Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem damo, žensko, punco

Iščem damo, žensko, punco

Lepo pozdravljeni!
Sem 22 letni fant iz okolice Celja, Imam svoje stanovanje tudi v lj saj tam študiram.
ta teden sem v lj in rad bi zadovoljil kakšno punco, žensko, damo, ki si želi res prave nežnosti.
V sexu sem strasten, erotičen ljubimec, rad zadovoljim žensko na 1000 in 1 način. Nisem nek lepotec, nisem pa grd, sem glasbenik.
dame, ženske, punce pišite mi na [email protected]
leta niso ovira
lp

Ponujaš tiča, namesto, da bi ponujal tisto, kar ženske zanima. če ponudiš, akr ženske zanima, je to, d ajim zraven daš tiča, samo logična posledica toka dogodkov..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

glasbenik = z glasbo služim denar, pomeni, ata in mama mi plačata po 20€/mesec vsak, da ne igram 😛

PREVOD:

Rad lezem v rit.

Sem mlad in brez denarja, zdilal pa sem si prostor v LJ, kjer lahko glumim glivo kot študent.

Sem beta fag k bi rad katerokoli z mehkim nabrisal.

Lahko me uporabiš kot igračo. Lahko te pojebem ali se ti nastavim. Lahko me poščiješ ali pa jaz tebe, vse je možno, delam vse, po želji. Vnesi željeni program.

Sem srednja žalost, ne vem zase, tesnobo sproščam z brenkanjem na kitaro in tiča.

Pofukam vse kar toplo ščije. Oz, je še toplo. bitje srca ni ovira.

Hehehe, po eni strani mi je hecen ta pristop sinčka, produkta svoje nevrotične matere, ki misli, da se bo lahko kosal s Casanovo, če bo par oglasov poslal pičkam, da ga pridejo pofukat, hahahaha. Po eni strani je to material za parodijo …

Jaz sem ti lepo skupčkal tvoje lastnosti, oglas pa le sam odpri v kaki drugi, svoji temi. Bo šlo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko jst ne občujem. Jst sublimiran dragoceno spolno energijo. Samo prevedel sem misli nerazvite duše.

Jaz verjamem v celibat. Spolnost le v smislu prokreacije med poročenima partnerjema. Morda tudi v lubljenje brez razmetavanja spolne energije, vendar je za večino to tako daleč naprej, da je bolje, da bi se držali prvih dveh opcij.

V kateri roki bos drzal flasko z mlekom tacajt,k bos imel zraven sebe…babico,mogoce kaksno 13letnico, mogoce mogoce…

ha ha ha ha…dobro tole..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sem zelo lusten fant zato iščem kakšno lustno dekle za ples , sprehode , izlete , družbo , pogovor in poljubljanje če ti bom všeč .
Vendar koliko si stara prosim če mi poveš če bi me poljubila .
Zato te iskreno vprašam kaj boš naredila takrat ko me boš spoznala .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close