Iščem damo,savinjska
zmedavglavi, 24.04.2025 ob 08:02
Zdravo. Iščem urejeno damo, katera si želi bit poredna ,ko drugi ne vidijo. Pravijo da so najslajše vezane… piši v zasebno .
Želim lep dan vsem skupaj.
Ne morem pisati na ZS, daj mail, pa se ti javim. Sem iz Polzele. Pripiši koliko si star. Če mi ne odgovarjaš po letih, da ne zgubljam časa, ker bi rada našla nekaj še danes.
Smrketa988, 24.04.2025 ob 08:11
Ne morem pisati na ZS, daj mail, pa se ti javim. Sem iz Polzele. Pripiši koliko si star. Če mi ne odgovarjaš po letih, da ne zgubljam časa, ker bi rada našla nekaj še danes.
Sta me zmedla, ne vem kermu se naj javim… Lahko bolj točna lokacija, da vem kje bi se dobila. Sem bolj za avto varijanto.
Sem iz Trbovelj,55 let,piši mi na povseklemen7@gmail.com
Smrketa, razdalja mi ni ovira, bi se dobivala lahko nekje blizu tebe
Imam 48 let, si želim. Piši mi na mail
Se strinjam. 1x sem imel to srečo, spoznal simpatično vezano, ki se je hotela porivat, se pa ni znala. Ne na kolena, ne v usta dat, zvoka ni upala spustit, ker ji je bilo nerodno. Ko sem jo prijel za vrat in ji rekel par umazanih, sem pa mislil, da me bo prijavila za zlorabo
Skratka čez čas se je omehčala in prav prijetno se je bilo z njo družit.
Tako da ja , to si želim ponovno doživet.
zmedavglavi…..
….tudi jaz sem imel podobno izkušnjo z eno poročeno. Sicer fukala je kar dobro, ampak na kolena ni hotla. Da ni še nikoli pred nobenim klečala in da umazane besede ji ne bom govoril.
He he….čez dober mesec sem jo zdresiral, je prasica lepo klečala in ga vlekla, lizala ritko in poslušala perverzne besede,
zmedavglavi :
Potem sem ji dal idejo, da kupim pasjo ovratnico s povodcem in pasji dildo….pa je rekla, da če jo imam za psico, da tega pa že ne bo počela. Vseeno sem nabavil in ji ko je bila ravno prav zrajcana nadel ovratnico in povodec, v roke pa potisnil pasjega kurca in ji ukazal ”liži pasjega kurca psica goneča”
Potem sem jo od zadaj nabijal, vlekel za povodec, ona je fafala pasjega dildota……..obema je noro prišlo, njo je kar treslo od orgazma……ko je prišla k sebi je rekla….”oooo fak, res si iz mene naredil pravo psico…..