Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem damo,savinjska

Iščem damo,savinjska

Zdravo. Iščem urejeno damo, katera si želi bit poredna ,ko drugi ne vidijo. Pravijo da so najslajše vezane…    piši v zasebno .

Želim lep dan vsem skupaj.

Odgovor na objavo uporabnika
zmedavglavi, 24.04.2025 ob 08:02

Zdravo. Iščem urejeno damo, katera si želi bit poredna ,ko drugi ne vidijo. Pravijo da so najslajše vezane…    piši v zasebno .

Želim lep dan vsem skupaj.

Ne morem pisati na ZS, daj mail, pa se ti javim. Sem iz Polzele. Pripiši koliko si star. Če mi ne odgovarjaš po letih, da ne zgubljam časa, ker bi rada našla nekaj še danes.

Smrketa988, 24.04.2025 ob 08:11

Ne morem pisati na ZS, daj mail, pa se ti javim. Sem iz Polzele. Pripiši koliko si star. Če mi ne odgovarjaš po letih, da ne zgubljam časa, ker bi rada našla nekaj še danes.

hej javi se sem tudi iz savinjske islandec12@gmail.com

45.

malahudoba@gmail.com

zmedavglavi, 24.04.2025 ob 08:23

45.

malahudoba@gmail.com

Sta me zmedla, ne vem kermu se naj javim… Lahko bolj točna lokacija, da vem kje bi se dobila. Sem bolj za avto varijanto.

Hvala,ne. Osebno bi si rad vzel čas, avto variante niso za mene.

Sem iz Trbovelj,55 let,piši mi na povseklemen7@gmail.com

Smrketa, razdalja mi ni ovira, bi se dobivala lahko nekje blizu tebe

Imam 48 let, si želim. Piši mi na mail

tadejp66@gmail.com

Ne iščem mladih punc. Iščem DAMO ,navzven ,znotraj pa pravo prasičko!! Katera ve kako se stvarem streže. In ne avto variante, Ker je domišljija preveč  obsežna.

Želim vsem lep deževen dan

Očitno so naše slovenke, dosti zveste. Ali pa bi pa ne upate 🤔😁

Še vedno iščem 😂😂

Se en čas fukal eno takšno fino in urejeno damo na vzven. Pri seksu pa prava goneča psica, vedno je želela, da ji nadanem pasjo ovratnico in povodec

To se išče 😉

Sam je malo takšnih…

zmedavglavi, 05.05.2025 ob 11:25

To se išče 😉

Sam je malo takšnih…

Po večini so to kakšne zapostavljene poročene dame srednjih let, ki jo mož zanemarja. Če že ni perverzna psica, jo pa lahko narediš kot pravo gonečo kujo…

Se strinjam.  1x sem imel to srečo, spoznal simpatično vezano, ki se je hotela porivat, se pa ni znala.  Ne na kolena, ne v usta dat, zvoka ni upala spustit, ker ji je bilo nerodno.  Ko sem jo prijel za vrat in ji rekel par umazanih, sem pa mislil, da me bo prijavila za zlorabo 😂🤣

Skratka čez čas se je omehčala in prav prijetno se je bilo z njo družit.

Tako da ja , to si želim ponovno doživet.

Podobno je imel en moj kolega……sicer poročena, ampak totalno zavrta. Mi razlagal, da je čez pol leta je iz nje naredil pravo prasičko. (goltanje sperme, v ritko, perverzne besede, pasji dildo, piss….ni da ni)

zmedavglavi…..

….tudi jaz sem imel podobno izkušnjo z eno poročeno. Sicer fukala je kar dobro, ampak na kolena ni hotla. Da ni še nikoli pred nobenim klečala in da umazane besede ji ne bom govoril.

He he….čez dober mesec sem jo zdresiral, je prasica lepo klečala in ga vlekla, lizala ritko in poslušala perverzne besede,

Ja,se mi zdi čar in rajc ravno v tem. Da v nekom prebudiš to strast , perverznost ! Nekaj  za kar bi si mislil da nebo šlo ,potem pa čisto nasprotje. Meni osebno je tudi všeč, če pride od partnerke kak nov predlog ,al pa da ona prevzame vajeti v svoje roke.

zmedavglavi :

Potem sem ji dal idejo, da kupim pasjo ovratnico s povodcem in pasji dildo….pa je rekla, da če jo imam za psico, da tega pa že ne bo počela. Vseeno sem nabavil in ji ko je bila ravno prav zrajcana nadel ovratnico in povodec, v roke pa potisnil pasjega kurca in ji ukazal ”liži pasjega kurca psica goneča”

Potem sem jo od zadaj nabijal, vlekel za povodec, ona je fafala pasjega dildota……..obema je noro prišlo, njo je kar treslo od orgazma……ko je prišla k sebi je rekla….”oooo fak, res si iz mene naredil pravo psico…..

….in čez slabo urco je bila že doma pri svojem možu in otrocih. Možu se niti sanjalo ni, da je bila malo prej perverzno pofukana in poscana kot kakšna goneča psica…..

New Report

Close