obe dala iz žepa. Pa potem pucala s tisto, ki je bila prva pri roki. Sej, ko sem pred kamerami pa vedno pazim, da so barve ta prave-za kuhinjski pult vedno modra, za wc pa zelena. Al kako že.
Imam prijateljico, katera ima podjetje čistilni servis v LJ in hodijo čistit delavke vse (podjetja, privat, javni sektor) in po večini so to ene in iste za določeno lokacijo, da ne prihaja do zmede in da ima vsaka čistilka redno stranko oz. lokacijo. So malo dražji od 20eur na uro, ampak naredijo pa baje res vse kvalitetno. Jaz ne vem, ker jih ne rabim, tudi poznam ne nikogar, da bi pri njih čistili, sem pa od parih ljudi že slišal, da jih hvalijo. Je pa treba zraven vsega tega “dobrega dela” tudi vedeti, da te čistilke delajo za čistega minimalca ali pa še manj …
Za začetek zavaruj stanovanje proti pobegu :). Mreže so dobesedno par 10e. Za gospo/gospoda ki bo čistil pa najboljše da malo v okolici vprašaš. Je težko dobre dobit. Poceni pa ne vem kaj misliš….moja je 17, ampak je pri nas že leta. Pa enkrat mesečno čiščenje bi osebno računala več. Naša čisti tedensko.